Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναιμια και θηλασμος


Recommended Posts

Καλησπερα, ειμαι στην 31η εβδομαδα και εχω βαρια αναιμια εχω κανει ηδη μια μεταγγιση κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και θα κανω αλλη μια πριν τη γεννα, θα ηθελα να μαθω αν μπορω να θηλασω λογω της καταστασης μου, σε συζητηση που ειχα με παιδιατρο με ενημερωσε οτι δεν θα μπορω να θηλασω λογω της αναιμιας μου το μωρο δεν θα τρεφεται σωστα αρα πρεπει να δωσω ξενο γαλα "με σιδηρο" απο την αρχη,θα ηθελα την γνωμη σας. Ξεχασα να αναφερω οτι το μωρο αναπτύσσετε φυσιολογικα για την ηλικια κυησης σε βαρος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν βρισκω το λογο που δεν μπορεις να θηλασεις....πολυ απλα θα παρεις συμπληρωματα σιδηρου...και λογικα λυνεται το προβλημα....

επιπλεον αν θελει να ειναι σιγουρη η παιδιατρος σας μπορεις να του κανεις εξετασεις για να βλεπεις πως παει ο αιματοκριτηε του παιδιου...

πιστευω με τα συμπληρωματα και με μια καλη διατροδη πλουσια σε σιδηρο δεν θα εχεις θεμα...

με το καλο το μωρακι σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και ηυ μ ητερα μου ειχε αναιμια στην εγκυμοσυνη και συνεχιζε να εχει και μετα και επαιρνε συμπληρωματα αλλα εμενα με θηλασε 6 μηνες τον αδερφο μου ενα χρονο

δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρη δικαιολογια να μην θηλασεις

καλο θα ηταν να παρεις και δευτερη γνωμη απο μαιες αυτη τη φορα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αυτοι οι παιδιατροι!!!

Το τι κουφο θα πουνε γα να σου δοσουν σκονη δεν περιγραφεται..οχι δεν θα σου δοσουν επιστιμονηκη απαντυση...οχι...δεν θα σου δοσουν εναλλακτικες ..οχι δεν θα σε υποστηρηξουν και στην τελικη αμα δεν θελεις η δεν αντεχεις να ειναι δικη σου αποφαση αν θα θηλασει η οχι..θα σου πουν εξαρχας..δεν θα θηλασεις!!!!

Παντως πρωτος θα επαιρνες εσυ σιδηρο..δευτερον θα μπορουσε να παρει το μωρο σιδηρο αν και εφοσον του χρειαζετε...και οχι κατευθειαν γαλα σκονη.

Αν ΕΣΥ δεν θα μπορεσεις λογω διαφορω παραγοντων να θηλασεις..αν ΕΣΥ αποφασησεις να μη θηλασεις..λογω δικων σου λογων ΝΑΙ...αλλα οχι να σου πει οτι δεν μπορεις να θηλασεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πω πια;αυτοι οι παιδιατροι με το παραμικρο να δωσουν ξενο γαλα,τι να πεις;θα παιρνεις σιδηρο κοπελα μου και οπως ειπαν και τα κοριτσια με καλη διατροφη δεν θα εχεις προβλημα μην ανησυχεις και με το καλο το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας απο τον γιατρο και τη μαια μου απαντηση δεν πηρα θα δουμε οταν με το καλο γεννησω, ειχα ταλαιπωρηθει πολυ την προηγουμενη φορα και τωρα ειμαι λιγο αγχωμενη.

Δεν ξερω αν φταιει το site η ο υπολογιστης μου αλλα προσπαθω πολλες φορες να μπω σε καποιο θεμα η να απαντησω και κολλαει απο εχθες προσπαθω να απαντησω στο θεμα τελικα τα καταφερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...