Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλημέρα και από εμένα!!!!

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου για όλα τα παιδάκια

και ολους τους μπαμπάδες και μανούλες που γιορτάζουν σήμερα!!!!!

Να είναι υγιείς , γεμάτοι χαρούμενες στιγμές , να εισπράττουν μόνο αγάπη από τους γύρω τους και να εχουν δίπλα τους καλούς φίλους!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου γλυκό..

Να χαίρεσαι την κορουλα σου...

Να είναι πάντα γερή,ευτυχισμένη,κούκλα κ πανέξυπνη,

όπως κ τώρα!!Να είστε κ εσείς όλοι γεροί να τη χαίρεστε..

Σ ευχαριστώ που με συμπεριέλαβες στο μνματάκι σου..

Να ευχηθω κ εγώ με τη σειρά μου σε όλα τα παιδάκια,τις μανούλες

κ τους μπαμπάκες που γιορτάζουν να είναι γεροί,χαμογελαστοί

κ αισιόδοξοι!!

Την αγάπη κ τα πιο γλυκά φιλιά μου σε όλες!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε όοοοοοοολες τις μανούλες και τους μπαμπάδες και στα μωράκια που γιορτάζουν σήμερα...να ναι γεροί πάνω απ΄όλα... ευτυχισμένοι και καλότυχοι στην ζωή τους με πολυ αγάπη γύρω τους... τα φιλιά μου.... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΑ Κ ΓΕΡΑ

savropinguinos,ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΟΥ....Κ ΕΛΕΓΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...ΣΑΥΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΟ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ

ΜΑΜΜΥΝΤΙ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ

Δημοσίευση

ntina.ef. έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΑ Κ ΓΕΡΑ

savropinguinos,ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΟΥ....Κ ΕΛΕΓΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...ΣΑΥΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΟ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ

ΜΑΜΜΥΝΤΙ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ

Χρόνια μας πολλά Ντινάκι μου!!Να χαιρόμαστε τα μπουμπουκάκια μας!

Δημοσίευση

καλημερα εμεισ γενναμε 1 αυγουστου δν βλεπω τν ωρα που 8α ερ8ει αυτο το μικροσκοπικο πλασματακι στιν αγκαλια μασ...... αλλα εχω κ πολλεσ αποριεσ μηπωσ κσερετε να μου πειτε σχετικα με τα βλαστοκυταρα τι γινετε???????

Δημοσίευση

Κ εγώ γιορτάζω!!!!!!!

Κ είναι η ωραιότερη γιορτή μου φέτος αγκαλιά με τους άντρες μου!!!!

Να ευχηθώ Χρόνια μας Πολλά σε όλες μας!!!! Να μας χαίροντε!!!

Να χαίρόμαστε κ όσους έχουμε να γιορτάζουν, άντρες, γονείς, φίλους, ξαδέρφια κτλ...

Οι μανούλες να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!!!

Οι μέλλουσες μανούλες με έναν πόνο κ ένα γερό μωρό!!!

Οι μέλλουσες εγκυούλες σύντομα με σποράκι στην κοιλίτσα!!!!

Δημοσίευση

Γιώτα ευχαριστούμε.. Δε μας ξέχασες... :cheer:;)

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

Παιδάκια, μαμάδες, μπαμπάδες, νονοί, παππούδες, γιαγιάδες!!!

Με υγεία πάνω από όλα!!!

Λιμπ που είσαι να ρίξεις μία στη ζαχα? :huh:

Πάρταααααααααααααααααααααα ζάχα!!!!! :lol:

Κάτσε να ευχηθώ κι εγώ στον Μητσοτάκη να γκαντεμιάσω το θρεντ!!!

Χαχαχαχα!!!!!!!!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σε όλες μας κορίτσια!! Πιπίτσαζουζούνα πολύ με συγκίνησες!! :blush: Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Και να χαίρονται όλες οι μανούλες τα μωράκια τους που έχουν γιορτούλα, Ντάντη μου να χαίρεσαι την κοιλίτσα σου.. και το περιεχόμενο της!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Και στην γλυκιά μας Λένα που έχει φτιάξει αυτό το όμορφο φόρουμ!! Με το καλό τα νινάκια σου!!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα σε ολες κοριτσια, εισαστε και πολλες οποτε δεν αναφερω ονομαστικα μην ξεχασω καμια, και στα μωρακια σας επισης, του χρονου θα γιορταζει και η δικια μου κουκλιτσα μαζι σας!!! πολυχρονες ολες σας!!!!!!!!

Δημοσίευση

molly έγραψε:

Χρόνια πολλά σε όsες μανούλες και μωράκια του μάμμυ,γιορτάζουν!!!!!

Α!Και σε όσες γιορτάζουν οι σύζυγοί(Ιφιγένεια..)να τους χαίρεστε!!!!!

Μαράκι μου 1000 ευχαριστώ!!! Κι εσύ να χαιρεσαι ότι αγαπάς!

Σε φιλώ!!!

Και τον Γιώργη!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...