Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ntina.ef. έγραψε:

ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ....ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΔΑ Κ ΜΠΗΚΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ LOOSER MUM!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΚΟΙΜΗΘΙΚΕ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΗ,ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΜΟΥ!!!

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ...

Ω,ΝΑΙ ΠΟΣΟ LOOSER ΝΙΩΘΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ :(:(:(:(

Ντινα ουτε να το σκεφτεσαι!! ειναι φυσιολογικο να σπασουν τα νευρα μας καποιες στιγμες, ανθρωποι ειμαστε όχι ρομποτ!

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το μονο συναισθημα που μου προκαλεσε το κειμενο ειναι θυμος!

Θυμος για ολες εκεινες τις γυναικες που εχουν διπλα τους το μεγαλυτερο θησαυρο,τα παιδακια τους,κ ομως ψαχνουν τροπο να πιαστουν απο υπερβολες κ να κατηγορησουν το συμπαν ολοκληρο!Να πουν πως η κοινωνια(?),ο περιγυρος(?),οι γιατροι(?) κλπ τους αναγκαζουν να υπερβουν το ανθρωπινως δυνατον! :blink::blink::blink:

(για το παιδι μου ξεπερναω ανθρωπινα κ θεία...)

Νομιζω πως οσες γραψαν συμφωνουν στο "κοντα στο νου κ η γνωση" που ειπε η Μαρια!

Ολες λατρευουμε τα παιδια μας κ ολες(με οση δυναμη εχουμε ή μας απομενει) παλευουμε για ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για αυτα!

Ας προσπαθουμε να γινομαστε καθε μερα κ καλυτερες!Το αξιζουν! ;):)

ΥΓ.Ντινα αυριο ειναι μια αλλη καλυτερη μερα!!!

Χαμογελα κ μαθε απο την δυσκολη σημερινη!!! :)

Δημοσίευση

Κι εγώ το ίδιο νιώθω με τη ntina.ef. ανάλογα τις μέρες. Μια νιώθω loser, μια νιώθω η καλύτερη μαμά του κόσμου! Ανάλογα τα κέφια του παιδιού μου!!! Νομίζω πως όλες έχουμε νιώσει έτσι αρκετές φορές. Απλά προσπαθούμε πέρα των δυνατοτήτων μας να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας!

Δημοσίευση

πεπιτα και ντινα νομιζω οτι πραγματικα αυτο που ειπε η σαβροπιγκουινος ειναι αληθεια..και εχω 1 εντυπωση οτι αγχωνεστε περισσοτερο απο ο τι πρεπει..δε λεω οτι ειναι κακο..

αλλλα μη κολατε...μωρα ειναι και θα γκρινιαζουν..τι αλλο να κανουν;;;αλλα δε φταιτε εσεις που γκρινιαζουν..

για υτο λενε....τι παιδι μου αυτος ο αγνωστος...

εδω εχεις 1 ανθρωπο και σου μιλαει και δε μπορεις να καταλαβεις τι παιζει..ποσο μαλλον 1 παιδι..και ας ειναι και το παιδι σου.

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΟ!!ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΙΣ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ :blush::S

ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ,ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!!ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤΣ!!

ΗΡΕΜΩ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Η ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΖΩ ΤΑ ΙΔΙΑ!!

ΠΙΕΖΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!

ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ(ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ)ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ??ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΜΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ LOOSER

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ(ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΕΣ "ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ" ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ

Δημοσίευση

ntina.ef. έγραψε:

...ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΟ!!ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΙΣ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ :blush::S

Ντίνα καλημέρα και συγγνώμη που επεμβαίνω. Καταρχήν δεν είσαι μόνη στα δύσκολα... Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει άρδην τη ζωή ειδικά της μητέρας του. Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις, κατά τα άλλα "νορμάλ" που τα έχουν παίξει με το μωρό. Και αυτό που λες με το πρόγραμμα ε΄ναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου. Αν κάτι μας αποσυντονίσει χάνω την μπάλα τελείως. Τις προάλλες ήμουν μόνη με το μωρό(όπως τον περισσότερο καιρό) και έπρεπε να γράψω ε΄να σημαντικό mail . To μωρό δεν ήρεμούσε με τίποτα, απίστευτη γκρίνια ΟΛΗ την μέρα με αποτέλεσμα να ην μπορω να συγκεντρωθώ για 15 λεπτά και το deadline να τρέχει. Έκλαιγα απ'τα νεύρα μου με μάυρο δάκρυ και αισθανλομουν τελείως αβοήθητη... Ακούγεται χαζό το ξέρω, αλλά έτσι μου βγήκε τι να κάνουμε...

Όσον αφορά το θέμα του γιατρού. Γιατί να πας σε γυναικολόγο και όχι ψυχολόγο/ψυχίατρο; Αν έσπαγες το πόδι σου δηλαδή πάλι στο γυναικολόγο θα πήγαινες; Αν εμπιστέυεσαι το γυναικολόγο σου, ίσως ρέτησέ τον να σου συτήσει κα΄ποιον καλό ειδικό. Θα σε βοηθήσει πίστεψέ με, και άσε που πιθανόν να μη σου δώσει καν φάρμακα, αλλά να βρειτε τη λύση δια της συμβουλευτικής οδού.

Φιλικά :)

Δημοσίευση

εγω ντινα δε νειμαι στη φαση του ναπαρεις χαπια..δοκιμασε να πας σε 1 ψυχολογο για συζητηση..αν και δε τους πιστευω...αλλα καντο..δοκιμασε..

μιλα με τις φιες σου..μιλα μεμ μας...καλυτερη ψυχοθεραπεια απο εδω δεν υπαρχει..

συμφωνω σε μερικα πραγματα μεε τη φρανιτα..δε μπορω να πω που,γιατι εγραψε πολλα!!!

Δημοσίευση

Franita συμμεριζομαι τις αποψεις σου απολυτα!ειδικα αυτη τη φαση με την εργασια σου που περασες...την περασα και εγω!με το που αλλαξα δουλεια εμεινα εγκυος...και οταν ανακαλυψα οτι η καινουργια μου δουλεια δεν με ικανοποιουσε δεν μπορουσα να κανω ρουπι!!κ να τα κλαματα...αλλα σε καποια στιγμη συνειδητοποιησα...πως θα πρεπει να χαλαρωσω κ ν απολαυσω την εγκυμοσυνη μου!!να πανε ολα καλα με το μπεμπε μου...να ευχαριστηθω το break μου και να συνεχισω ακαθεκτη απο Σεπτεμβρη να υλοποιω τους στοχους κ τα ονειρα μου!!αγκαλια με την μπουμπου μου...που ειναι κ ενας λογος παραπανω για να προσπαθω το καλυτερο για εκεινη κ για μενα!!κ ας μου σπασουν τα νευρα μερικες φορες...ουτως ή αλλως πιστευω πως...ολα, οχι μονο τ αγαθα κοποις κτωνται!!ευτυχως εχω κ εγω την βοηθεια των 2 μαμαδων! ;)

Ντινακι hold on!!! :)

Δημοσίευση

loipon molis gurisa apo sunantisi pou eixame ston vrefonipaiko me paidopsuxologo,antikeimeno tis suzitisis itan i pitharxeia sta paidia nipiakis ilikias ma epektathikame sti suzitisi,metaksu allon milisame k to poso duskolo einai g emas ,anafere mia kopela oti aisthanetai oti apetuxe san mana ,tis eipa oti den apetuxe,oti to 99,9 % eisthanetai etsi kapoia stigmi k to pistevo eilikrina ,nomizo oti ofeiloume allaksoume tis protaireotites mas ,xeste to spiti as ginei k xalia ,afierothitai stin dapaidagogisi tous ,miliste ta ,agkaliaste ta agapiste ta ,afto theloun apo emas ,den ta endiaferei ean einai sideromeno to mplouzaki pou forane ,k telos as min epiminoume sto na ta allaksoume ,exoun to diko tous xaraktira ,min ta valoume se kaloupia ,o kathe anthropos einai diaforetikos k monadikos!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Το οτι γίναμε μάνες δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμερίσουμε τελείως την διασκέδασή μας και την προσωπική μας ευτυχία.

Εξαρτάται τί θεωρεί προσωπική ευτυχία η κάθε μια.

Για μένα μπορεί να σημαίνει να πηγαίνω στις κούνιες και να μιλάω με τις άλλες μανάδες για πουρέδες και βιολογικά.

Για την άλλη να σημαίνει ελεύθερος προσωπικός χρόνος χωρίς το παιδί.

Δεκτό.

Αλλωστε μια χαρούμενη μητέρα πιστεύω πως μεγαλώνει χαρούμενα παιδιά.

Διαφωνώ στον όρο κερδισμένη και χαμένη.

Επιτυχημένη μάνα και αποτυχημένη.

Δεν νομίζω πως υπάρχει ο όρος επιτυχημένη μητέρα.

Ίσως όταν τα παιδιά μας μεγαλώσουν γίνουν ενήλικες "απογαλακτιστούν" ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι τότε μπορεί να πώ πως ναί πέτυχα ώς μητέρα αλλα και πάλι θα κάνω την αυτοκριτική μου και θα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Επίσης δεν είναι ανάγκη η κάθεμία να συμφωνεί με την άλλη.

Διάλογο κάνουμε.

Τέλος να συμπληρώσω πως ώς παιδί προτιμώ την νότια νοοτροπία της Ελληνίδας μάνας μου!

Υ.Γ Ντινάκι οι περισσότερες έχουμε φτάσει στα όριά μας λίγο ή πολύ.

Ζήτα βοήθεια και κάνε θετικές σκέψεις.

Πρόσφατα είχα ένα θεματάκι υγείας με τη μικρή όχι σοβαρό και επισκέφτηκα δημόσιο νοσοκομείο.

Είδα πολλα και Χριστέ μου ένοιωσα τόοοοοοσο τυχερη που το παιδάκι μου είναι καλά.

Είπα δεν πειράζει ξύπνα το βράδυ κάθε μισή ώρα αρκεί να είσαι καλά.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕΣΑ

ΣΑΥΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΤΛ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ "ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ"

ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ(ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ)ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ-ΑΝΤΕ ΠΗΓΕ 2 ΔΕ ΘΑ ΦΑΜΕ,ΑΝΤΕ ΠΗΓΕ ΕΝΤΕΚΑ ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ??ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ...ΨΥΧΩΣΗ!!

ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΟΥ,ΧΑΝΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ Κ ΝΑ ΕΥΧΑΕΗΣΤΗΘΩ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΕΝΑ+ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗ ΜΕΡΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ(ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΔΕ ΚΑΠΝΙΖΩ)ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ Κ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΛΑΒΩ"(ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΣΑ?)

ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ Κ ΓΡΑΦΩ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!!

ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ...ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ :blush:

ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ -ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ Κ ΟΛΟ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΤΛ

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

loipon molis gurisa apo sunantisi pou eixame ston vrefonipaiko me paidopsuxologo,antikeimeno tis suzitisis itan i pitharxeia sta paidia nipiakis ilikias ma epektathikame sti suzitisi,metaksu allon milisame k to poso duskolo einai g emas ,anafere mia kopela oti aisthanetai oti apetuxe san mana ,tis eipa oti den apetuxe,oti to 99,9 % eisthanetai etsi kapoia stigmi k to pistevo eilikrina ,nomizo oti ofeiloume allaksoume tis protaireotites mas ,xeste to spiti as ginei k xalia ,afierothitai stin dapaidagogisi tous ,miliste ta ,agkaliaste ta agapiste ta ,afto theloun apo emas ,den ta endiaferei ean einai sideromeno to mplouzaki pou forane ,k telos as min epiminoume sto na ta allaksoume ,exoun to diko tous xaraktira ,min ta valoume se kaloupia ,o kathe anthropos einai diaforetikos k monadikos!!!!!

Γιωτακι το ποσο συμφωνω μαζι σου...Δε λεγεται!!!! ;)

ΑΓΑΠΗ θελουν!Την αγκαλια της μανουλας...Το χαδι της!

Θελουν το χερι μας για να στηριχτουν ΟΤΑΝ το θελησουν!Και ΑΝ! :)

Δημοσίευση

amanda έγραψε:

Καλημέρα!

Το οτι γίναμε μάνες δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμερίσουμε τελείως την διασκέδασή μας και την προσωπική μας ευτυχία.

Εξαρτάται τί θεωρεί προσωπική ευτυχία η κάθε μια.

Για μένα μπορεί να σημαίνει να πηγαίνω στις κούνιες και να μιλάω με τις άλλες μανάδες για πουρέδες και βιολογικά.

Για την άλλη να σημαίνει ελεύθερος προσωπικός χρόνος χωρίς το παιδί.

Δεκτό.

Αλλωστε μια χαρούμενη μητέρα πιστεύω πως μεγαλώνει χαρούμενα παιδιά.

Διαφωνώ στον όρο κερδισμένη και χαμένη.

Επιτυχημένη μάνα και αποτυχημένη.

Δεν νομίζω πως υπάρχει ο όρος επιτυχημένη μητέρα.

Ίσως όταν τα παιδιά μας μεγαλώσουν γίνουν ενήλικες "απογαλακτιστούν" ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι τότε μπορεί να πώ πως ναί πέτυχα ώς μητέρα αλλα και πάλι θα κάνω την αυτοκριτική μου και θα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Επίσης δεν είναι ανάγκη η κάθεμία να συμφωνεί με την άλλη.

Διάλογο κάνουμε.

Τέλος να συμπληρώσω πως ώς παιδί προτιμώ την νότια νοοτροπία της Ελληνίδας μάνας μου!

Υ.Γ Ντινάκι οι περισσότερες έχουμε φτάσει στα όριά μας λίγο ή πολύ.

Ζήτα βοήθεια και κάνε θετικές σκέψεις.

Πρόσφατα είχα ένα θεματάκι υγείας με τη μικρή όχι σοβαρό και επισκέφτηκα δημόσιο νοσοκομείο.

Είδα πολλα και Χριστέ μου ένοιωσα τόοοοοοσο τυχερη που το παιδάκι μου είναι καλά.

Είπα δεν πειράζει ξύπνα το βράδυ κάθε μισή ώρα αρκεί να είσαι καλά.

Φιλεναδα...Τωρα ειδα το δικο σου ποστ!

Μαζι σου με 1000!Ουφ! :laugh:

Και ναι...Η ζωη μας αλλαζει οσο κ οπου θελουμε!

Προσωπικα(και συνειδητα) η δικη μου ζωη αλλαξε στα παντα!

Η κορη μου ειναι κ θα ειναι 1η προταιρεοτητα μεχρι να ανοιξει τα φτερα της(κ μετα θα ειναι αλλα θα αποτραβηχτω λιγακι για να μαθει να "πεταει")

Αυτο βεβαια συμβαινει επειδη το ΘΕΛΩ κ οχι επιεδη "πρεπει"! ;)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

savropinguinos έγραψε:

Γιωτακι το ποσο συμφωνω μαζι σου...Δε λεγεται!!!! ;)

ΑΓΑΠΗ θελουν!Την αγκαλια της μανουλας...Το χαδι της!

Θελουν το χερι μας για να στηριχτουν ΟΤΑΝ το θελησουν!Και ΑΝ! :)[/quote:19xmnjat]

αχ Αναστασια κ τα λεω κ τα πιστευω εγω ,ποιος εγω που ελεγα οτι θα εχω ενα παιδι στρατιωτακι ,εχω αναιρεσει 100 % ολων οσων πιστευα και ελεγα προτου κανω παιδι,Ντινακι σε καταλαβαινω κ ο δικος μου αντρας δεν μπορει να με καταλαβει,θεωρω οτι ειναι λιγοι που το κανουν ισως να εχω κ αδικο δεν ξερω ,παρε το μωρο ,βαλτο στο καροτσι κ καντε μια βολτα ,παρε καθαρο αερα κ ανεπνευσε βαθια ,κοιτα το προσωπακι του κ καντου παιχνιδακια ,θα σου χαμογελασει κ θα παρεις τα πανω σου,εαν παλι αυτο που θελεις ειναι να αφιερωσεις λιγο χρονο στον εαυτο σου,σαββατο ειναι φορτωσε το παιδι στον μπαμπα ,παρε μια φιλη τηλ και κανε μια βολτα στην αγορα,το σπιτι κ οι δουλειες θα μεινουν εκει που ειναι πιστεψε με ,οσες δουλειες κ να κανεις παλι αλλες τοσες θα βγαινουν απο πισω.....τα φιλια μου κ την ηθικη μου συμπαρασταση ως σαλταρισμενη πρωτομανουλα!!!

Δημοσίευση

Σιγά μην αποτραβηχτείς.... χαχχαχα.... :laugh:

Βρε θα πάει να σπουδάσει η τσαχπίνα και θα μετακομήσεις.... το βλέπω μπροστά μου... :laugh:

Α ρε Ελληνίδα μάνα...

By the way κανα organic κέικ παίζει?

Αντε γιατι πολυ ινγκλις σπίκινγκ έχει πέσει!

Καλε μιλήστε ελληνικά να καταλάβουμε :laugh:

Δημοσίευση

Αμαντα μουου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τρελλη!!!

Εγω συνταγες απο οργκανικ κ βιολογικοσκατουλια παιρνω μονο απο την Νατασα!!!! :laugh: :laugh:

Μου εκανε κατι κεκακια με βρωμη πριν κανα μηνα...ΜΜΜΜ!!!Τα χαρακτηρισε κ "αποτυχια"!!!! :P

Μεταξυ μας....με ενθουσιαζει η ιδεα να σπουδαζει κ να ζω μαζι της!

Σε αλλη πολη...Να με παιρνει μαζι της για κανα κλαμπινγκ-μπουζουκινγκ... :P :laugh: :silly:

Γιωτα ;):)

Μου φαινεται θετικο να αναιρουμε απο μονες μας τετοιες σκεψεις γτ πλεον σκεφτομαστε μεσα απο αλλο πρισμα!

Δεν αλλαξε απλα κατι...Ολοκληρο γαλανοματικο κουκλι εχεις μπροστα σου!!! :laugh: ;)

Κ εγω το μελανουρι μου!!!

Ντινα που μενεις?Αθηνα να υποθεσω??

Αν ησουν Σαλονικα θα σε ξεσηκωναμε!

Ντυσε τον μπεμπη,ντυσου-στολισου κ εσυ κ βγεεεες!!!

βαζω στοιχημα πως οσο πιο πολλες ωρες κ πιο πολλες φορες βγειτε εξω τοσο πιο ηρεμοι θα ειστε κ οι 2! ;)

Κ αν θελεις βεβαια πηγαινε κ μονη σου για καφε...!

Δημοσίευση

Πω πω καλε εσύ το σκεύτεσαι να μετακομίσεις....

αχ ούτε κληρονομικό χάρισμα να είχα!

Εχω καταλάβει τι κουμάσι είσαι! χαχαχα

Σαβροπιγκουίνε συμφωνώ μαζί σου!

Ε και τί έγινε αν βρωμίσει και λίγο το σπίτι?

Και εγώ περιμένω τους κορέους να έρθουν.... :laugh:

Ντινάκι άστα τα προγράμματα... δεν υπάρχουν όταν έχεις μικρό παιδι.

Βγες καμια βόλτα όπως λέει και η τσαχπινομαμά και συζήτα με τον άντρα σου για το πως νοιώθεις!

Αισθάνεσαι καλύτερα?

Εδώ είμαστε για να τα λέμε....

ΥΓ Κουμάσι: Τοπική διάλλεκτος... όπως..τί λογής είσαι.. τί μούτρο ντέεεε...

Δημοσίευση

κοριτσια δεν απαντησα γιατι ειχα βγει(δε ξερω αν με εδειχνε online)

εκανα 3-4 δουλειες κ ξαναρθα..ο μπεμπακος ακομη κοιμαται(θα συμπληρωνει το χθεσινο)ελπιζω να προλαβω να πω καμια κουβεντα

Αναστασια μενω τρκαλα..μου πεφτετε λιγο μακρυα γμτ!!τι καλα που θα ηταν να μπορουσα να ερθω εστω σε καποια συναντηση.. :(

εδω εχω 2 φιλες..πολυ καλες μεν,ελευθερες δε κ οπως καταλαβαινετε κ για ριμαδοπουρεδες να θελω να μιλησω δε μπορω

σημερα θα ξεσκασουμε λιγο..θα παμε τζαμπο για να παρω ιδδες για διακοσμηση για τη βαφτηση

αλλα παλι ειμαι "γκατεμο" μιας κ απο το πρωι βρεχει συνεχεια..θα μου πεις γιατι καλοκαιρινο ειναι το τζαμπο στα τρικαλα?? :P :laugh:

οχι αλλα θα ανεβαινε λιγο η διαθεση

Δημοσίευση

Το ξερω το "κουμασι"!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ντινα καλη -βροχερη- βολτα!!

Βρες δειξοδους!Βρες μερη που θα μπορεις να πηγαινεις με το μωρο!

Παρε τη μανα σου,καμια ξαδερφη..καποιον κ βγειτε...Εστω σε μια καφετερια..Ακομα κ αν δεν εχει κοσμο!

Θα σε χαλαρωσει η διαδικασια!

Μην ξανασκεφτεις ποτε τοσο αρνητικα καλη μου!!!

Ολες περναμε απο λακκουβες!!!

Ξαναλεω...Μαθε απο τις δυσκολες μερες!!! ;)

Κ αν σε φερει ο δρομος σου κατα δω...!!!! ;);)

Δημοσίευση

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΜΟΥ...ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤ,ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ :kiss:

ΜΑΜΑ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΥΑ :(

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΩ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΡΙΟ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ :blush:

ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟΔΟΥΛΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ...ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΚΡΑ Κ ΑΥΤΑ!!

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ...

Δημοσίευση

....και ας θυμηθουμε απο που ξεκινησε αυτη η

κουβεντα...απο το κειμενο(αποτυχια για μενα)

μιας μαμας που επειδη αλλαξε η ζωη της ολα της φταινε!

Δεν πιστευω οτι υπαρχει μανουλα στο φορουμ που δεν εχει φτασει

εστω και μια φορα στα ορια της!!!και γω πριν απο λιγο μου ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι,λειπει ο νατρας μου .προσπαθουσα να τελειωσω το σκουπισμα το μωρο να μην λεει να ηρεμησει,να κοιταζω τα μακαρονια αν ειναι ετοιμα κτλ.κτλ.

Εννοειται οτι το παιδι μας ειναι πανω απο ολα,

ποιος ειπε οτι εμεις δεν εχουμε αναγκη απο

μια εξοδο,μια βολτα στα μαγαζια,αναγκη για επαγγελματικη καταξιωση..

το θεμα ομως ειναι να μην κοιταμε το περελθον σαν ουτοπια

γιατι τοτε γιατι γιναμε μανουλες?

Δημοσίευση

Ντίνα πραγματικά σε κάποια ποστ σου έβλεπα τον εαυτό μου. Ειδικά εκεί με τον ψυχολόγο, και τον άντρα που θα λέει όλο μαλακίες είσαι κλπ κλπ. είχα ντεζαβού! τελικά είναι ωραίο και ανακουφιστικό να ξέρεις ότι ναι δεν είσαι η μόνη :)

Δημοσίευση

δεν διαβασα ολες τις απαντησεις σας αλλα ....... κακα τα ψεματα δεν υπαρχει πτυχιο μητροτητας ουτε σπουδαζεις τετοια ειδικοτητα !! οτι αλαζει η ζωη σου αλαζει και οχι μονο προς το καλυτερο παντα !! η κουραση γινεται φιλη και το ξενυχτι αγαπημενη συνηθεια ! αλλα ετσι ειναι τα παιδια και αν σκεφτειτε ποσες κοπελες προσπαθουν να αποκτησουν ενα παιδι με θυσιες τοτε θα μπορουσαμε να πουμε οτι φαινομαστε αχαριστες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αύριο κλείνουμε 2 εβδ με την γρίπη  όλοι στην οικογένεια κάνουν θεραπεία με ταμιφλου κ είναι πολύ καλά μόνο εγώ είμαι χάλια γιατί δν μου δίνουν ταμιφλου όσο δν ανεβάζω υψηλό πυρετό.  ειναι 4η μέρα ευτυχώς δν κάνω πάνω από 38 (δέκατα δλδ) αλλά το θέμα μου είναι ο λαιμός. Υποφέρω στον λαιμό. Έχω φαρυγγτιδα παίρνω ο,τι παίρνετε κ αν αύριο δεν δω βελτίωση θα πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αντέχω άλλο έχω χάσει ήδη 2 κιλά δν μπορώ να φάω ή να πιω. Εννοείται έχουν σταματήσει οι συσπασεις κ δεν γεννάω υπό αυτες τις συνθήκες. Γ αυτό κ δν μπήκα να σας γράψω προσπαθώ να αναρρωσω.   με το καλό στην @ΛΕΥΚΗ ήθελα να της γράψω ότι είναι το πώμα κ να έχει το νου της γιατί είναι σημάδι ότι έρχεται ο τοκετός αλλά μας πρόλαβε γιατί ήδη είναι στο μαιευτήριο κ μάλλον θα έχει το μωράκι της ❤️❤️❤️🩷🩷🩷    Αννιτακι αυτά τα υγρά που έχεις είναι όταν εξαλείφεται ο τράχηλος κ επειδή δν σ έχει δει κολπικά γ αυτό στο αναφέρω να μην αγχώνεσαι. Είναι πολύ καλό σημάδι να βλέπεις πολλά υγρά τώρα σ αυτήν την φάση. Πάτησε στο ίντερνετ σε σάιτ από μαίες ανεξάρτητες θα δεις φωτό πως είναι το πώμα 
    • Αχ κορίτσι καλά έκανε κ έκλεισες την Δευτέρα, δύσκολο αυτό περνάς....Οι γιατροί αν δεν είναι 100% σίγουροι δεν αποκλείουν τπτ, έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Κράτα μικρό καλάθι μέχρι την Δευτέρα κ ας ελπίσουμε να γίνει το θαύμα!!!🙏
    • Α εχεις ήδη ένα παιδάκι.. να σου ζήσει κοπέλα μου..  προσπαθείτε καιρό για δεύτερο.;
    • Όχι δεν θα περιμένω τόσο, έκλεισα ραντεβού για τη Δευτέρα, θα πάω μετέπειτα τη δουλειά. Το ίδιο μου είπε και ο εξωσωματικος μου. Να πάω αν όχι την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Δεν ξέρω εγώ δεν ελπίζω πολλά, νομίζω πως με την αιμορραγία έφυγε και ο λεκιθικός ασκός από το σάκο, γι' αυτό και χάλασε το σχήμα του, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω μόνο. Μα με μικρογονιμοποίηση πήγαμε κατευθείαν, δεν πήγαμε με απλή εξωσωματική. Οι εμβρυολογοι μου είπαν ότι το σπέρμα ήταν πολύ παθολογικό.  Ναι! ευτυχώς! Σταμάτησε ακόμη από τη Δευτέρα αργά το απόγευμα. Εχθές και σήμερα δεν έχω κάτι. Και στον κολπικό υπέρηχο που μου έκανε η γιατρός εχθές δεν είδε καθόλου αίμα. Η γυναικολόγος μου το έβαλε έτσι, ο εξωσωματικός όμως με έβαλε άρον άρον να πάω αν όχι τώρα την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Εν τέλη έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα στις 15:00 να πάω μετά τη δουλειά. Ο ένας δεν μου δίνει καθόλου ελπίδες και ο άλλος το αντίθετο, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ στον υπέρηχο άδειο σάκο είδα, αν και η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν βλέπει κι αυτή τπτ αλλά μπορεί και λόγο του σχήματος τώρα να μην βλέπει κάτι. Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να πω, μια μπερδεμένη κατάσταση. Να λυπηθείς, να χαρείς, να ελπίζεις.. δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει, θα πάω τη Δευτέρα και θα μου πει αν ο σάκος είναι ακόμα εκεί κενός να πάω για απόξεση, αυτήν την εξέλιξη περιμένω δηλαδή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...