Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

karolinaki τωρα το ειδα το θεμα που ανοιξανε τα κοριτσια για σενα ;):)

κ εγω σ'αγαπω πολυ γλυκια μου συμπεθερουλα :kiss: κ ας μας χωριζουν πολλα χιλιομετρα :( κ φυσικα ως τοξοτινα αναγνωριζω αυτα που μας προσαπτουν ως ελατωματα.. ;) μακια :kiss::kiss:

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΛΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ΤΟΞΟΤΑΚΙ!!!! :kiss::kiss: ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ!!! ΝΑΙ ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!ΧΙΧΙ !! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ!!! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ,ΦΙΛΙΚΗ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!! ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΛΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!! :P:P ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

Δημοσίευση

εγω ενα εχω να πω..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΙΑΡΙΚΟ καθολου!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειναι το πιο ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ-ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ-ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ-ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕς ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ!ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΨΥΧΟΥΛΑ..!!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΑΠΕΝΙΑ ΜΑΣhttp://http://www.youtube.com/watch?v=1JIvt047k9g

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

εγω ενα εχω να πω..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΙΑΡΙΚΟ καθολου!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειναι το πιο ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ-ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ-ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ-ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕς ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ!ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΨΥΧΟΥΛΑ..!!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΑΠΕΝΙΑ ΜΑΣhttp://http://www.youtube.com/watch?v=1JIvt047k9g

φιλεναδίτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ...αγαπούλα μου εσύ!!!!!!!!!!!!!!!όντως σε ξέρω λίγο καιρό αλλά νοιώθω και εγώ ακριβώς το ίδιο...λες και σε ξέρω χρόνια :woohoo: :woohoo: :woohoo: είσαι πολυ καλή φιλενάδα και σ ευχαριστώ και με τόσο καλά σου λογάκια ...με κανεις και :blush: η παπένια σε ευχαριστεί για το τραγουδάκι..χαχα :P:P

Δημοσίευση

katherinaki82 έγραψε:

ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΗ, ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕΛΙ ΜΑΤΑΚΙΑ!

ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΠΕΝΙΑ!

καλως το δεύτερο Κατερινάκι μου!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: και εσυ είσαι μία κουκλίτσα με μάτια απίστευτα.... και με πολυ πολυ καλη καρδούλα ... :):) ευελπιστώ να γνωρίσεις σύντομα και την παπένια μου...

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

καρολ και σημερα σε αγαπαω πολυ!δε στο ειπα ε?στο λεω τωρα! ματσ μουτσ!αντε φευγω παω για φαγητο εξω!θα ντυθω υπερπαραγωγη

α ρε μουρλόοοοοοοοο... :P:P καλά να περάσεις...φιλούνιααααααααααααα...γλυκό μου λακτακι!!!!

Δημοσίευση

little-angel έγραψε:

Kαρολινακι μουουουουου τωρα το ειδα κ εγω!!!Γιατι πουλακι μου σε λενε παραπονιαρα????Το πιο γλυκο τοξοτακι εισαι!!!!!!Με το πιο ομορφο τρελλο παπι :laugh: !!!!

Φιλακια πολλα αγαπη μου σε μαμα κ κορη :kiss::kiss::kiss:

Στελλίτσα μου είσαι γλύκα.... :):) και ας περιμένω ακόμη να βγούμε για καφεδάκι... :( το παπί μου σήμερα έπαιζε με τις πάπιες της στο μπανιο και έλεγε πα πα πα...πολυ πλάκα :P:P φιλιά στην γαλανομάτα σου...και φυσικά πολλά φιλάκια και στο γλυκό μου αγγελούδι... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

DORA1 έγραψε:

ΕΓΩ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΛΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ΤΟΞΟΤΑΚΙ!!!! :kiss::kiss: ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ!!! ΝΑΙ ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!ΧΙΧΙ !! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ!!! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ,ΦΙΛΙΚΗ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!! ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΛΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!! :P:P ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

πολλα φιλιά στην παπαγιώτισσα φιλενάδα μου... :kiss::kiss::kiss: και ναι ειμαι παραπονιάρααααααααα εντάξει άαααααααντε... :P:P αλλα σας κανω και γελάτε όταν τα λεμε... και χαίρομαι γιατι μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου ευτυχισμένους!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

πλακα κανεις δεν γκρινιαξε? χμ...βρε λες να της το βγαζω εγω αυτο?

χιχι αφροδιτη δεν ειναι μια κουκλα?

Όχι βρε δεν την είδα γκρινιάρα! Μια χαρά κοινωνικότατη και κούκλα όπως λες κι εσύ!

Δημοσίευση

Aphroditi έγραψε:

mama_xina έγραψε:

Όχι βρε δεν την είδα γκρινιάρα! Μια χαρά κοινωνικότατη και κούκλα όπως λες κι εσύ![/quote:3f3x69uu]

Αφροδιτούλα μουυυυυυυυυυ...πες τα γιατι με λενε γκρινιάρα ... :( παραπονιάρα ναι γκρινιάρα και ζηλιάρα όχι.. :P:P θα τα πούμε κοριτσάκι μου απο κοντά...φιλιά στις πιο όμορφες παιδικές βλεφαρίδες που χω δει ποτε... :woohoo: :woohoo: ευχαριστώ για τα λογακια σου... :kiss::kiss:

• 1 month later...
Δημοσίευση

Τσα, να ‘μαι κι εγώ!!!!! :)

Λοιπόν, τόσο καιρό δεν είχα γράψει για την Καρολίνα μας και είπα να το κάνω τώρα, έστω και καθυστερημένα!!! :P

Στο γλυκό αυτό κορίτσι, στέλνω την αγάπη μου και την μεγάλη συμπάθεια που της έχω!!!

Καρολινάκι είσαι ψυχούλα, φιλικότατη και πολύ κοινωνική. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να είστε πάντα καλά!!!

Μακάρι να είχαμε χρόνο για περισσότερα καφεδάκια και να τα λέγαμε περισσότερο!!!!

Φιλάκια πολλά-πολλά!!!! :):kiss::kiss:

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Τσα, να ‘μαι κι εγώ!!!!! :)

Λοιπόν, τόσο καιρό δεν είχα γράψει για την Καρολίνα μας και είπα να το κάνω τώρα, έστω και καθυστερημένα!!! :P

Στο γλυκό αυτό κορίτσι, στέλνω την αγάπη μου και την μεγάλη συμπάθεια που της έχω!!!

Καρολινάκι είσαι ψυχούλα, φιλικότατη και πολύ κοινωνική. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να είστε πάντα καλά!!!

Μακάρι να είχαμε χρόνο για περισσότερα καφεδάκια και να τα λέγαμε περισσότερο!!!!

Φιλάκια πολλά-πολλά!!!! :):kiss::kiss:

Είσαι γλύκα είσαι τρέλα είσαι γλυκιά σαν καραμέλα!!!!!!!!!! :):):) Ασπάκι μου και εγω σε συμπαθώ πολυ κοριτσάκι μου.εισαι πολυ γλυκός άνθρωπος και μες το γελιο....σου χω απαντησει και στο θεματακι μας... ;) ανυπομονω να τα πουμε φιλεναδα την τετάρτη... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

καρολινααααα σου ειπα σημερα ποσο πολυ σε αγαπαω χαζοπαιδο??? φιλια πολλα!!

καλως την κοριτσαρα μας !!!!!!!!!!! :):) που χαθηκες ???μου ελειψες τόοοοοοοοοσο πολυ.... :(:( και εγω λακτακι μου σ αγαπω πολυ πολυυυυυυυυυ... :kiss::kiss: την τεταρτη κανονιζουμε με τα κοριτσια στο verde για καφεδακι...μετα τις 6 αν μπορεσεις ελα και εσυ...αντε ταυράκι μου αφου δεν μπορεις χωρις το τοξοτακι σου...χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...