Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:(:angry: κοριτσια τώρα τα πήρα ανευ προηγουμενου καλε με πήρε τηλ και με έκανε ρόμπα από την άλλη ο ΣΑτέλιος μου λέει να μην στεναχωριέμαι και να μην δίνω σημασια και θα πάει εκείνος να δει τι μπορει να κάνει για να πάρουμε το σπίτι και να μπορεσουμε καλός αλλιως θα μείνουμε εδω και σιγά σιγα με τον τρόπο μας θα της δώσουμε να καταλάβει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη πάντως μετα απο αυτα που μου είπε η μάνα μου έχασα πάσα ιδέα και είμαι πάρα πολυ δυσαρεστημένη που είναι μάνα μου λυπάμαι που το λέω αλλ΄ααυτη είναι η αλήθεια
Δημοσίευση

κατερινα μου προσπαθησε να μην ξανασυζητησεις μαζι της αυτο το θεμα αφου δεν καταλαβαινει .. και αλλη φορα θα ξερεις "τα εν οικω , ου εν δημω" . το πιο δυσκολο για σενα ειναι οτι νοιωθεις πιο πολυ ενα βαρος και μια πικρα γιατι οταν τσακωνομαστε με εναν στενο συγγενη ειναι πιο πολυ πονος παρα θυμος . προσπαθησε να μη φτασεις τη σχεση σου στα ακρα αλλα ουτε να υποχωρησεις γιατι θα εχεις παλι προβλημα . πες της οτι η αγορα του σπιτιου αναβαλλεται προς το παρον και οτι θα κατσετε σάυτο που ειστε , και οτι ενεργειες κανετε να μεινουν μεταξυ σας απο δω και περα .

Δημοσίευση

τι να σου πω παιδι μου τωρα ηταν η σημερινη μερα πολυ κουραστικ και για μενα ετρεχα ολη μερα δνε μπορεσα να επικοινωνησω μαζι σου αλλα να ξερεις θα την παθει τη ζημια η μανα σου θα μαθει και μετα δεν θα μπορειαν συ πει τιποτα οσοσ στενχωρω καινα σου ειναι δνε ειναικατι που τοεκανες εσυ που το προκαλεσες εσυ αλλωστε εσυ ησου το καλο παιδι τοσα χρονια τωρα ξαφνκατη την επιασε .Μην της δινεις σημασια και προχωρα με τον Στελιο και τα παιδια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...