Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τωρα το ειδα ! :blush::)

Σας ευχαριστούμε παρα πολυ κοριτσάκια μου για τις γλυκες ευχες σας !!!

Να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας !!! Να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου καλα !!!

Εγινε 2 χρονων το κοριτσάκι μας !!!

Την κοιταω και απορω πως το μικρό ροδαλο πλασματάκι που ήρθε στην αγκαλια μας στις 16-5-2008 , εγινε τωρα ενα εκφραστικό , γλυκητατο ,παλαβιάρικο , ζωηρό , κοινωνικό , χαμογελαστό κοριτσάκι!

Η αγαπουλιτσα μας!!!

Σας ευχαριστώ παρα πολυ και παλι , ευχομαι οι ευχες σας να γυρισουν σε σας διπλές :kiss:

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Το κοριτσακι μας με τον μπαμπα , ετοιμάζεται να σβησει τα κερακια στην τουρτα που της εφτιαξα :)

SDC10280.jpg

Πολύχρονη η κουκλίτσα σας!!!

Να είναι η ζωή της γεμάτη ευτυχία!

Και τι τούρταααααα...σλουρπ-σλουρπ-μιααααααμ :silly:

Δημοσίευση

λαλαλαλαλαλαλαλαλαλ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

να χαιρεσε τη ζουζουνα σου!!!!!!!!!!!!!!

χρονια σας πολλαααααααααα

καλε τι τελεια τουρτα?μηπως να ψαξεις το ταλεντο σου?

πολυχρονη να ναι... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Το κοριτσακι μας με τον μπαμπα , ετοιμάζεται να σβησει τα κερακια στην τουρτα που της εφτιαξα :)

SDC10280.jpg

Ωραία κουκλάρα, ωραία τουρτάρα (και ο μπαμπάς ωραίος είναι, για να μην παραπονιέται!!)!! Είναι κούκλα, Λαμπρινή!!!!!

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

SDC10280.jpg

συγχαρητηρια για την τουρτα και για το ταλεντο σου :) ...ειναι τελεια :woohoo: ...εμφανισιακα....γιατι απο γευση και να θελαμε δεν μπορουμε...αχ!!!!!!!τι μου κανεις βραδιατικα... :blush::P
Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

SDC10280.jpg

την εκανα και γω παραθεση,δεν αντεξα :woohoo:

καλε τι τουρτα ειναι αυτη?μονη σου την εκανες? Μπραβο ρε κοριτσι! αψογη εμφανιση,εχεις ταλεντο!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα!!!

Να τη χαίρεσαι Λάλα μου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

Τώρα είδα το θεματάκι και τί φανταστική τούρτα είναι αυτή!!!

Καλά πως την έφτιαξες???

Τέλεια!!!!

Φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση

Καλά τι να πω?

Η Χριστιάννα είναι απλά... Σκέτη ζωγραφιά!!! Πολύ γλυκό μωρό! Φτου και πάλι φτου! Κακό μάτι να μην την πιάσει ποτέ!

Για την τούρτα δεν έχω λόγια!! Τύφλα να έχει ο Παρλιάρος! :P

Και ο μπαμπάς σας συμπαθέστατος!

Και του χρόνου με υγεία και πολλή πολλή χαρά!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου , σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου !!!

Τι ομορφα λογια για το κοριτσάκι μου και τον αντρουλη μου :)

Η τουρτα ειναι ολη φτιαγμενη στο χερι δεν ηταν τιποτα ετοιμο . Βεβαια εχει πολλα λαθη (οπως το Η που ξεχασα στο ονομα ) αλλα ειστε γλυκουλες και βλεπετε μονο τα καλα :kiss:

Ειναι ομορφο να μοιράζεσαι την χαρά σου και να νιωθεις τοση ζεστασιά ! Σας ευχαριστω και ευχομαι οτι καλυτερο για ολες σας !!!

Συγνωμη αν δεν σας εχω ευχηθεί , δεν εχω μοιραστει την χαρά σας σε διαφορα θεματα και θελω εδω να "δικαιολογηθώ" . Δυστυχώς καποιες φορες ο χρονος δεν ειναι αρκετος για να παρακολουθώ ολα τα θεματα . Σε καμια ομως περιπτωση δεν το κανω λογο αγένειας ή αδιαφοριας ή δεν σκεφτομαι οτι δεν ειναι "σημαντικό" θεμα .

Σας ευχαριστω για την ζεστη κουβέντα που μου χαριζεται απλοχερα :kiss:

Δημοσίευση

Λαμπρινή μπορείς να μου πεις πως έκανες τη λιμνούλα? Είναι μίνι τούρτα και απλά την τοποθέτησες πάνω στη μεγάλη? Η γέμισή τους είναι κλασική με παντεσπάνι?

Περιττό να σε πω ότι βάζει κάτω πολλές τούρτες ζαχαροπλαστείων! Πολλά συγχαρητήρια! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...