Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τί δώρο σας έκανε?

Recommended Posts

βρε κοριτσια ζηλεύω με τα δώρα που ακουω μηπως να φτιαξω λίστα χιχι.

Κ εμενα να πώ την αληθεια μου δεν ειναι των δώρων ο αντρας μου αλλα δεν μου χει πει κ ποτε οχι. Στα γενεθλια μου μου ειχε δώσει ρευστο να πάρω το λαπτοπ που ηθελα γιατι το αλλο το ειχε χαλάσει η μικρή μου κ ειχα τρελαθει χωρίς. Οτι κ να του πώ θα μου πει παρτο δεν εχω παραπονο αλλα εκεινη την στιγμή η χειρονομία ειναι πολύ γλυκιά. Τελος πάντων.

Εμένα η μαμά μου μου ειχε πάρει ενα σωρό πραγματα για την μικρή μου κ μετα μου πήρε κ το πιο ομορφο χρυσο ματάκι το οποιο το φοραει απο την μέρα που γεννηθηκε κ θα μπορει να το φοραει μεχρι μεγάλη. Επισης την μέρα που γεννησα ηρθαν στο μαιευτηριο με τον αδερφό μου με μια τεραστια ανθοδεσμη κ μπαλονια κ διαφορα αλλα πραγματακια για την μικρή. Κ να προσθεσω οτι την προηγουμενη που γιορταζα μου ειχε παρει ενα αρωμα που το λιμπιζόμουνα καιρο αλλα ηταν ολιγον τσιμπημένο.

ΟΙ υπολοιποι πηραν λουλουδια κ αρκουδάκια κ σεντονακια κ τετοια.

Η πεθερουλα πηρε μια χρυσή ταυτότητα την οποια δεν την εβαλε ποτε κ δεν προκειτε να την βαλει η μικρή μιας κ ειναι δειγμα ταυτοτητας.

Αυτααααααα. Τώρα στα διδυμάκια να πω την αληθεια μου δεν περιμένω κ τιποτα γιατι πρωτον θα γεννησω σ αλλο μαιευτηριο κ ετσι οι συγγενεις δεν θα μπορεσουν να ερθουν απο Αθήνα. Να ναι καλα τα μωρακια μας κ απο δωρα παιρνουμε κ εμεις μονοι μας χιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κ απο μένααα!!!

Εμένα ο αντρούλης μου το καλύτερο δώρο που μου κανε

ήταν η δύναμη που μου δινε κ μόνο με την παρουσία του

κ την αγάπη του καθ όλη τη διάρκεια του τοκετού!

Μετά εμφανίστηκε με μια τεράάάστια ανθοδέσμη με φουξ

τριαντάφυλλα,ένα ρολόι Roberto Cavalli κ την υπόσχεση

οτι μόλις αναπτερωθούμε λίγο οικονομικά θα μου πάρει

καινούριο αυτοκίνητο για να κινούμαστε(εγώ κ η κόρη του)

άνετα κ με στιλ!!! ;)

παρεπιπτοντως χτες πηγαμε στο κοσμηματοπωλειο απ οπου ψωνιζουμε για ν αγορασουμε ενα φλουρι κωνσταντινατο για τον μπεμπη της κολλητης μου...και ειδα ενα διαμαντενιο δαχτυλίδι...ονειρεμενο!!αυτο του ζητησα...του εχω εξηγησει βεβαια οτι δεν το θελω για μενα..."για την φουκαριαρα την κορη μας"... :laugh: :woohoo: :silly: :laugh: :silly: :woohoo:

ο,τι κ αν αγοραζουμε απο τσαντες κ κοσμηματα για εκεινην τα παιρνουμε του λεω!θα της μεινουν(αμα δεν τα χω χασει)!! ;) :laugh: :) αλη...αλη..και τρεις αλη...αν και το δευτερο ειναι κοριτσι!!!θα τον ξεφραγκιασουμε τον μπαμπα μας....χαχαχαχα :laugh: :woohoo: :silly: :cheer::lol:

παντως και η μανουλα μου μας κανει δωρα...πιστευω και τα πεθερικα μου οταν ερθει η ωρα!!

PURPLE με ξεσηκωσες!!λες να την γειωσω την δαχτυλιδουμπα και να παω κανα ταξιδακι???!!!καλη ιδεα... ;)

Land πολυ γελασα με την "φουκαριαρα την κορη σας" :laugh: :laugh: !!!!

Εμενα μου εφερε πανεμορφα λουλουδακια!!

Ο καλος μου "δε το εχει" καθολου με τα δωρα!!!!Ειναι το χειροτερο του να παει για ψωνια κ ειδικα για δωρα!!!!Παντα μου εδινε λεφτα να παω να παρω μονη μου το δωρο μου ;) κ μετα με ρωταγε "Τι σoυ πηρα τελικα???" :laugh:

Ετσι οποτε μου εχει φερει λουλουδια με συγκινει κ με κανει πολυ χαρουμενη που ξερω οτι πηγε κ τα πηρε μονος του για μενα :)

Λιιιιιμμμμππππ......ευχομαι να εισαι απο τις τυχερες με τα κοσμηματα,τα ταξιδια κ τ αυτοκινητα :P !!Ξεκινα απο τωρα το σχεδιο ;) !! :kiss::kiss::kiss:

land έγραψε:

παρεπιπτοντως χτες πηγαμε στο κοσμηματοπωλειο απ οπου ψωνιζουμε για ν αγορασουμε ενα φλουρι κωνσταντινατο για τον μπεμπη της κολλητης μου...και ειδα ενα διαμαντενιο δαχτυλίδι...ονειρεμενο!!αυτο του ζητησα...του εχω εξηγησει βεβαια οτι δεν το θελω για μενα..."για την φουκαριαρα την κορη μας"... :laugh: :woohoo: :silly: :laugh: :silly: :woohoo:

ο,τι κ αν αγοραζουμε απο τσαντες κ κοσμηματα για εκεινην τα παιρνουμε του λεω!θα της μεινουν(αμα δεν τα χω χασει)!! ;) :laugh: :) αλη...αλη..και τρεις αλη...αν και το δευτερο ειναι κοριτσι!!!θα τον ξεφραγκιασουμε τον μπαμπα μας....χαχαχαχα :laugh: :woohoo: :silly: :cheer::lol:

παντως και η μανουλα μου μας κανει δωρα...πιστευω και τα πεθερικα μου οταν ερθει η ωρα!!

PURPLE με ξεσηκωσες!!λες να την γειωσω την δαχτυλιδουμπα και να παω κανα ταξιδακι???!!!καλη ιδεα... ;)

Χαχαχαχα...Κ εγώ όταν ήμουν έγκυος κ ψώνιζα ακριβώς αυτό έλεγα..

"Αγάπη μουουουου...Η μπέμπα είδε κάτι τέλεια σανδαλάκια

για τα ποδαράκια της μανούλας τηηηηης!!!!!!"

"Μπαμπάκα θέλω να φέρεις για τη μανούλα εκείνο το δροσερό

μάξι φόρεμα...."

κτλ κτλ

αμαννν κορίτσια ζημια μου κάνατε.....τι ωραια ολα οσα ειπατε....και δαχτυλίδια πολυ ακούω...χχμμμμμ :P:P:P

μολυ :P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: καμια σχέση με τη δημοσιογραφία....λες να το σκεφτώ :P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss:

στελλα που εισαι εσυ? :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...