Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Την Τρίτη 18/5 βράδυ μπήκα στο Γαια και την Τετάρτη 19/5 στις 7.55πμ ξεκίνησε η καισαρική και στις 8.05πμ μου έδειξαν τον μικρό. Δυστυχώς μας βγήκε λίγο αδύνατος 2.160γραμ. και χρειάστηκε θερμοκυττίδα. Στο Γαια δεν υπήρχε διαθέσιμη θερμοκυττίδα (ήταν υπερπλήρης) και μας τον πήγαν στο Κρατικό Νίκαιας!!! Ο άντρας μου πήγαινε πρωι-απόγευμα στα επισκεπτήρια και τον έβλεπε. Εγώ επειδή δεν άντεχα να μην τον δω άλλο συννεονοήθηκα με τον γιατρό μου και βγήκα χθες το απογευμα, πηγα τον είδα και μετά σπιτι. Για τις επόμενες μέρες θα βγαίνω μόνο για να πηγαίνω στο μωρό και μετά ξάπλα και φαγητό ωστε να μην έχουμε καμία παρενέργεια με την καισαρική.

Ο μικρός είναι καλά, τον έχουν απλά στη θεροκυττίδα χωρίς οξυγόνο ή κάτι άλλο και την Πεμπτη έφαγε 10γραμ. ανά δύο ώρες και χθες 15 γραμ. ανά δυο ώρες. Ευτυχώς έχασε μόνο 80γραμ. την πρώτη ημέρα. Οι εξετάσεις του είναι καλές και μας είπαν οτι θα μας τον δώσουν σπιτι οταν φτάσουμε να τρώμε 50γραμ. ανά τρεις ώρες. Δε φαντάζεστε ποσο θέλω να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου....αλλά βλέποντας τα υπόλοιπα περιστατικά στη μονάδα κάνω το σταυρό μου που εμείς απλά πρέπει να φάμε!

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί πρέπει να φύγουμε σε λίγο (το επισκεπτήριο είναι στις 12 και εμείς μένουμε Πεύκη).

Ακόμα δε γεννήθηκε και ξεπόρτισε....καταλαβαίνετε τι έχουμε να τραβήξουμε :laugh:

Δημοσίευση

Να σου ζησει το αγορακι σου!!!!!!!!!!

Ειδες ο μικρος απο νωρις στην τσαρκα :cheer:

Περα απο την πλακα να εχεις λιγη υπομονη και να δεις πολυ πολυ συντομα θα τον εχεις στην αγκαλια σου!! Να ξερεις οτι μετα απο την ταλαιπωρια αυτη δεν θα θυμασαι τιποτα ασχημο

Πολλα φιλια!!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζησει κοπελα μου!

Χαιρομαι που το βλεπεις τοσο χαλαρα! Αυτο θα κανει καλο και στην δικη σου ψυχολογια και στου μωρου σου!

Ευχομαι γρηγορα να ειστε ολοι στο σπιτι σας γεροι και δυνατοι!

Καλη Λοχεια!

Δημοσίευση

Χαίρομαι που το είδες τόσο χαλαρά και με διάθεση χιούμορ! Εννοώ την παραμονή του πρίγκιπα στη θερμοκοιτίδα!

Να ζήσει γερός σαν τα ψηλά βουνά το καμάρι σου!!!

Καλό σαραντισμό να έχετε και από ότι το κόβω θα συνεχίσει μετά το ξεπόρτισμα! :cheer:

Δημοσίευση

να σου ζησει ο παιδαρος σου!!!!!!!!να δεις που σε λιγο θα απορεις ποσο πολυ μπορει και τρωει!!!!!!!μη σε νοιαζει που ξεπορτισε ετσι τους θελουμε εμεις οι γυναικες τους αντρες αλητακια!!!!!αλοιμονο στις κορες μας!χαχα!

Δημοσίευση

να σας ζησει ο μικρουλη σας...συντομα κοντα σας....

γυριστρουλης απο κουνια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ετσι και εμενα ο μεγαλος μου γιος...και τωρα ειναι θηριο ανημερο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

με το καλο να τον παρετε στο σπιτακι σας :)

Δημοσίευση

χαχα καλοοο κι εμενα ξεπορτισε χαχα αλλα πηγε σε αλλο οροφο οχι σε αλλο νοσοκομειο...

ετσι μας ειχαν πει κι εμας μολις πιει 50 γρ και παρει και το βαρος του θα τον περναμε σπιτι(εμενα ηταν 1250)

τωρα σε πληροφορω ακομα ξεπορτιζει και δεν μαζευεται!!!!!!!!!!!!!!!

να σου ζησει κοπελα μου και με το καλο να ερθει στο σπιτι του!!

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Μάννουλα γέννησα 36 εβδομάδων και 3 ημέρων.

Είμαι πάρα πολυ χαρουμενη. Στο πρωινο επισκεπτήριο μας τον έδωσαν να τον πάρουμε αγκαλία :):):) ! Επίσης, μου έδωσαν να τον ταίσω και έφαγε 35 γραμ. Μαζεύω και το γάλα μου και απο αύριο που θα έχει κατέβει λογικά το γάλα μου θα μου το βάλουν στο στήθος! Μου φάνηκε τέλειος!!!! Δε φαντάζεστε πόσο ανυπομονώ να τον ξαναπάρω στην αγκαλία μου ! Και ο μπαμπάς μας βέβαια είναι χεσμένος! Μου φαίνεται θα αλλάζω και στους δύο πάνες! Ο γιατρός μας είπε οτι πρέπει να μείνει μέχρι την Τετάρτη για να πάρει ολη την αντιβιώση που του έχουν ξεκινήσει και μετά λογικά θα είμαστε ελεύθεροι να έρθουμε σπίτι μας!

Σας αφήνω και πάλι γιατί στις 6 είναι το επόμενο επισκεπτήριο και πρέπει να βγάλω γάλα και να πάω να δω το αντράκι μου!

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσίευση

Γειά σας και πάλι,

ο μικρός μας και πιο συγκεκριμένα ο Φίλιππος, έχει φτάσει 2.200γραμ., τρώει ανά 3 ώρες 50γραμ. και μας είπαν οτι το αργότερο την Πέμπτη θα τον πάρουμε σπίτι!

Είναι ένας κούκλος και μέχρι στιγμής είναι πολύ ήσυχος!

Ανυπομονώ τόσο πολύ να έρθει σπίτι!

Σημασία έχει οτι είναι καλά...

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και όσες τα περιμένετε να τα σφίξετε σύντομα στην αγκαλία σας.

Φιλιά

Μαρία

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΑΛΟΙΜΙΝΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΡΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!! :laugh: :laugh:

ΝΑ 'ΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Να σ πω ότι τ βρέφη έχουν 37+ και όχι το δικό μας 36.6. Αμα την μετρήσεις σε οποιαδήποτε φαση θα δεις ότι έχει 37. 37.2 37.3 κ ειναι απολύτως φυσιολογικό. Πυρετός όπως σωστά σ ειπε ο παιδίατρος ειναι απο 38 κ πάνω. Οσο για τα ρουθουνισματα κι αυτά φυσιολογικα ειναι. Εμενα τώρα τ εκοψε. Μερικα βραδια ηταβ πολυ εντονα κ δ φαινοταν μύξα. Αλλα είχε κ μερες π τ ρουθούνι τ ενα είχε μυξουλα. Της εκλεινα τ αλλο, ζοριζοταν κ τ φυσούσε προς τ έξω. Νομίζω ότι τζαμπα ανησυχήσες. Και να σ πω έπρεπε να σ πει ο παιδίατρος φερε να την δω κ όχι να την πας νοσοκομείο. Ο δικός μ δηλαδή θα σ ελεγε φερε να την δω. Δ θα σε εστελνε νοσοκομείο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο κ ολα να οανε καλα.
    • Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩 Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!
    • Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι.. Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...
    • Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋 1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά  2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!! 3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες. Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς).  Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 
    • Είναι νωρίς ακόμα μην κοιτάς τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης σε κάθε κοπέλα είναι ανάλογα με τον κύκλο της και πότε έγινε η εμφύτευση  Αυτό που είναι πιο βοηθητικό αφού κάνεις τεστ ωορρηξίας να μετρά από το πότε είδες το θετικό 14 μέρες μετά θα κάνεις εγκυμοσύνης  εγώ είχα κάνει 10 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας, το εγκυμοσύνης και ήταν αρκετά αχνό ίσα όσα φαινόταν της home test οπότε έχεις ελπίδες πολλές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...