Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οχι κορίτσι μου δεν έχω κάνει ποτέ πρόκληση δεν έχω θέμα με την ωορηξια. Απλώς έχω χαμηλη ΑΜΗ και μια σάλπιγγα κλειστή και για αυτό ο λόγο ηλικίας 38μισο σκέφτομαι αν δεν ερθει θετικό τεστ τους επόμενους μήνες να προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Το γιατρό Σα..φη  τον επισκέφτηκα πρώτη  φορά για σαλπιγγογραφια και να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης μας όπου κ αυτος μας έδωσε περιθώριο μερικούς μήνες. Εσένα τι σου πρότεινε; τον γνωρίζεις χρόνια; Εμένα μου έκανε  καλή εντύπωση και φάνηκε πως έχει γνώσεις.  
    • Καλέ μίλησε κανείς για παράνοια;; Εδώ εμένα θα ρωτάτε. Το hook effect είναι αληθινό, το έχω τεσταρει και αυτό σε μεγάλη εβδομάδα 🫣🫣
    • @Katerinioo λες να ειναι συσπασεις braxton hicks?? Τι ωραια που κλωτσαει ο μπεμπακος σου, τι κολλημα που τρωνε τα μωρα με τα πλευρα μας;; Και μενα στην εβδομαδα σου με επιανε αυτη η αισθηση περιοδου για πολλες ωρες αλλα μετα υποχωρησε τωρα σπανια το εχω. Παντως τις τελευταιες μερες η μεση μου και τα πλευρα μου ειναι σαν να με εχεις βαρεσει με μπαστουνι του μπειζμπολ λες και αλλαζει το σωμα μου ενα πραγμα ☺️. Τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια πώς ειστε;;
    • Αν το επιθυμείτε κ οι δύο γιατί να μην το προσπαθήσετε χαλαρά κ αν έρθει καλώς να ορίσει! Η fsh σου δεν είναι κ άσχημη για 43. Θα εχεις καλύτερη εικόνα αν την παρακολουθήσεις για 3 κύκλους να δεις που κυμαίνεται. Γιατί αν το 15 είναι μάξιμουμ είσαι σούπερ. Εγώ χτυπούσα κάτι 20αρια στα 39 και 25αρια στα 40 κ μου έρχονταν κόλπος γιατί δεν είχα παιδί παρόλα αυτά με του βοήθεια του Θεού κ της επιστήμης αξιώθηκαμε κ αποκτησαμε κ εμείς το παιδακι μας. Οπότε κορίτσι μου χαλαρά μη σου γίνει εμμονή αφου γεννήθηκε η επιθυμια προσπάθησε το. Εχεις τη κορούλα σου κ αυτό είναι πααααρααα πολύ σημαντικό..γεμάτη αγκαλιά!!❤️
    • Εύχομαι να φωλιασει το σπορακι σου 9 μήνες εκεί...θα περιμένουμε μαζί σου να μάθουμε τα ευχάριστα!  ❤️❤️❤️ Να ξεκουράζεσαι, σουπιτσες , καλτσακια στα ποδαράκια να κρατιεσαι ζεστή, φαε κ κανενα αβοκαντο λενε βοηθαει, όπως και ανανά.  Μπορει να ειναι κ χαζα δε ξερω, εγώ τα έκανα όλα μια φορά κ έπιασε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...