Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είμαι νέος μπαμπάς και έχω πρόβλημα!

Recommended Posts

Υποθετω οτι εισαι fake και κανονικα δεν θα σου απαντουσα. Αν ομως μια στο 100000000000000000 λες αληθεια θα πρεπει να παρεμβει κοινωνικη λειτουργος για να σου παρει το παιδι.. και μην το συνεχισεις σε παρακαλω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενάκι αν το διαβάζεις σβήσε τον κύριο γιατί μας δουλεύει κανονικά και αυτό εύχομαι να είναι γιατί δεν μπορώ να διαννοηθώ με τίποτα αυτά που γράφει να ισχύουν στα αλήθεια

Νομιζω οτι αυτην την ξυλινη βεργα δεν την χρισημοποιησε εν καιρω η μαμα σου...γι'αυτο μεγαλωσες και εγινες ..αντε μη πω τι...

Καλε μη τα απαντατε τα βλαμμενα...σας πηραμε χαμπαρη...τουλαχιστον μη καρφονεστε με τις μ@λ@κιες που γραφετε

Οσο για σενα...ηδη εχω στειλει μινησα στην admin να εντοπησει το IP και να πραξει αναλογως...με τις νομιμες οδους ΠΑΝΤΑ!!!!

Αντε γιατι τα πηρα τωρα

A ρε Μακη...ποση ωρα σου πηρε να το σκεφτεις ολο αυτο;;;iq ραδικιου...ασχολησου με τιποτα αλλο καλυτερα μπας και ξελαμπικαρεις!

αχ τί καλά!!

πάντα τετοια βρε Μάκη μου!!!είδες;;;

η ζωή κρυβει πάντα ευχάριστες εκπλήξεις!!!και εις ανώτερα!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑ.....ΚΑΣ!!!!!

ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ!

ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΗΓΕΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!

αχου νατος κ ο αλλος ο προβληματισμενος..... :laugh:

σιγουρα θα μπορουσες να παιξεις σε ταινια τρομου.....

αλλα συνεχισε το γιατι γελαμε απιστευτα.......κ δεν ξερω κ τι ταινια να δω τωρα..... :laugh: :laugh: :laugh:

παντως ολοι οι προβληματισμενοι τσουπ πεταχτηκαν αριβως την ιδια ωρα..... :laugh: :laugh:

το μονοπου πρεπει να σου μεινει απ'ολη αυτη την ιστορια κ να το υλοποιησεις ειναι Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟς................. :laugh: :laugh:

ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΚΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΤΕ ΜΠΥΡΕΣ, ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΕ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!

παντως αμα δεν εχεις ψυχιατρο να βρεις αμεσα χρηζεις ιατρικης παρακολουθησης, μη γελας ψαχτω ο κάλος σου καπου βρισκεται αληθεια λεω, αμα ψαξεις λιγο το κεφαλακι θα τον ανακαλυψεις

Catch23 έγραψε:

συμβουλεύτηκα το ψυχίατρό μου.

Ευχαριστώ πολύ για τη προσοχή σας!

Μάκης

Μην αγχωνεσαι καθολου για την προσοχη μας... Την εχεις εστω και με το ζορι!

Επισης σου ευχομαι...

Και εις ανωτερα... Σε πολυμελη επιτροπη ψυχιατρων εννοω!!! (Αυτη ειναι και η συμβουλη μου)

Ωραια ονομα το Μακης οπως επισης και το Τακης ή Σουλα!

skepsou poso athlia einai i zoi sou agori mou pou mpeneis kai les tetia aisxra psemata......na xereis omws oti edw mesa uparxoun kopeles opws egw pou pasxizoume na kanoume ena paidaki kai dinoume ekei oli mas ti zoi gia na to kataferoume!!sou e uxomai pote stin zoi sou min vretheis stin diki mas thesi giati tote to mualo sou tha rthei sauti ti mera pou mpikes edw mesa kai ekanes tin plakitsa sou me kopeles san emas!!ntropi sou....ilikrina ntropi sou...o theos einai psila kai vlepei na to thimase auto!!!!

Axx twra eipame gia mpures kai tis exw laxtarisei toson kairo kai kratieme..Mhpos na epina mia kasa mpuritses etsi gia na to ferw sta isa tou na arxisw thn diapaidagogish prin akomi genithei..Etsi gia na mhn mou vgei kanena paliopaido vre kai den kserei oti thn mama thn fovomaste kai na to exw souza to paidi. Na mathei pios kanei koumanto vre aderfe :angry::angry::angry: Pantos an se eixa mprosta mou "MAKI" tha ksexnousa tous kalous tropous pou mou emathe h iperoxh manoula mou :angry::angry::angry::angry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...