Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ΄ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ.ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ...

2 ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ

1 ΜΠΙΤΖΑΜΟΥΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΧΑΧΧΑΑΑΧ

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΛΙΓΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ) :laugh:

ΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΩ.ΙΣΧΥΕΙ? ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ.ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Δημοσίευση

επιθεματα στηθους , μαντηλακια καθαρισμου για το στηθος ,πακετακι με τσιχλες ( χαχαχα ) κοκαλακι για τα μαλλια , χτενα , πιστολακι ( αν εχεις ενα μικρουλι ) αν θυμηθω κατι αλλο θα σου το πω !!

με το καλο παντως με εναν πονο και ενα γερο μωρακι αγκαλια !!

Δημοσίευση

μαρακι με το καλο το μωρακι σου!

φυσιολογικα θα γεννησεις ή με καισαρικη???

θα χρειαστεις:

επιθεματα στηθους

σερβιετες τεραστιες γιατι τις πρωτες μερες εχει πολυ αιμα (λοχεια)

αληφη για το στηθος

σουτιεν θηλασμου

παντως αν γεννησεις με καισαρικη θελεις νυχτικουλες καλυτερα γιατι θα σου εχουν καθετηρα επισης δεν θα μπορεις να σκυψεις να βαλεις το παντελονι της πυτζαμας. και περα απο αυτα θα πηγαινει και θα καθεται το λαστιχο πανω στην τομη.

αν γεννησεις φυσιολογικα παρε οτι θελεις (μονο να εχουν κουμπακια για να μπορεις να θυλαζεις)!!! παντως παρε μερικες αλλαξιες παραπανω για σενα γιατι μπορει να λερωνεσαι τις πρωτες μερες απο τα λοχεια.

Δημοσίευση

με το καλο το μωρακι σου και με ενα πονο!!!!

κιλοτακια σου δινουν εκει τα διχτυωτα τα σεξυ!!!θα τα δεις!

παρε 2-3 πετσετουλες προσωπου για το στηθος οταν θηλασεις ισως χρειαστεις και για το μωρακι θα χρειαστεις πετσετακια και πανακια αγκαλιας 2-3 νομιζω φτανουν!στο ιασω το μωρακι τα φορμακια και τα σεντονακια του ειναι του μαιευτηριου μονο οταν φυγετε για σπιτι πρεπει να εχεις ρουχαλακια

επισης επιθεματα στηθους εγω χρειαστηκα και σουτιεν θηλασμου!

Δημοσίευση

Με το καλό καταρχήν!

Κι εγώ στο Ιασώ γέννησα κι εκεί σου δίνουν κάμποσα πράγματα που εγώ τσάμπα τα κουβάλησα. Στα χρεώνουν έιτε τα χτησιμοποιήσεις είτε όχι, οπότε στο τέλος τα πήρα ΟΛΑ μαζί μου!

Πετσέτες έχουν. Αν σιχαίνεσαι πάρε, αλλά τις αλλάζουν κάθε μέρα

Αν γεννήσεις με καισαρική πάρε οπωσδήποτε νυχτικιές γιατί θα έχεις καθετήρα και η πρώτη σου νυχτικιά 99% θα λερωθεί!

Όλα τα άλλα που γράφεις χρειάζονται. Επίσης επιθέματα που σου είπαν πάρε γιατί σου δίνουν δείγματα.

Εσώρουχα εγώ είχα τα μιας χρήσης που μου έδωσαν εκεί, με βόλεψαν. Είχα όμως και κανονικά μαζί μου.

Ξυραφάκι επίσης και βούρτσα μαλλιών.

Και πιστολάκι μαλλιών.

Πιτζάμες πάρε πολύ καλοκαιρινές. Θα σκάσεις από τη ζέστη!

Δημοσίευση

χαχαχα εχετε πλακα ολες.να παρω και πιστολακι ε?δεν το σκεφτηκα αυτο.και για το μωρο πανιτσεσ.ουτε αυτο το σκεφτηκα.99% με καισαρικη γενναω το νινι μου ειναι ακομα αναποδα.θα δουμε τωρα.εχω παρει νυχτικες επιτοπλιστον για το λερωμα πιο πολυ.δεν σιχαινομαι για τισ πετσετεσ απλα ετσι εβαλα 2 να υπαρχουν.

Δημοσίευση

μαρακι 2 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ΄ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ.ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ...

2 ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ

1 ΜΠΙΤΖΑΜΟΥΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΧΑΧΧΑΑΑΧ

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΛΙΓΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ) :laugh:

Με το καλό και από μένα .

1. Σερβιέτες για να βγείς. Του Μαιευτηρίου είναι τεράστιες.

2. Τα βιβλιάρια υγείας

3. Ταυτότητα και 2 φωτοτυπίες της δικής σου και του συζύγου σου

4. Ληξιαρχική Πράξη Γάμου και φωτοτυπία της

5. Σαγιονάρες για το Ντουζ

6. Πλαστικά ποτήρια για να κερνάς τους καλεσμένους

7. Φωτογραφική , Κάμερα

8. Ρόμπα

9. Ρούχα εξόδου

10.Αλοιφή για τις θηλές (PURELAN ή όποια άλλη θες)

11.Μαντηλάκια απολυμαντικά ή DETTOL για το καπάκι της τουαλέτας αν δεν είσαι σε μονόκλινο.

12.Πιστολάκι οπωσδήποτε!!!!!!!

Και αν θυμηθώ και κατι άλλο θα σου πω

Δημοσίευση

aν δεν θελεις ακομα να θηλασεις η κρεμα για τς θηλες και τα επθεματα δεν θα σου χρειαστουν!!!!

νομιζω οτι αυτα που εγραψες και αυτα που σου συμπληρωσαν τα κοριτσια αρκουν

δεν θα κουβαλησουτμε ολοκληρο το σπιτι στο μαιευτηριο!!!!

ισως αν θελεις μπορεις να παρεις καποιο βιβλιο για να χαλαρωνεις καποιο περιοδικο

Με το καλο να υποδεκτεις το μωρακι σου

Δημοσίευση

Μαράκι με το καλό! Και εγώ γέννησα πριν μια εβδομάδα και νομίζω οτι στα έχουν γράψει όλα τα απαραίτητα. Εγώ είχα επίσης μαζί μου τα καλυντικά μου (τόσος κόσμος ήρθε - να μη με δει απεριποίητη) και το ipod για να χαλαρώνω με μουσικούλα το βράδυ!

Με έναν πόνο λοιπόν...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια κι εγώ σε αναμονή περιόδου… @Naty_ @Lilaki93 @Mantarini κορίτσια μου μην απογοητευεστε και μην το βάζετε κάτω..! Εγω προσωπικά ειδικά αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου να το ψαχνω εχω δώσει βασή στο προγραμμα διατροφής με τον διατροφολογο μου και στος συνεδρίες με την ψτχολόγο μου.. αν δεν φροντίσουμε εμας δεν θα το κάνεις κανείς αλλος και το κυριοτερο πρεπει να μαστε πρωτα καλα εμεις και ψυχικά και σωματικα και αν ειναι θελημα θεου θα ερθει και το παιδάκι που θέλουμε.. Απο θεμα εξετασεων εχετε κανει ορμονικες το τελευταιπ διαστημα οι γυναικολογοι σας σαν εχουν πει οτι ολα πανε ρολοι.; Γιατι αν ειναι ολα καλα δεν βοηθαει το αγχος που μπορει ακομη και υποσεινηδητα να κουβαλατε απο μηνα σε μηνα.. μην νομιζετε στο θεμα αγχος εχω την πρωτια αλλα προσπαθω να του δουλευω γιατι αν ξεφυγει απο το οριο δυακολα μαζευετε ξανα..!  @Lilaki93 εσενα κοριτσι μου ο συζυγος εκανε τις απαραιτητες εξετασεις ή αδικως στεναχωριεσαι καθε μηνα και σπας το κεφαλι σου που δεν τα εχετε καταφερει.; Για να αποκλεισεις ντελως οτι υπαρχει καποιο θεμα που να μπλοκαρει εγκυμοσυνη πρεπει να εξεταστει και ο συζυγος κι εσυ ορμονικες κ σαλπιγγογραφια που ειναι βασικες εξετασεις κι αν ολα αθτα ειναι καλα μετα πρεπει κο εσυ να δουλεψεις το αγχος σου..! εγω πχ δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αμη και αλλη μια που ειναι για το μακροβιωμα της μητρας για τυχον μικρωβια κτλ που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη.. τελος Απριλη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θε τος κανω ολες..! Και επαναληψη το σπερμοδιαγγραμα για τον συζυγο.. @Elli13 παναγία μου μια ομορφιά..  Να σας ζήσει κοριτσάκι μου η Λυδία σας και τι όμορφο όνομα.. με το καλό να ερθει και η δεύτερη κορούλα σας.. @annie! αναμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κοριτσι μου 😊  
    • Καλημέρα κορίτσι .μου!  Αχ με τα δόντια που λέτε, εμένα 5,5 μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα. Σε κάθε δόντι είχαμε τρομερά δράματα για μέρες. Μονο τώρα που βγάζει κυνόδοντες το περνάει πιο ήρεμα ευτυχώς..  Αχ άντε να μακρύνουν και μας λίγο, ανυπομονώ να αρχίσουμε τα χτενισματα, γιατί κορδέλες δεν θέλει να φοράει από όταν ήταν μικρό μωράκι. Βλέπω φωτογραφίες που την έβγαζα βόλτα με κάτι τεράστιους φιόγκους και λέω αχ τι καλά τότε που κρατούσε και κάτι στο κεφάλι της και δεν μου έλεγαν όλοι στο δρόμο ωραίος ο μπόμπιρας 😂😂 Ούτε εγώ δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μισή εγκυμοσύνη όντως... Με ένα μικρό νηπιακι, ούτε που έχεις αίσθηση του χρόνου. 31 του μηνα έχω β επιπέδου και ανυπομονώ για να φύγει και αυτό το άγχος 🙏🙏
    • Κορίτσι μου μια χαρά στα έγραψε η Ελενίτσα ! 🩷    η στάση για ρέψιμο είναι οκ που κάνεις απλά να έχει μια μικρή κλίση προς τα μπροστά όπως θα σου έχουν δείξει για να μην πέφτει όλο το βάρος στην μέση του μωρού.    Οπως ακριβώς στα είπε η Ελενίτσα  είναι γενικά σε όλα τα θέματα! ❤️   εγώ δν φασκιωνα κανένα μωρό μου γιατί στον θηλασμό δεν προτείνεται γενικά. Όσα μωρά θηλάζουν θέλουμε να βλέπουμε τα πρώιμα σημάδια πείνας. Αλλά πολλά μωρά τους αρέσει γιατί νιώθουν το στενό περιβάλλον της μήτρας. Μπορείς να βάλεις όμως υπνόσακο στο μωρό σου αν βλέπεις ότι δν κοιμάται καλά. Όσο είναι μικρά γενικά θέλει προσοχή με τα σκεπάσματα γιατί κάνουν σπασμωδικές κινήσεις κ μπορεί να κουκουλωθούν κατά λάθος άρα ο υπνόσακος είναι η καλύτερη λύση.    Για λόγους ασφαλείας βάζουμε τα μωράκια με την πλάτη για να αποφύγουμε πνιγμονη σε περίπτωση αναρρόφησης. Εγώ θα σου πρότεινα αν βλέπεις ότι το μωρό αρέσκεται να κοιμάται στο πλάι να το βάζεις μόνο όταν είσαι κ εσύ παρούσα πχ σε ημερήσιους ύπνους ώστε να το επιτηρείς.  μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις τέτοιες! 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
    • Μου έδωσες μεγάλη ανακούφιση. Θα ρωτήσω βέβαια και την γιατρό αλλά τουλάχιστον να μην το σκέφτομαι όλη μέρα. Γιατί είμαι, δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...