Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ......


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

29,11,2008 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΡΑ 17 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΕΣΤΕΡΑΚΙ ΜΑΣ (4 ΜΗΝΩΝ) ΕΑΝ ΔΕ ΒΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ :P:P

ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ.. ΑΧΑΧΑΧ :woohoo:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ??? ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ???? :silly: ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.. :P :woohoo: :silly:

ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ.. :woohoo: :woohoo:

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ Η ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ????

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ισιδωρακι μουυυ!δεβ ειμαι μανουλα οπως πολυ καλα ξερεις!αλλα οι ευχες παντα πιανουν τοπο!

με το καλο λοιπον ναρθει κ το δευτερο παιδακι σας!

Υ/Γ το κακτακι ακομα το κλαιω :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε ξερω για 2 χρονια διαφορα, αλλα ξερω για 1 χρονο και ενα εχω να σου πω... ΤΡΕΛΟ ΖΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙ

οταν εισαι προς το τελος της εγκυμοσυνης δε θα μπορεις να παρεις αγκαλια το μικρο, ουτε να παιξεις μαζι του , ουτε να κανεις ολα αυτα που εκανες πριν

οταν θα γεννηθει θα ρθει η ωρα που θα κλαινε και τα 2 μαζι και θα χετε ο ενας αγκαλια τον εναν και ο αλλος το αλλο μωρο , θα στε και οι δυο με ενα μπιμπερο στο χερι και θα κοιταχτητε και θα πεθανετε στο γελιο με την κατασταση.

ξεκινα απο τωρα την προετοιμασια της μεγαλης γιατι αν η ζηλια ηταν ψωρα... θα σε βλεπει να το ταιζεις και θα του τραβαει το μπιμπερο γιατι ειναι δικο της!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ!!!!!!

εγω προσωπικα ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!! και φαντασου οτι η μικρη λειπει και ολη τη μερα στο σχολειο

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :)

με το καλο να ρθει το νεο μωρουδακι

(ξερω σου κανα την καρδια περιβολι αλλα... αν το δευτερο ειναι αγορι οπως εμενα ετοιμασου για γερο κουπι!!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σκηνη πρωτη : θηλαζω την μικρη και ταυτοχρονα πλαθω πλαστελινες με τον μεγαλο.

Σκηνη δευτερη:θηλαζω την μικρη και ταυτοχρονα ταιζω τον μεγαλο.

Σκηνη τριτη:θηλαζω την μικρη και ταυτοχρονα "ποτιζω" τον μεγαλο (χυμο,νερο οτι του καπνισει)

Σκηνη τεταρτη:θηλαζω την μικρη και ταυτοχρονα κυνηγαω τον μεγαλο που εχει ανεβει στο τραπεζι της κουζινας για να κατεβασει απο τον τοιχο φωτογραφιες.

Σκηνη πεμπτη:θηλαζω την μικρη και ταυτοχρονα κανω την αδιαφορη στον μεγαλο που εχει ερθει απο πανω μας και ουρλιαζει για να με τσιγκλισει.

...ειναι μεγαλο το εργο,θες κι αλλο? :laugh: :laugh:

η διαφορα που εχουν ειναι 16 μηνες.(ο γιος μου ειναι 19 μηνων και η κορη μου κοντευει να κλεισει τους 3 μηνες..ασχετο,που πηγαν τα τικερακια μου το κερ@το μου?)

ομως..οταν τα κοιμιζω και τα δυο στην αγκαλια μου ειναι απολυτη ευτυχια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΞΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ 2ο ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 2ο..ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 22 ΜΗΝΩΝ!!ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΣΙΣΙ ΤΙ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΕΣ? ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ! ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ? ΗΔΗ ΕΧΩ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΘΕΛΕΙ ΒΟΛΤΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! :S:S:S

ΑΦΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ! ;);) ΟΛΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΑ, ΟΥΑ, ΟΥΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΝΑΝΑ ΜΠΕΜΠΑ ΝΑΝΑ" :lol::lol: ! ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΗ!!! :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sissi σου ευχομαι με το καλο να ερθεο το δευτερο παιδακι, εγω ακομη ενα εχω λεω να περιμενω να μεγαλωσει λιγο ακομη να ειναι πιο ξεκουραστα τα πραγματα η δικια μου εχει γενεθλεια 29-10 2008. Και διαβαζω με πολυ αγωνια αυτα :P:P:P που γραφω οι αλλες μαμαδες. Θα σας ομως το χειροτερο της κουμπαρας μου το μωρο ειναι 9 μηνων και ειναι 4 μηνων εγκυος στο δευτερο :blink::blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εσυ να σκεφτεσαι οτι ειναι χαρα και ευλογια τα παιδια και ολα θα γινουν.Και εγω αυτο σκεφτομαι -οκ καμια φορα ξεφευγω :P - ,στρωνοθν τα πραγματα γρηγορα.Τις πρωτες μερες μεχρι να βρειτε την σειρα σας θα ναι ζορικα αλλα θα μπουν σε ταξη τα μικρα και σεις και θα ρολαρει το πραγμα. Αληθεια σου λεω :laugh:

με το καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέρω δεν θα σου λύσω τις απορίες, αλλά και γω σε παρόμοια θέση είμαι με σένα... Είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι, η μικρή μου είναι ήδη 25 μηνών και θα γεννήσω τον Αύγουστο, οπότε θαχουν 2.5 χρόνια διαφορά!

Το δεύτερο είναι αγοράκι και έχω την ίδια αγωνία με σένα: πως θαναι τα πράγματα σπίτι? πως θα τα βγάλω πέρα? η μικρή είναι πολύ ζωηρή και μαθημένη να κάνει οτι θέλει, και αναρρωτιέμαι πως θα συμπεριφερθεί με ένα μωρό που κλαίει συνέχεια και μέσα στη νύχτα... δεν έχουμε και την πολυτέλεια να τα βάλουμε σε χωριστά δωμάτια, οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει...

πάντως ως τώρα απ'ότι της έχουμε δώσει να καταλάβει, δείχνει ενθουσιασμό και λατρεία στο "νινί" που είναι στην κοιλιά της μαμάς της.

βέβαια, άλλο είναι να είναι στην κοιλιά και ήσυχο, και άλλο να είναι έξω και να έχει κιαυτό τις απαιτήσεις του...

καλό μας κουράγιο, αυτό έχω να πω! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...