Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!!!

Recommended Posts

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

απιστευτο !!!!

δεν μπορει να διαβασα καλα θες να φυγεις και να πας ενα διημερο μονη σου καπου ;;; και μαλιστα μονη σου ;;; ουτε τον αντρα σου δεν θες μαζι ;;

τι να πουν αλλες μαμαδες που εχουν διδυμα ;;;και δεν μου λες κατι ;; συνηδιτοποιημενα το εκανες το μωρακι; δεν περιμενες ολες αυτες τις αλαγες ;;δεν ξερεις οτι τα μωρα νιωθουν 1 με το σωμα της μαμας τους και νιωθουν οτι νιωθει ;;; δεν ξερεις οτι οτι κιαν συμβει αυτο θελει εσενα να ακουσει την καρδια σου να σε μυρησει ........... περασα καταθλιψη με παρακολουθηση ψυχιατρου και ουτε μια στιγμη για κλασματα του δευτερολεπτου δεν σκεφτηκα να αφησω το μωρο μου !!!! πραγματικα πρεπει να μιλησεις με ειδικο ευχαριστως να σου δωσω τα τηλ του γιατρου μου με πμ

Δεν παμε καλα λεω εγω!!!!!! Τι κουβεντες ειναι αυτες?? αν εκανε συνειδητοποιημενα το μωρο??? Μη συγκρινεις τον εαυτο σου με καποιον αλλο, εσυ δηλαδη που περασες την καταθλιψη με παρακολουθηση ψυχιατρου και δεν το σκεφτηκες τι σημαινει αυτο?? σε τι κατασταση ειναι δηλαδη η φραπεδια?? και τι σημανει το οτι υπαρχουν και μαμαδες με διδυμα?? αυτες δεν τα φτυνουν δηλαδη?? υπαρχουν και παιδια που μεγαλωνουν χωρις τις μαμδες τους!!

Φυσικα και δεν τιθεται θεμα καλης η κακης μαμας... τιθεται ομως θεμα τροπων το πως απανταμε σε μια κοπελα που χρειαζεται δυο λογια συμπαραστασης.

και τι θα παθει το μωρο αν μεινει δυο μερες χωρις τη μαμα του? θα αποφορτιστει θα γεμισει μπαταριες και θα γυρισει με αλλη ορεξη. μην υπερβαλλουμε και να προσεχουμε λιγο τα λογια μας.

φραπεδια αν εχεις τη δυνατοτητα και μπορει να κρατησει καποιος αλλος τα μωρακια να πας! να πας να χαλαρωσεις να αλλαξεις λιγο παραστασεις!!

ΥΓ Α! να μην ξεχασω... αλλο δημοκρατια και αλλο ασυδοσια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki mou se katalabenw poli kala kai to fobame ayto na mhn to pathw sto melon .

egw tha sou protina na figeis me ton mikro gia sk an mporeis .to mikraki esena xriazete kai tha einai kalitera k gia tous duo sas gia na dethite pio polu .

upomonh kai skepsou oti twra eisai mesa sthn anampoumpoula twn ormonwn . :kiss:

frapedia κανε οτι πιστευεις, οτι θα σε βοηθησει να ανταπεξελθεις στις νεες απαιτησεις της καθημερινοτητας σου

αν μπορεις να χαλαρωσεις κ να αποφορτιστεις πηγαινοντας καπου μονη,χωρις να εχεις την εννοια των παιδιων σου ,χωρις να νιωθεις οτι σου λειπουν καντο

παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανεις υπομονη!

ειναι δυσκολα με 2 παιδια ,φανταζομαι,αλλα,

κρισεις ειναι πιστευω κ περνανε,

παρε βαθιες ανασες κ keep going! ;)

λιγο πολυ παντως ολοι αυτο κανουμε,αυριο μεθαυριο που θα ξεπεταχτουν τα παιδακια μας ,θα τα θυμομαστε με νοσταλγια,

αλλα στην παρουσα φαση ειναι δυσκολα

εγω θα σου ευχηθω,να σου δωσει ο θεος δυναμη κ υπομονη!

Τέτοιες καταστάσεις δεν αντιμετωπίζονται με σκληρά λόγια.Καλώς ή κακώς η Frapedia βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.Αν κρίνω απο αυτά που πέρασα έχει επιλόχεια κατάθλιψη.Αν νιώσεις κούκλα μου να φύγεις μια βόλτα κάντο,αν νιώθεις να πας κάπου δυο μέρες κάντο(θα έλεγα με τον άντρα σου,θεωρώ όμως λίγο νωρίς να αφήσεις το μικρούλη σου).Αν όμως έτσι αισθάνεσαι οτι θα αποφορτιστείς κάντο γιάτί έτσι ο μικρούλης θα έχει μια ήρεμη μαμά οπότε θα είναι ήρεμος και ο ίδιος.Είναι πάρα πολύ σωστό και θα σε βοηθήσει να επισκεφτείς κάποιο ψυχολόγο.Θα σου αλλάξει πολλά απο όλα αυτά που σκέφτεσαι και πανικοβάλλεσαι.Συζήτα με όσους σε κάνουν να νιώθεις ήρεμα,με όσους νομίζεις οτι τα λόγια τους θα σε απαλύνουν.Το οτι νιώθεις μπλοκαρισμένη δε σε κάνει κακή μαμά.Εγώ ρε άκουγα το μωρό να κλαίει και δε πήγαινα στο δωμάτιο,έστελνα τη μαμά μου.Κάνουν τρελλά παιχνίδια οι ορμόνες και η δυσκολία της καθημερινοτήτας σου.Δεν είναι καό να ζητήσεις βοήθεια.Και βρες χρόνο για σένα. Ένα λεπτό,δέκα λεπτά,μισή ώρα...όσο μπορείς.Κάνε ενα μπάνιο,πη΄γαινε μια βόλτΑ.Ζήτα απο τον άντρα σου να κρατήσει για λίγο τα παιδιά και φύγε απο το σπίτι.ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.Ξέρεις τι μου είχε πει η ψυχολόγος?και στην αρχή έλεγα είναι τρελλή η γυναίκα.Μου λέει το μωρό είναι πολύ μωρό για να πάθει κάτι αν εσυ θα φύγεις για λίγο.Το μωρό θα φάει θα κοιμηθεί και πάλι τα ίδια...αλλά μου λέει όσο εσύ δεν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου δε θα μπορείς να νιώθεις όλη αυτή την ομορφιά που έχει να σου προσφέρει το μωρ άκι σου ακόμη και με το να τρώει και να κοιμάται.

Μακάρι όλες όσες σου απαντήσαμε να βοηθήσαμε έστω και λίγο.Αν κάναμε τα πράγματα χειρότερο κλείσε το pc και βγες εξω..

Υπομονή..θα περάσει...

Κατ αρχην να σας ευχαριστησω ολες σας για τη διαθεση σας να με βοηθησετε - η καθε μια με τον δικο της τροπο -

Ισως οντως η αιτια να ναι πιο βαθια, και σιγουρα θα δω καποιον ψυχολογο, αλλα ο λογος που εγραψα αυτο το ποστ ειναι για να τα βγαλω απο μεσα μου...

Θα προσπαθησω να απαντησω σε ολες σας... ειμαι 2 χρονια συνεχομενα εγκυος με τη δευτερη εγκυμοσυνη να ναι πολυ πιο δυσκολη απο την πρωτη. πεθανε η μαμα μου περισυ, αλλαξα πολη, δεν εχω "ακρες" εδω και κοντα σ ολα τα αλλα πηρα και "δυσμενη" μεταθεση στη δουλεια λογω 2ης εγκυμοσυνης. Ολα αυτα μπορει να ειναι δικαιολογιες αλλα σιγουρα ειναι και παραγοντες συναισθηματικης φορτισης

Δεν ειμαι ανθρωπος που παραπονιεται, αλλα καποτε το ποτηρι ξεχειλιζει!

Οχι, δε σκεφτηκα οτι το δευτερο παιδι μπορει να ναι δυσκολο γιατι το πρωτο ηταν υποδειγμα παιδιου!!!!

Ναι θελω να φυγω εντελως μονη μου γιατι μερικες φορες ουτε ο ιδιος σου ο αντρας δε μπορει να καταλαβει τη ψυχολογια σου.

Οχι δε θα φυγω -αν και μου το προτεινε ο ιδιος απο μονος του - γιατι δεν πιστευω οτι ειναι ικανος να κανει ζαφτι τον μικρο ακομη και αν φωναξει τη μανα του ναρθει για σ/κ.

Σιγουρα θα κανω υπομονη, αλλα δεν εχω τροπο να ανασυγκροτηθω (ή τουλαχιστον ετσι μου φαινεται/νιωθω προς το παρον)

Παντως το γεγονος παραμενει... η αρνητικη μου διαθεση προς το μωρο ειναι δεδομενη και με φοβισε γιατι πραγματικα ποτε δεν περιμενα να αντιδρασω ετσι, τα διαβαζα αλλα ξερετε... ποτε δεν πιστευεις οτι θα γινεις και ενα case study!

αυτα προς το παρον :)

frapedia72 έγραψε:

Κατ αρχην να σας ευχαριστησω ολες σας για τη διαθεση σας να με βοηθησετε - η καθε μια με τον δικο της τροπο -

Ισως οντως η αιτια να ναι πιο βαθια, και σιγουρα θα δω καποιον ψυχολογο, αλλα ο λογος που εγραψα αυτο το ποστ ειναι για να τα βγαλω απο μεσα μου...

Θα προσπαθησω να απαντησω σε ολες σας... ειμαι 2 χρονια συνεχομενα εγκυος με τη δευτερη εγκυμοσυνη να ναι πολυ πιο δυσκολη απο την πρωτη. πεθανε η μαμα μου περισυ, αλλαξα πολη, δεν εχω "ακρες" εδω και κοντα σ ολα τα αλλα πηρα και "δυσμενη" μεταθεση στη δουλεια λογω 2ης εγκυμοσυνης. Ολα αυτα μπορει να ειναι δικαιολογιες αλλα σιγουρα ειναι και παραγοντες συναισθηματικης φορτισης

Οχι, δε σκεφτηκα οτι το δευτερο παιδι μπορει να ναι δυσκολο γιατι το πρωτο ηταν υποδειγμα παιδιου!!!!

Ναι θελω να φυγω εντελως μονη μου γιατι μερικες φορες ουτε ο ιδιος σου ο αντρας δε μπορει να καταλαβει τη ψυχολογια σου.

Οχι δε θα φυγω -αν και μου το προτεινε ο ιδιος απο μονος του - γιατι δεν πιστευω οτι ειναι ικανος να κανει ζαφτι τον μικρο ακομη και αν φωναξει τη μανα του ναρθει για σ/κ.

Σιγουρα θα κανω υπομονη, αλλα δεν εχω τροπο να ανασυγκροτηθω (ή τουλαχιστον ετσι μου φαινεται/νιωθω προς το παρον)

Παντως το γεγονος παραμενει... η αρνητικη μου διαθεση προς το μωρο ειναι δεδομενη και με φοβισε γιατι πραγματικα ποτε δεν περιμενα να αντιδρασω ετσι, τα διαβαζα αλλα ξερετε... ποτε δεν πιστευεις οτι θα γινεις και ενα case study!

Καλημερα σου,

Πραγματικά νιώθω οτι είμαι μέσα στο προβλημά σου γιατί πέρασα τα ίδια.Καλα έκανες και τα είπες, και να τα ξαναπείς αν θες.Οτι τρόπος σε κάνει να νιώθεις καλύτερα να το κάνεις.Πρέπει να είσαι εσύ καλά πάνω απο όλα για να είναι και όλοι οι υπόλοιποι.Οι συνθήκες απο ότι κατάλαβα δε βοηθούν.Ζήτα βοήθεια απο ειδικό και θα δρεις τον δρόμο σου.Όλα θα πάνε καλά

frapedia72 έγραψε:

καλημερα !! σημερα σε βλεπω πολυ καλητερα !! και χαιρομαι γιατι δεν εισπρατω την απελπισια που εκπεμπε το προηγουμενο σου μνμ !!

δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνη ουτε σουπερ μαμα γιατι δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο !! απλα θα σου πω μια συντομη ιστορια : εμενα στο πατρικο του αντρα μου και οταν γεννησα εφυγα και ηρθα να νοικιασω κολλητα στο σπιτι της μανας μου ........νομιζοντας οτι θα με βοηθησει

κατι που δεν εγινε ποτε !! πως θα σου φαινοταν να ερχοταν η μαμα σου στο σπιτι και να καθοταν 10 λεπτα και οταν της ζητουσες ενα χερι βοηθειας να σου ελεγε : τι εισαι κουτση η αναπηρη ;;; θα σου την εδινε πιστεψε με και θα πεισμωνες και θα σκεφτοσουν οτι δεν εχεις κανεναν και πρεπει να στηρηχτεις στα ποδια σου και να παλεψεις με τα χερια σου ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΔΙΑ ΣΟΥ !!!! μαζεψε ολο σου το κουραγιο και σιγα σιγα θα προσαρμοστεις στις απαιτησεις της καθημερινοτητας σου και θα δεις με λιγοτερα νευρα και περισοτερη πιστη στον εαυτο σου οτι ηταν ευκολα τελικα !!! αν θες μπορω να σου δωσω τηλ του γιατρου μου με πμ αν και ειναι στα μεγαρα !! προσπαθησε να ηρεμησεις .......

ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ; ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ, ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΑΜΕ ΦΛΟΙΣΒΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ. ;)

μα καλα τι γινεται, ολες εδω μεσα νοτια μενετε ?!??!?!?! χαχαχα

μενω γερακα, αλλα μπορει καποια στιγμη να μου τη βαρεσει να παρω το αυτοκινητο και να πεταχτω προς τα κατω!

ευχαριστω για την προσκληση και σενα φλωριανα και σενα franita :)

θα σας στειλω μυν αν τελικα το επιχειρησω να ξεμυτισω

που θα μου παει... θα την βρω την ακρη!

Φραπεδια να σου ζήσει το μωρακι σου :)

Εχεις προσπαθήσει να μιλησεις στο μωρο σου? Του εχεις πει ποσο κουρασμένη εισαι και οτι θα ηθελες να σε βοηθήσει να συνεργαστειτε καλυτερα ? Οτι το αγαπας παρα πολυ και μπορει μερικες φορες να μην εισαι "η τελεια μαμα" αλλα προσπαθεις να κανεις το καλυτερο ....

Μιλα στο μωρο σου , μιλα σε μια καλη φιλη ή σε καποιον επαγγελματια και βγαλε απο μεσα σου τις σκεψεις και τις αναγκες σου.

Γραφε και δω αν νιωθεις ανετα , δεν ειναι καμια μας αξια να σε κρινει .

Κουκλίτσα μου εύχομαι γρήγορα να καταφέρεις να μαζέψεις δυνάμεις και αυτοπεποίθηση! Μην απογοητεύεσαι και να σκέφτεσαι πως δεν γκρινιάζει μόνο το δικό σου μωράκι. Και αυτό το καημένο τι να κάνει; Με το κλάμα προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Πιθανόν να πονάει, πράγμα συνηθισμένο. Ούτε οι φωνές ούτε τα νεύρα βοηθούν. Πίστεψέ με πως νιώθουν την ψυχολογία μας. Ένα μικρό παραδειγματάκι:

"Πρίν λίγο καιρό, ενώ θήλαζα κουβέντιαζα με την μαμά μου, η οποία σε κάποια θέματα είναι κολλημένη και αρχήσαμε να τσακωνόμαστε. Όχι με φωνές, μιλούσαμε χαμηλόφωνα αλλά την ένταση που είχα την ένιωσε το παιδί και άρχισε το κλάμα. Όσο το χαϊδευα και του μιλούσα γλυκά ήταν καλά. Το μωρό ενώ συνέχισε ήρεμο τον θηλασμό... η μητέρα μου συνέχισε την μουρμούρα της, όσπου αγανάκτησα και της είπα με δυνατό τόνο να πάει στο σαλόνι γιατί δεν την άντεχα άλλο. Ε, τι ήθελα και εκνευρίστηκα πάλι;;; Το μωρό ούρλιαζε και αναγκάστηκα και έδιωξα την μάνα μου κακήν κακώς από το σπίτι μου. Το μωρό με το που χαλάρωσα, ησύχασε."

Δεν νομίζω πως ήταν τυχαίο. Υπομονή καλή μου και θα περάσουν τα δύσκολα. Λιγάκι να ξετσουμίσει και το μικρό και όλα θα φτιάξουν.

Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση: Γιατί να κρατάς το μωρό ξύπνιο όλη μέρα;;; Δεν θα κοιμηθεί καλύτερα το βράδυ με αυτό τον τρόπο. Έτσι αποκτά υπερένταση και σιγουρα η γκρινια είναι ένα σημάδι. Νομίζω πως είναι πολύ μωρό για να προσπαθήσεις να του κάνεις τέτοιο πρόγραμμα. Επειδή και εγώ πέρασα στάδιο γκρίνιας του μωρού, η παιδίατρος μου είπε να το αφήνω να κοιμάται όποτε θέλει αλλά όχι πάνω από 2μισι ώρες συνεχόμενες. Έτσι κατά την διάρκεια της ημέρας, τον αφήνω και κοιμάται ένα δύωρο μετά τον ξυπνάω (αν και τώρα ξυπνά μόνος του), τον ταϊζω, τον αλλάζω, παίζουμε λίγο και μετά πάλι νάνι. Μονάχα το βράδυ φροντίζω να είναι ξύπνιος από τις 21:00 και μετά μιας που στις 23:00 κάνει το μπανάκι του και μετά κοιμάται σαν πουλάκι! Μόνο μια φορά ξυπνάει γύρω στις 04:00 για μεμέ και πάλι νανάκια μέχρι 09:00 ίσως και 10:00 το πρωί! :lol:

Συγνώμη αν ήμουν κουραστική. :blink:

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να βρεις την λύση!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου (με όλη την σημασία της λέξης ;) )

maryloo28

δεν κραταω το μωρο ξυπνιο τη μερα! δεν εγραψα κατι τετοιο...

ισα ισα που ο μικρος εχει κανει τη νυχτα μερα! κοιμαται του καλου καιρου το πρωι και το βραδυ παμε μπουζουκια!!!! δεν τον ενοχλω ποτε... οπως αλλωστε και την μαργαριτα... κοιμουνται οποτε θελουν, ξυπνανε οποτε θελου κλπ

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

γω της ειπα μονο οτι ισως να χρειαζετε να επισκεφτει εναν ειδικο. Δεν ειναι κακο. ΚΙ εγω εχω παει. Θα της κανει καλο... Ομως ειναι λιγο νωρις να αφησει το μωρακι της. Την χρειαζετε. Και δεν νομιζω οτι με ενα σκ θα λυθει το προβλημα της. Κατι μου λεει πως ειναι βαθυτερο. Πρεπει να βρει την ριζα του προβληματος για να βρει και την λυση. Θελει εμψυχωση και παρηγορια. frapedia72 παρε τα παιδακια σου αγκαλια και παρε δυναμη. Θα στρωσουν τα πραγματα, θα δεις. Θα ρθει ο καιρος που θα αναπολεις τον μικρο σου χιτλερ (Ετσι λεω κι εγω τον δικο μου) και την κουραση που τραβας εξαιτιας του... Σιγουρα παντως ειναι γκρινιαρης γιατι νοιωθει τον εκνευρισμο σου. Παρ τον στο κρεβατι σου, τριψτον λιγο, καντου μασαζακι, φιλα τον και μιλα του γλυκα... Και να δεις πως θα ηρεμισει.. Κι αυτος κι εσυ! ;)

Σε γενικες γραμμες το μυνημα της τρις με καλυψε

kalispera frapedia!!

katarxin ithela na sou zitisw sugnwmi an se stenaxwrisa gi auta pou sou egrapsa..den ta eipa kakoproaireta apla sxoliasa kati pou eipes k aporisa!

eisai se duskoli fasi kai malista xwris voitheia alla prospathise na iremiseis oso mporeis vevaia..k na skefteis oti exeis 2 paidakia pou einai ugiei k se xreiazontai!katalavainw oti exeis zoristei-kourastei polu alla prospathise na deis k ti thetiki pleura tis katastasis!des to apo alli optiki gwnia..oti einai fasi k tha perasei..aisiodoksia..

afise ta kai kana 2wro k pigaine na pieis ena kafedaki na kseskaseis..

den se ekrina,apla sxoliasa..alles me krinane xwris kan na me kseroun..kamia mas den einai teleia,oute i super mama..alla oles prospathoume gia to kalutero..

auta..

joanaki μη στεναχωριεσαι δε σε παρεξηγησα! καθε γνωμη δεκτη, γιαυτο αλλωστε και εγραψα αλλιως θα τα λεγα στον εαυτο μου :)

• 3 weeks later...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ 2 ΜΗΝΟ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΦΤΑΙΓΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΛΟΓΟ ΟΡΜΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΥΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΕΔΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΡΕΛΛΑΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΓΕΛΙΟ Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΥΡΙΖΩΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...