Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια την καρολινα την ξερετε?

πειτε της οτι την αγαπατε για να μην ζηλευει!

χαχαχα ανοιξα ενα θεμα για να της γραψουμε ολες την αγαπη μας γιατι ειναι μια ζηλιαρο! χαχαχαχα

καρολ χαρα μου εισαι ενα υπεροχο πλασμα ασε που η μικρη σου ειναι μια κουκλα!

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και εσενα σε αγαπαω μαμα μυδι!χαχαχαχα στο εχω αλλαξει τελειως!

μπραβο γραψτε της οτι την αγαπαμε αλλιως σε καθε συναντηση θα μας γκρινιαζει! χαχαχαχαχα

χοορευουμε τωραααα

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛ????????????ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!ΠΟΥ ΖΕΙΣ????

ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ???? :blink:

ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ....

ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΜΑΜΑ ΧΗΝΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΣΑΙ....ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΕΣ....ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΖΗΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ!!!!

ΤΟΞΟΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ.....ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ :laugh: :laugh:

ΑΧ! ΒΡΕ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΑΧ! ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ.... :P

Δημοσίευση

κοριτσια σοσ γραψτε της γιατι δεν την γλιτωνουμε σε καθε συναντηση θα γκρινιαζει!

ζαχαρενια γκρινιαζει για τα παντα!για οτι μπορεις να φανταστεις! γκρινιαζει πχ οταν ανοιγουμε θεμα σε καποια που εχει γενεθλεια! γκρινιαζει για ολα!

γραψτε της παρακαλω μας απειλει!χαχαχαχαχαχα

ειναι ενα τρελιαρικο γκρινιαρικο τοξοτακι!

Δημοσίευση

Λακτάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ θα σε φαωωωωωωωωωωωωωω...!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εισαι τόσο γλύκα όσο όλα τα σοκολατάκια του κόσμου... :P:P:P

και εγω σ'αγαπώ πολυ τρελοκόριτσο και μου χρωστάς καφεδάκι... ;)

Κωνσταντινούλα μουυυυυυυυυυυυυυυυ που είσαι γλυκο μου ταυράκι?....ήσουν απο τις πρώτες αδυναμίες μου εδω στην μαμαδοπαρεα... και είσαι εννοείται μια απο τις αγάπες μου!!... :kiss::kiss: ατέλειωτα φιλούνια στο Ομορφο και ζουζουνιαρικο Ολινακι μας...

Δημοσίευση

ελευθερια ασε η ζαχαρενια ζηλευει τοσο που θελει να κλεψει την λαμψη απτην καρολ χαχαχαχα

Αγαπαμε καρολινακι καργα!

απο εκει που ντρεποταν να παει σε συναντηση...αρχισε να οργανωνει κιολας! ασε που οσες την εχουμε δει απο κοντα κολλαμε απιστευτα και θελουμε κι αλλο κι αλλο! κοριτσαρα μου εισαι ενα υπεροχο πλασμα τελος!

Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

Τέλειο κομμάτιιι!!!Με πολύ αγάπηηηη!!!!

ευχαριστώ αγαπούλα μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!κρίμα μωλέ που δεν έχω ηχεία στην δουλεια..να το ακούσω..τέλειο κομμάτι...πολλα πολλα :kiss::kiss:

κορίτσια μην ακούτε το Λακτάκι(μαμα χήνα) δεν είμαι τόσο γκρινιαρούλα...απλά θέλω σαν τοξοτάκι πιο πολυ παραπονιάρικο να με θυμούνται στα γενεθλια μου και στην γιορτη μου ...αλλα ξέρω ότι το ραμονάκι δεν μπορει μακριά μου ...χαχα...ειναι και πειραχτηρακι οπότε βρε κοριτσια τι περιμένετε... :P:P

Δημοσίευση

ΩΩΩΩΧ! ΓΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΕΜΑΤΑ....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΗΣΩ ΕΓΩ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ????ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΖΗΛΕΙΕΣ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΜΟ ΧΗΝΟ(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ)ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΕΙΣ'ΩΡΑΙΑΑΑΑ.ΜΠΡΑΒΟ.ΓΙΑΤΙ ΜΩΛΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ????? :(

Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΑΚΙ :angry: ΕΙΜΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΑΝΤΕ!!!ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχαχαχα

δεν εχω λογια!

κωσταντινουλινα μου παραπονιαρο! παρε ενα φιλι!

καρολ! σε φανταζομαι να χαχανιζεις στη δουλεια και να σε κοιτανε περιεργα χαχαχαχαχα

ζαχαρενια με τι ωροσκοπο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...