Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Nadiou έγραψε:

Σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ! Έκανα χοριακή το Σάββατο, 11η μέρα μετά την εμβυρομεταφορά και έδειξε 23, πήρα μια χαρά. Σήμερα, 13η μέρα ξαναέκανα και έδειξε 7,5!! κι έχω και αίμα. Τι απογοήτευση... :(

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν πέτυχε η πρώτη, δεν πέτυχε η δεύτερη, γιατί να πετύχουν οι άλλες? Τι θα μπορούσε να αλλάξει? Είναι θέμα τύχης? Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξω γιατρό, αν και είμαι ευχαριστημένη γενικά, αλλά αφού δεν έχω αποτέλεσμα.

Κλαψ...

Nadiou λυπάμαι για την εξέλιξη,

φυσικά και είναι θέμα τύχης κατά ένα μεγάλο ποσοστό. καταρχήν αφου ηταν 23 και έπεσε στο 7,5 σημαίνει ότι κάτι πήγε να γίνει- απλά δεν έγινε! μια χαρά θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά. μην απογοητεύεσαι. σκέψου πόσες γυναίκες επέμειναν μετά απο αλλεπάλληλες αποτυχίες, και τα κατάφεραν.

υπομονή και επιμονή!

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Eko, σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Αυτή δεν ήταν καλή Δευτέρα, ούτε για μένα, ούτε για την Eyeore.

Αυτό που με ανησυχεί είναι οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες των φαρμάκων κατά πρώτον, αλλά και ότι η οικονομική μας δυνατότητα φτάνει μόνο για άλλη μία, άντε μετά βίας δυο.

Ελπίζω και στο θαύμα...

Δημοσίευση

Nadiou :(:(:( κριμα :(:(:(

Συμφωνω με την Eko...αυτη τη φορα κατι πηγε να γινει...

Αυτα που σκεφτεσαι (οικονομικο,τυχη) ειναι λογικα γιατι ειναι προσφατο κοριτσακι μου!Να εισαι ψυχραιμη,να ηρεμησεις κ να ξεδωσεις!

:kiss::kiss::kiss:

Με την Eyeore τι εγινε? Δεν πηρε κατι το ματι μου! Δυσαρεστα....?Παω να ψαξω.....

Δημοσίευση

Nadiou έγραψε:

Σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ! Έκανα χοριακή το Σάββατο, 11η μέρα μετά την εμβυρομεταφορά και έδειξε 23, πήρα μια χαρά. Σήμερα, 13η μέρα ξαναέκανα και έδειξε 7,5!! κι έχω και αίμα. Τι απογοήτευση... :(

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν πέτυχε η πρώτη, δεν πέτυχε η δεύτερη, γιατί να πετύχουν οι άλλες? Τι θα μπορούσε να αλλάξει? Είναι θέμα τύχης? Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξω γιατρό, αν και είμαι ευχαριστημένη γενικά, αλλά αφού δεν έχω αποτέλεσμα.

Κλαψ...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ?

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης και ελπίδας.

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που είναι τώρα στη διαδικασία να τα καταφέρουν και ελπίζω η επόμενη φορά να είναι η τυχερή για τις υπόλοιπες.

Τώρα προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου καθώς και τα κομμάτια του άνδρα μου, γιατί είναι κι αυτός χάλια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Elenaki12 μην αγχωνεσαι κοριτσι μ ολα θα γίνουν. Πολλα ζευγαρια δ κανουν καν δωμάτιο για τ μωρο τους πρώτους μηνες η χρόνο. Κ τ ρουχα θα τ πλύνεις δ ειναι κάτι. Άλλωστε συνέχεια θα πλενεις από όταν γεννηθει. Για να είναι έτοιμα για τ μαιευτήριο κ τις πρώτες μέρες έχεις μπόλικο καιρό μπροστά σου. Άλλους 3 γεμάτους μηνες. 12 βδομαδες! Και με τ κιλα μην αγχωνεσαι θα φύγουν όλα μαζεμένα, εκτός αν πάρεις 30 ξερω γω. Εγω ειμαι 25η βδομάδα, έχω πάρει 8 κ μ λέει ο γιατρός μια χαρά είσαι. Καμπύλη έχω την Παρασκευή. Για να δούμε πως θα πάει... Εγω γενναω τελη Μαΐου οπότε ρουχα κρλ θα πλυνω εκεί στο Πάσχα. Τ καροτσι επίσης τότε θα βρω να φρεσκάρω την καλαθουνα κ τ αυγό. Κούνια θα μ δώσει η αδερφή μου. Αλλα έχω ένα σωρό π πρέπει να μπουν σε σειρά. Να βαφτεί τ σπίτι κ στο ένα δωμάτιο να κάνουν γραφείο για τ κορίτσια π τ χρόνου θα είναι 3η κ 1η. Με τη μεγάλη διαβαζουμε στο σαλόνι αλλά τ χρόνου με τ μωρο θα θέλουμε τ χρονο μας. Θα βάλει άδεια ο άντρας μ από βδομάδα να τ δρομολογησουμε.
    • Εγω παντως, 13η μερα κυκλου ειχα λιγο ροζ αιμα, ημερα με θετικο τεστ ωορρηξιας, 14η παλι και σημερα 16η ειχα καφε-ροζ.Το εχει παθει καμια?
    • Κορίτσια μου τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά, χάθηκα λίγο αλλά τρέχω με διάφορες δουλειές τώρα που μπορώ γιατί αν βαρύνω δεν θα έχω κουράγια .. Δεν ξέρω αν σας έχω πει αλλά τον Αύγουστο είχαμε κλείσει γάμο, που θα γίνει εν τέλει γαμοβάφτιση πρώτα ο Θεός, οπότε θέλω να τελειώσω με διάφορες εκκρεμότητες πριν να γεννήσω ώστε να μην αγχωθώ με το μωρό.  Εμείς σήμερα είμαστε 28 εβδομάδων, ούτε το πιστεύω αλήθεια, έκανα καμπύλη σακχάρου με 75γρ (το κιτρινο ετοιμο μπουκαλάκι με γεύση λεμόνι, ήταν αρκετά γλυκό σαν πολύ γλυκιά λεμονάδα χωρίς ανθρακικό, το ανέχεσαι), αισθάνθηκα χάλια στη μια ώρα, ίδρωσα, είχα τάση για εμετό, αλλά μετά ηρέμησα ευτυχώς... η μέτρηση ωστόσο στις 2 ώρες ενώ βγήκε φυσιολογική, ήταν στα ανώτερα (152 με όριο 156) και έτσι από τότε μια βδομάδα περίπου έχω περιορίσει τους υδατάνθρακες που τρώω.. Βασικά έχω αρχίσει να ζυγίζω λίγο τρόφιμα και να τα περνάω σε μια εφαρμογή που δείχνει κ πόσους υδατάνθρακες κλπ κλπ έχει κάθε τρόφιμο, ειδικά αυτά που με νοιάζουν.. σε 10 μέρες έχω εξετάσεις οπότε θα δούμε αυτές και θα πορευτούμε αναλόγως είπε ο γιατρός (αν θα κάνω πάλι καμπύλη ή θα συνεχίσω απλά έτσι) Σε κιλά έχω φτάσει +7, ωστόσο με τόσο προσοχή που τρώω εδώ και μια εβδομάδα πιστεύω δεν θα έχω τρομερή πρόσληψη από εδώ και έπειτα, γιατι είχα χαλαρώσει και έτρωγα κ κανά γλυκάκι που και που, λίγο παραπάνω ψωμί και είχα αγχωθεί ότι θα πάρω μαζεμένα πολλά.. Ωστόσο με ψαρί και βραστά λαχανικά και μετρημένες ποσότητες υδατανθράκων και αποφυγή γλυκού δεν νομίζω ότι θα ξεφύγω.. Πλεόν φαίνομαι όντως έγκυος, δεν έχω φωτογραφία στο λάπτοπ ρε γαμώτο, όταν μπω από το κινητό θα σας ανεβάσω.. Ωστόσο άνθρωποι που με ξέρουν και ξέρουν και από κοιλιά εγκυμοσύνης μου λένε ότι δεν φαίνομαι τόσο πολύ, ούτε έχω βάλει γραμμάριο .. σκεφτείτε εχω 3 παντελόνια από τα κανονικά μου (καλά αυτά με τα λάστιχα μην φανταστείτε κανένα τζιν χιχιχι) Εμείς παραγγείλαμε το καρότσι από το prenatal, είχε εκπτώσεις, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά πραγματικά συμφέρει. Βρήκαμε το inglesina electa 3 σε 1 (καλαθούνα, μαζί με σταθερή βάση για το σπίτι, αυγό για το αμάξι και καρότσι με ποδόσακο που είναι μέχρι 22 κιλά) από 940 στα 740. Σε άλλα ψώνια έχω αγοράσει τώρα με τις εκπτώσεις κάποια ρουχαλάκια, περισσότερο σετάκια κλπ , όπως έχω βρει κάποια του άντρα μου (ελάχιστα) και του ανιψίου μου για συμπληρωματικά. Περιμένω την μαμά μου να δει τι έχει κ από εμάς κ έπειτα να δω τι άλλες ανάγκες έχω μην αγοράζω τζάμπα μπουρνούζια κλπ.. Το δωμάτιο του μωρού είναι υπό κατασκευή, γιατί είχαμε ένα θέμα με υγρασία, ήρθε ο μάστορας το έφτιαξε να τραβήξει και να το βάψουμε μέσα μάρτη προς τέλη και να στήσω εκεί την κούνια.. Αποφάσισα στο δικό μας δωμάτιο να βάλω λίκνο για να μην γεμίσει τέρμα το δωμάτιο μας, το οποίο μάλιστα θέλει η μέλλουσα νονά να το κάνει δώρο, θα ρίξουμε μια ματιά παρέα την επόμενη βδομάδα που έρχεται να μας δει χιχιχι Η μάνα μου γενικά μου έφαγε τα αυτιά να αρχίσω να ετοιμάζομαι γιατι θα βαρύνω, γιατί πρέπει όταν μπεις λέει στον 8ο να είναι όλα ψιλοέτοιμα κ με άγχωσε γιατί έχω διάφορα ακόμη που πρέπει να γίνουν πριν ξερω γω στηθεί η κούνια ή να πλύνω τα ρουχαλάκια.. Έχει σκοπό να έρθει τώρα μια τέλη του μήνα και άλλη μια τέλη Μάρτη για τα τελευταιά, ώστε με το που μπει ο Απρίλης που μπαίνω στον μήνα μου να μην έχω κάτι άλλο να κάνω... Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και θα κρατήσουμε τα κουτσούνια μας αγκαλιά...
    • @annie! σήμερα μπήκα 25η βδομάδα κορίτσι μου! Αν κ με ταλαιπωρεί λίγο με εμετους δόξα το θεό παμε καλα! @melitiniღ είναι πολυ ψυχοφθορο αυτό π περνάς. Τη Δευτέρα θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.
    • Εγώ δεν την ακολουθώ κορίτσι μου αυτήν την οδηγία. Ακολουθώ την ΑΠΑ και τον ΠΟΥ. Αν μου πει τίποτα θα της δείξω τα σχετικά άρθρα και τις καινούριες οδηγίες. Και στην τελική... αλλάζω παιδίατρο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...