Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα καλοκαιρινες μανουλες!!!!!

τι κανετε???? κορίτσια εγω έςχω πρηστεί, τα πόδια μου είναι σαν φρατζολάκια και τα δαχτυλα των ποδιων σαν λουκανικάκια φρανκφουρτης!!! και εχω βαρυνει και από κιλά και από διάθεση!!!!!! αχχχ ο ενατος μηνας είναι ο πιο δυσκολος!!!!

χτες το απόγεθμα βαλαμε τα αυτοκολλητα στο δωμάτιο του μπέμπη και επιτελους πηρε μοργή, έγινε παιδικό δωματικάι και είναι τοοοσο ομορφο!!!!!! μόλις θα βαλβ και τις κουρτινούλες και τα πραματακια θα σας βαλω φωτο να δειτε!!!!

Υπομονη μανουλες κοντευουμε να ακουμπήσουμε το ονειρο!!!!!!

  • Απαντήσεις 201
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Με γεια σας! Οπότε... όλα έτοιμα ουσιαστικά ε; :cheer:

Άννα Μαρία περιμένεις νέα σήμερα; Άντε με το καλό κοριτσάκι!

Πω πω πόσο κοντά είναι πλέον... Η Φωτεινή έκανε την αρχή. Από εδώ και πέρα μόνο τα πιο ευχάριστα νέα :cheer:

Δημοσίευση

Καλησπέρα καλοκαιρινές μανούλες 2010!!!!!!!!!

Εμείς πάμε για καισαρική την Τετάρτη εκτάκτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Πήγαμε στο γιατρό και μας είπαι οτι ο μπέμπης μας είναι το βάρος του στα πιο χαμηλά φυσιολογικά επίπεδα,δηλαδή ρεβυθούλης,αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο γιατι δεν έχει μείνει πολύ αμνιακό υγρό,έχω πάθει τοξαναιμία απο το ουρικό οξύ όπου προκαλέι και την φαγούρα και είνια πολύ επικύνδινο και για 'μένα και για το μωράκι μας,΄΄εχουν ανέβει η τιμές του ζαχάρου και πλέον είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα,δεν έχω αφή σει και τίποτα,τα έχω μαζέψει όλα,τί να πω βρε κορίτσια!!!!!!!!!

Αυτό που με νοιάζει είναι να πάνε τελικά όλα καλά με τον μπέμπη μας γιατί έχω τρομερό άγχος με όλα τα παραπάνω που έχουν προκύψει!!!!!!!!! Η Παναγία να προστατεύει το μωράκι μας και να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!

Κορίτσια δεν το πιστεύω σε λιγότερο απο 2 μέρες πλέον θα δω το μωράκι μας,πρώτα ο Θεός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά τα νέα μου,ά όταν γεννήσω θα είμαι 36+6,ούτε την 37η δεν θα έχω κλείσει καλά καλά,έκανα και ένεση κορτιζόνης και θα ξανακάνω και αύριο για τα πνευμονάκια του μπέμπη μας,απο 2 αμπούλες την κάθε φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Άννα Μαρία!!!!

Τι νέα ειναι αυτα? Με ξάφνιασες!

Σου στέλνω όλες τις ευχές μου και τη θετική μου ενέργεια!

Θα έχεις σε 2 μέρες αγκαλιά το σποράκι σου!

Να μας ενημερώσεις για όλα τοκετο και εμπειρία!

Με το καλό!!!! Με έναν πόνο! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑνναΜαρια ,όλα καλά θα πάνε θα δεις.Παρόλη την ταλαιπωρία σου το θετικό είναι οτι θα δεις επιτέλους σε λίγο το μωράκι σου από κοντά!!!Απίστευτο,ε?Μην ανησυχείς , τώρα πια δεν θεωρείται καν πρόωρο(ουτε για αστείο).

Αυτες οι ενεσούλες είναι πολύ καλές και δυναμώνουν αμέσως τα πνευμονάκια του μωρού.Σκέψου οτι τις είχα κάνει προληπτικά πριν ενάμιση μήνα.

Αντε ΑνναΜαρία με το καλό να δεχτείς το αγοράκι σου!!Τέρμα η αναμονή!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

(με τον αιματολόγο σου έχεις μιλήσει για τις ενέσεις,ε?Σε μένα είπε οτι δεν πρεπει να τις κόψουμε απότομα παρά να συνεχίσουμε με μικρότερη δόση 20 μέρες μετά τον τοκετό)

Δημοσίευση

ΑνναΜαρία μου με το καλό καρδούλα μου!!!

Σε 2 μερούλες θα έχεις αγκαλιτσα το μωράκι σου!!!

Απίστευτο μου φαίνεται!!!

Κοντεύουμε σιγά σιγά όλες μας!!!

Η Παναγίτσα να προστατεύει όλα τα μωράκια!!!

Πόσα κιλά είναι τώρα το μωράκι σου;;;

Δημοσίευση

Με το καλό γλυκούλα μου! Όλα τέλεια θα πάνε και θα ανταμειφθείς για την ταλαιπωρία σου τόσο καιρό με τον πλέον γλυκό τρόπο! Αφού κάνατε και τις ενεσούλες είστε κομπλέ, έτοιμοι για τη μεγάλη στιγμή :woohoo: Πώς είναι η θέα από το "παρά πέντε" λοιπόν; Έτοιμα τα πάντα για το μωρουλάκι; Ο πατέρας μέσα στην αγωνία; Πω πω άντε με το καλό και πάλι και με κανένα πόνο :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες καλοκαιρινές μανούλες 2010!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να κλείσω μάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας και την θετική ενέργειά σας που τόσο πολύ έχω ανάγκη και'γω και ο μπέμπης μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuo μου η θέα στο παρα πέντε είναι γεμάτη λαχτάρα και αγωνία!!!!!!!!!!!!

Vasomits μου, είναι 2700 αλλά δεν είναι στάνταρ αυτό,δηλαδή όταν με το καλό πρώτα ο Θεός γεννηθεί ο μπεμπης μας μπορέι να είναι και 2500 ή ακόμη και λιγότερο (ελπίζω τουλάχιστον να γεννηθεί 2500)!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madrid μου πράγματι θα κάνω 5 ώρες μετά την επισκληρίδιο τις clexan 0,2,όπου θα μου επιτρέπει και τον θηλασμό για 40 μέρες μου είπαι εμένα στην δική μου περίπτωση!!!!!!!!!!!!!

Ο αντρούλης μου τα έχει κάνει πάνω του απο την αγωνία του και την λαχτάρα του να δει το μωράκι μας,πρώτα ο Θεός!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ,κορίτσια μου,μεγάλη αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα πω στον αντρούλη μου και ελπίζω να μην ξεχαστεί να σας ενημερώσει λίγο έστω στα πεταχτά μέχρι να μπορέσω να σας ενημερώσω και η ίδια,για να μην έχετε αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αννα Μαρία μου αντε με το καλο!!!! ευχομαι να πάνε όλα καλα και αυριο τετοια ωρα να εχεις αγκαλια τον μπέμπη σου και να χαμογελάς από ευτυχία!!!!! την πεμπτη θα μαι και εγώ στο ΙΑΣΩ για υπέρηχο και θα σε σκέφτομαι!!!!

ειναι απιστευτο ε κορίτσια??? σε λίγοα θα μιλάμε για τα μπεμπάκια μας, για το θηλασμό και τις σκανταλιες τους!!!!! αχχχ τι ωραίο συναισθημα!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας!

Άντρα Άννας Μαρίας, πού είσαι να μας πεις τα καλά νέα με κάθε λεπτομέρεια; :P Εύχομαι να πήγαν όλα τέλεια :cheer:

Εμείς κοριτσάκια πήγαμε για doppler χθες κι όλα καλά. Η μπέμπα πήγε 1700 και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στον κόσμο τέλη Ιουλίου (χαχαχ για να μάθεις Χαρά που με έλεγες απατεώνα του Αυγούστου :P), μπρρρρ!

Έλεγα από μέσα μου ότι έχουμε καιρό, αλλά τελικά... ελάχιστο έμεινε για όλες μας. Απίστευτο μου φαίνεται!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!!

KYO 1700 TO MPEMPE SOY???? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!

Α!!!!!!ΧΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΑ, ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ................ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Δημοσίευση

Γειά σας και εδώ, τί μου κάνετε? Σας έλλειψα το ξέρω, αλλά με τις δουλειές εδω μέσα (βαψίματα, μετακομίσεις), και με τον Κων/νο να αλωνίζει, που χρόνος να κάτσω στον υπολογιστή.

Ξεκίνησαν βλέπω και οι γεννήσεις, αντε, να μας ζήσουν τα μπουμπούκια και με το καλό οι υπόλοιπες που είμαστε σε αναμονη.

Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για να γράψω, μόλις κοιμήθηκε ο αντάρτης και πάω να βάλω και την πριγκίπισσα, για να ετοιμαστώ για τον γιατρό το απόγευμα. Αντε να δούμε τί θα μας πεί, γιατί την περασμένη εβδομάδα μου είπε ότι κατά τις 20 να το περιμένουμε το μπεμπέ. Θα σας ενημερώσω αύριο. Φιλάκια πολλά.

Δημοσίευση

Πω,πω κορίτσια, άρχισαν τα πανηγύρια!!!Μια-μια περναει στην άλλη πλευρά και γίνεται μανούλα!

Μακάρι όλα να πήγαν καλά με την ΑνναΜαρία!

Εγώ -τα είπα και στις μανούλες Ιουνίου- πήγα χθές στον γιατρό και με απογοητευσε λίγο.Ολα καλά μεν, αλλά την Δευτέρα που θα τον ξαναδώ(και θα με δει και "από κάτω") θα αρχίσουμε να συζητάμε το ενδεχόμενο να μπω μέσα με ραντεβού για πρόκληση.Δεν πολύθέλω γιατί εχω ακούσει οτι κάποιες φορές δεν "πιάνουν"οι τεχνιτοι και πας σε καισαρική και οτι το φάρμακο που σου βάζουν πιθανόν να δυσκολέψει τις προσπαθειες για αποκλειστικό θηλασμό(κάτι που θέλω πολύ).

Από την άλλη αν περιμένω το ξαφνικό ρισκάρω λόγω ένεσης που κάνω καθε μέρα για προμβοφιλία να μην μπορεί να μου κάνει επισκληρίδιο-αν θελήσω.

Οπως και να έχει μέχρι την Δευτέρα θα ξέρω κι εγώ!!

Κορίτσια-ίσως είναι και η αγωνία των τελευταίων ημερών- το μισόκιλο το παγωτό (αυτό με τα cookies :woohoo: )το έχω στην καθισιά μου!!! :blush::blush::blush:

Δημοσίευση

ΒΡΕ HARAP ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ....ΡΩΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣ...ΟΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΜΕ ......ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.....ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ!!!!!!

ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΝΕΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..

ΚΟΝΤΕΥΕΙ............Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ......ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ....

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΝΙΩΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΝΙΩΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ(ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)!!!!!!!!!ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ....

ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.......ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ!!!!

:):( :laugh: ;):cheer::P:huh::unsure::blink: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :)

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo:

Καλημέρα! Τι νεάκια είναι αυτά; Οι Χαρές μας θα κρατάνε σε λίγες μέρες τα μωράκια τους αγκαλιά! Τι τέλεια! Με το καλό κοριτσάρες :cheer:

Ελίνα, έρχεται η ώρα όπως και να 'χει. Άσε που το πολύ παγωτό μπισκότο λένε ότι μπορεί να το επισπεύσει :P:P Μέχρι τη Δευτέρα πάντως... πολλά μπορούν να αλλάξουν ;)

Βαλάντα μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Με το καλό το μωράκι σου που έρχεται όπου να 'ναι και τα μωράκια όλων των κοριτσιών μας :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα. Τί κάνετε?

Πήγα χθές στον γιατρό, όλα καλά, το μικρό είναι λίγο ψηλά ακόμα, και ο τράχηλος σκληρός. Οπότε περιμένουμε.

ΧΑΡΑ2 και εγώ πόνεσα λίγο όταν με εξέτασε. Αλλά πόνους περιόδου έχω τις τελευταίες μέρες. Αντε κοντεύεις, τελειώνεις, θα πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου. Τί καλά!!!

Κορίτσια? Πάνες πήρατε? Χθές έστειλα τον Βασίλη στο super και μου πήρε 2-3 πακέτα, μιάς και είχα κάτι εκπτωτικά που μου στέλνουν για τον Κων/νο. Ρωτάω γιατί συνήθως είναι το τελευαίο που θυμόμαστε και γυρνώντας απο το μαιευτήριο τρέχουν σαν παλαβοί οι σύζυγοι μετά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...