Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μπααααααααααμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...........

αουτς.....ολα καλα ολα καλα.....πηχτηκα απο το παραθυρο και ηρθα...

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ρεμπεκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

θα γινεις μανουλιτσα...αγαπη μου γλυκεια να σου πανε ολα τελεια σου ευχομαι...μην ακουσω οτι κανεις γιογκες και ποδηλατα και δεν ξερω τι θα ερθω κολυμπωντας να σε τσακισω....

βασικα λεω να ερθω στην πεθερουλα...καλε τη μαντισα που ειναι αυτη...αααα τρομερηηηηηη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αντε βρε φιλεναδες, ειδατε το καλυτερο κοριτσι με την αισιοδοξια της και την χαρα της το καταφερε.....για να περνουμε ολες μας παραδειγμα!!!!!!!!!!!!!

το μουγκο ειναι αποτελεσματικο τελικα....μαρη πες μας το μυστικο

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tebrikler!!!!

tebrik (etti)!!!!

kutlama!!!!!!

tebriye!!!!!!

Συγχαρητηρια!!

ελληνοτουρκικο λεξικο online! Δεν ήξερα ποιά αξριβώς λέξη να βάλω ,

γιατί όλες αυτες που προανάφερα, σημαινουν "Συγχαρητηρια"

οπότε τις έβαλα όλες!

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ενα ή περισσότρα υγειέστατα bebek!!!!!!

Δημοσίευση

rebbeka,

σου εγραψα και στο θεμα που γραφουμε τοοοοοοοοοοοσο καιρο αλλα ηθελα να σου γραψω και εδω!!!!!!!!!!!!!Ε, Ναι λοιπον η καλη διαθεση και η θετικη σκεψη τα νικαει ολα!α!και το μουγγο μην ξεχνιωμαστε εκανε την δουλεια του!Α ρε rebbeka θα κανεις μοδα παιδακι μου και ολες στο μουγγο απο δω και περα!!!!!!!!!!!! ;);););)

Και παλι σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα ζουμπουρλιδικο υγιεστατο πανεμορφι χαμογελαστο ρεββεκουλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: με γεμισες αισιοδοξια!!!!!!!!!!για αλλη μια φορα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχαχχα και γω απο το παραθυρο πηδηχτηκα γιαυτο εμεινα εγκυος χαχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω

bellitsa tebrikler ειναι χαχαχαχχα

μακαρι να μπορουσα να σας συναντησω ολες απο κοντα μακαρι!!!!ελα αντε μια μια να ερχετε για διακοπουλες 3ημερακι μια χαρα φτηνα και ωραια!!!!σας επεισα;;;ελατε καλε απο δω τωρα που δεν μπορω εγωωωωωωωω

εχετε παντα την θετικη ενεργεια μου, πουλατε τρελα κοριτσια αλλα πραγματικη τρελα μην αφηνετε τιποτα να σας αγγιζει!!!!

αααα κοριτσια οταν παω στο γιατρο θα με ψαχουλεψει εκατερωθεν;;;;;;;

:blush: :blush: να ξερω!!!!!να μαθω καμια τουρκικη καλη λεξουλα να του πω αν με πονεσει!!!

Δημοσίευση

rebbeka έγραψε:

χαχαχαχαχχα και γω απο το παραθυρο πηδηχτηκα γιαυτο εμεινα εγκυος χαχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω

bellitsa tebrikler ειναι χαχαχαχχα

μακαρι να μπορουσα να σας συναντησω ολες απο κοντα μακαρι!!!!ελα αντε μια μια να ερχετε για διακοπουλες 3ημερακι μια χαρα φτηνα και ωραια!!!!σας επεισα;;;ελατε καλε απο δω τωρα που δεν μπορω εγωωωωωωωω

εχετε παντα την θετικη ενεργεια μου, πουλατε τρελα κοριτσια αλλα πραγματικη τρελα μην αφηνετε τιποτα να σας αγγιζει!!!!

αααα κοριτσια οταν παω στο γιατρο θα με ψαχουλεψει εκατερωθεν;;;;;;;

:blush: :blush: να ξερω!!!!!να μαθω καμια τουρκικη καλη λεξουλα να του πω αν με πονεσει!!!

αν ερθουμε θα μας πας στο καπαλι τσιαρσι να πάρουμε κανενα δερματινο?

Δημοσίευση

Ρεβέκκα έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια με τον τίτλο!!!! :laugh: :laugh: :P :p :P

Κοριτσάρα μου...και επισήμως.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Με το καλό!!! Να'χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη, να απολαύσεις κάθε της στιγμή και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σας!!!

Και που'σαι;;; Άσε τώρα τα πηδήγματα από τα παράθυρα εεεε;;;; :laugh: :P :p

Να προσέχεις πολύ πολύ!!! ;) ;)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Crazy έγραψε:

Ρεβέκκα έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια με τον τίτλο!!!! :laugh: :laugh: :P :p :P

Κοριτσάρα μου...και επισήμως.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Με το καλό!!! Να'χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη, να απολαύσεις κάθε της στιγμή και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σας!!!

Και που'σαι;;; Άσε τώρα τα πηδήγματα από τα παράθυρα εεεε;;;; :laugh: :P :p

Να προσέχεις πολύ πολύ!!! ;) ;)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

σ ευχαριστω πολυ μαζι στις δικες σου χαρες μαζι και στις δικες μου,ποσο με περνας;2 μηνες;για πες μου εσυ που εισαι προσφατη ποναγες στην κοιλια και στην μεση;με προβληματιζει ο πονος,μπροστα χαμηλα σαν μουδιασμα μπουκωμα!!!

Δημοσίευση

Μην σε αγχώνουν τα πονάκια περιόδου, είναι φυσιολογικά. Είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα για να δώσει χώρο στο νινάκι να αναπτυχθεί!! ;)

Επίσης, μην αγχωθείς όταν σταματήσουν!! Γιατί το πέρασα κι αυτό το στάδιο κι είχα τρελαθεί!! Έτρεχα για χοριακή!! :laugh: :P

Δεν υπάρχουν συνέχεια τα πονάκια!! ;)

Εγώ με τελευταία περίοδο 22/2 τώρα είμαι 11 εβδ. + 2 ημέρες! Βοηθάει και το τικεράκι!! :laugh: ;):P

Δημοσίευση

oux to podi mou :)

me to pou pidixtika k me ponese to podi....

bravo tourkalitsa mas!!!!!!!!!

egw apo to prwi imoun sigouri!!!!!!!!!!!!

sou euxomai ola na pane poli kala!!!!!!!!

k nai na sunexizeis na grafeis sto poies de gia na mas kolliseis!!!

a k ela na grapseis k sto mellontikes manoules 2011 gia na mas dwseis k ekei tin thetiki energeia!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

seni seviyorum :P:P

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

EYXOMAI MIA YPEROOOOXH EGKYMOSYNH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PSYXH MOUU POSO TO ITHELES!!!OLAAA NA PANE TELEIA KAI SE 9 MHNES TO THAUMATAKI SOY THA EINAI EDWWWWW :kiss::kiss::kiss: :woohoo:

Δημοσίευση

ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!μας εβαλες τα γυαλια ρεμπεκακι μου!!!!!!!!εισαι εγκυουλααααααααααααααααααααααα!δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!

Δημοσίευση

rebbeka έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟς,ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΧΩ ΧΩΡΙΑΚΗ 133.8 ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΦΡΕΣΚΙΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕς ΤΙς ΜΟΝΑΔΕς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕς;ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙς ΑΚΟΜΑ Ε;

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

rebbekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

με το καλο ευχομια μια τελεια υπεροχη ονειρεμενη εγκυμοσυνμη

πω πω με κουφανες πρωι πρωι..........χαχαχχαχαχαχχα

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...