Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

HaraAbel έγραψε:

rebbeka έγραψε:

Ρεββεκα??? Εισαι η ίδια απο Κων/πολη? Άλλαξες φωτό? Εισαι γκαστρούλα? :woohoo: :woohoo: Μπράαααααβοοοοοοο!!! συγχαρητήρια! :kiss:[/quote:2cl8bwbm]

ναι αυτη ειμαιιιι :):) ναι ειμαι γκαστρουλα :laugh: :laugh: ναι θα κανω κυταριτιδαααααααα, :laugh: :laugh: ευχαριστω :kiss::kiss:

η γιογκα λετε να βοηθησει?μετα τον τριτο θα ξαναρχισω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ κορίτσια πριν μείνω έγκυος ίσα που είχε αρχίσει να φαίνεται,πήγαινα όμως γυμναστήριο χρόνια και έκανα υγιεινή διατροφή όσο μπορούσα στην εγκυμοσύνη όμως σκέτη απογοήτευση... :( δεν βαριέσαι!πάντως οι κρέμες και όλα αυτά θεωρώ ότι είναι ένας μεγαααάλος μύθος δεν βοηθούν πουθενά!καταραμένη κυταρίτιδα :P:S:blush:

ωχ παναγια μου!!λiberty βαλτη εισαι??? :P:P

εγω ειχα κυτταριτιδα κ πριν τις εγκυμοσυνες.....εεεεε.....κ συνεχιζω να εχω.... :P

αλλα ενταξει το εχω αποδεχτει,τι να κανω!!!

προσπαθω ν'αποφευγω ολοσωμους καθρεφτες!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ρε κοριτσια..θα με τρελάνετε?τι καθολου πριν την εγκυμοσυνη λετε?εγω που εχω με την εγκυμοσυνη τι θα γινει?θα βγαλω και στα μαγουλα???μαμαααα

Μάλλον το λε΄με για παρηγοριά....

Οτι υπήρξαμε και κάποτε στη ζωή μας χωρίς αυτό το..αξεσουάρ!!!!

ΥΓ.Απ οτι κατάλαβες η βόλτα αναβλήθηκε για αύριο..........

ΑΧ!Μ έκαψες!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

μαρη λιμπερτυ???ειπες να ξαναγυρισεις στην παρεα μας και ανοιγεις τετοια θεματα????

κι εγω δεν ειχα μεχρι πριν κανα δυο χρονια...απο τοτε εχω αλλα οχι και πολυ...λιγο κατω απο τα κωλομερια και οσο παχαινω γινετε πιο πολυ....αααααααααααααα τι θες και τα σκαλιζεις???? :blink::blink::blink::blink:

λενακι ααααααααααααααααααααααααααααα....ποτε δεν ειχες??αχχχχ..

τινκε στην παρεα σας ειμαι παντα...ειπα να πω και εγω κατι να με προσεξεις μωρε...μη δινεις σημασια στα επωδυνα :P:P:P :laugh: :laugh: :laugh:

Εγω δεν μπορώ να πω οτι έχω, αλλά περπατάω πάρα πολύ και είμαι με ενα μπουκαλι νερό διπλα μου χειμωνα καλοκαιρι- οχι για την κυτταριτιδα- απλα μαρεσουν και τα 2. Ωστόσο σε περιοδους που η καθιστική ζωη είναι πιο έντονη τοτε χαλαρωνουν οι μυς και φαίνεται κατι σαν χαλαρωση.

ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ!!!!!!σφιγγει και τελοσπαντων συμμαζευει τα επιφανειακά!

(βεβαια....κάτσε να κανω και γω μωρακι και μετα τα λεμε παλι) :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...