Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

συνχαρητηριαααααα!!!!!να εχεις μια τελεια υπεροχη εγκυμοσηνη!!!!φυσα λιγο κ προς εβρο :woohoo: :silly: :laugh: :side::kiss: !!!εγω δεν περιμενο στις 7/6 ειναι κ ο μηνας των γεννεθλειων μου ελπιζω ο θεουλης να μου κανει αυτο το δωρακι!!!καλη επιτυχεια σε εμας τις υπολοιπες!!! :woohoo:

• Απαντήσεις 239
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

happy mazi gera kai egw den perimenw stis 07/06

kiska mou sugxarhthria..oti kalutero ante na kolhsoume k emeis ligo apo auto kai as exoume k emetous(ola ta dexomai)

argi mhn agxwnese..oti kai an einai..sou rthei den sou rtei xalara

voula den peirazei kalh mou tha erthei..xalarwse omws ligo giati me to agxos den bgainei tpt..

crustaleni mou o antras sou einai etoimos na ginei pateras!!

kalh mas epituxia bre koritsia!!!

Δημοσίευση

Άντε ρε κορίτσια να δούμε και εμείς άσπρη μέρα να έρθει επιτελούς ο πελαργός αν και πιστεύω στο δρόμο είναι και θα έρθει και σε μας θα μας χτυπήσει το κουδούνι το εύχομαι σε όσες κάνουμε προσπάθειες να είμαστε φουσκωμένες και το πιστεύω κούκλες μην μασάτε γερά με τσαμπουκά …………….. B)B)B)B)

Δημοσίευση

to test einai polu sumandiko.

Xereis egw phga prin 3 mhnes kai eipa sth giatro oti skeftomai na kanw mwro,opote mou ekane yperixo gia na dei oti ola einai ok.

Mou edeixse mia gramh opou ekei mesa anaptysete to embreio kai epishs tsekare an exw wothulakia.pende lepta douleia htan.

An theleis zhta apo to giatro na kanei to idio.

Otan xereis oti eisai etoimh noiwtheis ligotero agzos.

egw pandws xarhka otan mou eipe eisai etoimhhhhhhh!

Δημοσίευση

nai tha tou pw..an kai persi pou eixa kanei test pap mou ekane kolpiko uperhxo k eixa kanei k eksetaseis gia progenetiko elexgo gia na kserw etsi phroforiaka pou briskomai afou eixa molis arrabwniastei,oxi oti prospathousame alla oxi k oti den to thellame an erxotan..twra edw kai 3mhnes prospathoume kanonika opote thewrw pws h sumboulh tou gunaikologou einai polu xrhsimh opws les kai esu

Δημοσίευση

να μην ερθει να μην!!φτου φτου σαν την κουμπαρα μου να παθεις που ειχε πονους και ελεγε τους ξερω εγω αυτους τους πονους γιατι με πιεζετε να κανω τεστ για να απογοητευτω!!!! και τελικα ηταν εγκυος και οταν ειδε το τεστ ελεγε σιγα αποκλειετε να κανει λαθος(το τεστ) και μετα πηγε για χορικη και αφου ειδε οτι ηταν 1400 μοναδες πανω τοτε ρωτησε!!!!δηλαδη τι....ειμαι εγκυος?πολυ κυρια μου πιο πολυ δε γινεται!!!!!!!!εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!μακαρι argi london να σου συμβει....και σε ολες μας!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ άντε ρε κορίτσια και εγώ πήγα στο γιατρό και μου είπε όλα καλά και είμαι έτοιμη για μωρό έχω ξεκινήσει προσπάθειες και έχω ξε αγχωθεί όταν μου είπε ο γιατρός ότι είναι όλα άντε με το καλό :):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...