Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

Aerini den thelw na sou dosw pseftikes elpides alla emena mou mirizei mwroulini edw..... :):):) Ektos apo afthn thn periergh periodo pou eixes alo tipota etsi??? Kai emena mou hrthe h proth periodos kapos etsi san thn dikia sou apla egw eixa ligoteres meres..Oso gia to stithos den xriazete na megalosei polu alla kirios na einai pio skliro kai evesthito..Oi fleves pou les einai kai afto kalo simadi giati afksanete o ogkos tou aimatos sto soma mas otan eimaste egkuoules me apotelezma na exoume pio entones fleves, idika an eisai asprouliara :cheer::cheer: Perimenw ta euxarista :cheer::cheer:

kala ola auta alla i xoriaki itan arnitiki kai den exo tipita alla simptomata se 15 mere pou perimeno kanonika ti epomeni tha mathoume ti einai

Δημοσίευση

συννεφακι έγραψε:

ΑΕΡΙΝΙ KAI ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΧΘΕΣ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΔΗΛ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ.[/quote

auto kano kali m ipomoni :):) thanks pantos, tha doume se liges mere

Δημοσίευση

Mia evdomada einai polu ligos kairos...Se mia evdomada isa ,isa pou emfitevete to sporaki mas sthn mitra...Kai stis eksosomatikes duo evdomades sou lene na perimeneis gia testaki...To oti den esthanese kati alo den exei kamia simasia..Egw mexri thn 7:h evdomada mono ligo zalizomoun kapou,kapou. Ales den katalavenoun tipota...Axx den thelw na sou fouskosw ta miala kai meta na peseis ap ta sinefa pali, apla thelw na eisai esiodoksh :):)

Δημοσίευση

Ti na sou pw kopela mou, egw me afta ta test ooriksias den ta pigena pote kala kai apofasisa na ta dinw ston gunekologo mou ta euro kai na kserw sigoura pote tha exw..Episis emeis tha ksekinousame me enesoules Pregnyl nomizw pos tis lene, pou etimazoun to oario mesa se 36 wres kai mporeis na ksereis akrivos pote einai h wra gia kolpakia me ton suzigo. Alla mas prolave to mpempe....Kai egw prospathousa sxedon 3 xronia,mhn to vazeis kato kai kseanxosou mono tote erxete :):) AN DEN EINAI IDI EDW ;)

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

Ti na sou pw kopela mou, egw me afta ta test ooriksias den ta pigena pote kala kai apofasisa na ta dinw ston gunekologo mou ta euro kai na kserw sigoura pote tha exw..Episis emeis tha ksekinousame me enesoules Pregnyl nomizw pos tis lene, pou etimazoun to oario mesa se 36 wres kai mporeis na ksereis akrivos pote einai h wra gia kolpakia me ton suzigo. Alla mas prolave to mpempe....Kai egw prospathousa sxedon 3 xronia,mhn to vazeis kato kai kseanxosou mono tote erxete :):) AN DEN EINAI IDI EDW ;)

ok kali mou, nomizo kalitera apo deuteras na kleiso ena rantevou gia na mou figei to agxos.....eseis eixate kapoio provlima?

Δημοσίευση

Kane mia xoriakh thn Deftera, twra oti kai na diksei tha einai to sosto exoun perasei poles meres...Emeis den eixame kanena provlima oute egw oute o suzigos..Exoume kai ena koritsaki pou klinei ta 6 ton Augousto alla xriastikan 3 xronia gia na ksanaminw egkuos.Apo ena simio kai meta eixa tromero anxos kai sxedon kaname sex mono gia na minw egkuos dld sinexia kai xoris noima kai thn wra tou sex na fantasteis skeftomoun,"les na einai twra h tuxerh mas"...Ospou mia mera eipa "as sto koraka pia,den tha xalasw kai thn sxesh mou"..To pira apofash pos den tha mporesw na kanw alo paidi kai tote tsoup....HRTHE!!! Giafto sou lew mhn anxonese den einai kalo, des pos tha perasete ena wreo kalokairh kai tha valei kai o theoulhs to xeraki tou.... :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και μένα η μικρή όσο ξυπνούσε κάποιο βράδυ, ήθελε αποκλειστικά εμένα και είχα αγχωθεί. Από την ώρα που έβγαλε και το τελευταίο δόντι δεν ξυπνάει, έχει κανένα μήνα, οπότε θέλω να είμαι αισιόδοξη. Ωστόσο, εμείς είπαμε να αναλάβει ο μπαμπάς την μικρή και εγώ την μεγάλη. Μου έχει υπερβολική αδυναμία και είναι τρομερά κολλημένη πάνω μου, δεν γίνεται να το αλλάξω γιατί όλη μέρα μαζί είμαστε, οπότε θα προσπαθήσω όσο μπορώ να το τηρήσω και μετά. Θα προσπαθήσω να αντλώ και γάλα μήπως η μικρή πάρει και κανένα μπουκάλι. Η μεγάλη μου είχε πάθει σύγχυση θηλών και δεν τα καταφέραμε, οπότε θήλασα αποκλειστικά, αλλά έκτοτε έμαθα κάποια πράγματα ακόμη και ίσως τώρα πετύχει.  Δεν σας κρύβω κ εγώ ότι είμαι πελαγωμένη, αλλά οι περισσότεροι κάνουν παιδιά με διαφορά πάνω κάτω σαν τα δικά μας. Κάπως λέω τα καταφέρνουν, άρα και εμείς θα την παλέψουμε.  Όσο για τα κλάματα Έλενα, το βρίσκω πολύ λογικό. Κουράζεσαι τόσο και είναι και οι ορμόνες στη μέση. Και εγώ πολλές φορές νιώθω τύψεις που δεν χαίρομαι αυτήν την εγκυμοσύνη όπως την πρώτη και είμαι πολλές φορές «θλιμμένη», αλλά είναι η κούραση στην μέση.. Εγώ να σας πω πως έχω στολίσει εδώ και δύο βδομάδες 🤣🤣 η μικρή όχι απλά δεν το πειράζει, αλλά έβαλε και τα στολίδια που φτάνει στο ύψος της. Πέρυσι που ήταν ενός, πάλι δεν το πείραζε και γενικά αυτό ακούω και από φίλες με παιδιά. Δεν ξέρω ίσως έτυχε. 
    • Όντως μήπως είναι καλύτερα να υποστούμε τα κλαματα τη νύχτα τώρα για να συνηθίσει γιατί αυτή τη στιγμή απλώς το αναβάλλουμε... Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό... Αλλά δεν αντέχω κ εγώ, δηλαδή πηγαίνει ο μπαμπάς του και ακούω που σπαραζει και φωνάζει μαμα μαμα και δεν μπορώ να μην πάω, λυγίζω. Αλλά μάλλον πρέπει να το συνηθίσει συντομότερα παρα αργότερα...
    • @Zeldaξέχασα να αναφέρω πως εδώ κ κανα 2μηνο στα βραδινά ξυπνήματα που κανει η μικρη πλεον πηγαίνει ο αντρας μου μονο..στην αρχη με ζητουσε κ ειχαμε πολυ κλαμα αλλα εχουμε πει πως θα το κανουμε ετσι για να το παρει πιο καλα οταν θα φέρουμε το μωρο στο δωματιο κ θα εχω θηλασμούς καθε 2ωρο κλάματα κλπ..φαντασου δεν κοιμάται καν στην κρεβατοκάμαρα από τωρα αλλα στο σαλόνι που ειναι ανάμεσα στα υπνοδωμάτια κ εχει καναπε κρεβάτι,ξυπναει η μικρη το πρωι κ του παει για αγκαλιτσες πλεον εμενα δεν με ψαχνει μεχρι να σηκωθω. Προσπαθουμε να της το φέρουμε οσο πιο ήπια μπορούμε για να μην νιώσει ότι αλλάζουν πολλά τουλαχιστον σε αυτο το κομμάτι.
    • Έχεις δίκιο, τώρα που μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε. Εξάλλου το καλύτερο δώρο τους κανουμε, ένα αδερφάκι κι ας μην το εκτιμούν ακόμα, είναι δώρο για μια ζωή ❤️ Θα τα καταφέρουμε αναγκαστικά. Αντοχή και γερά νεύρα πρέπει να έχουμε και όλα θα γίνουν!
    • Λέμε να στολίσουμε ναι γιατι η μεγάλη του άντρα μου είναι 8μιση  κ επιβάλλεται να τηρηθεί το έθιμο κ στο δικό μας σπιτι😅 δεν νομίζω να μείνει δέντρο ωστόσο.. μια θα κανει κ θα το ρίξει κάτω η μικρή κ μετα θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το προστατέψουμε από το θηριο χεχεχε Γενικά μην βάλετε στολίδια που να σπάνε,να έχουν μικρά κομματάκια ή να σε νοιάζει αν χαλασουν κ νομίζω καλα θα παει😁  Όσο για το πως θα την παλεψουμε να μην παραμελήσουμε τα "μεγάλα " για τα μωρά είναι μεγάλο κομμάτι,δεν το σκέφτομαι καν γιατι βοήθεια τον άντρα μου θα εχω μονο την πρώτη βδομαδα μετα θα πάει για δουλειά,θα έρθει η πεθερά μου για λίγες μερες ανάλογα πως θα πάει αλλα θα πρέπει να το βρω γρήγορα μόνη μου..δεν το σκέφτομαι γιατι ξέρω ότι θα είναι δύσκολο κ οι τύψεις θα είναι πολλές αλλα θα κανω ότι καλύτερο μπορω δεν μπορεί να γίνει κατι αλλο..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...