Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Ειμαι εξοργισμενη και απογοητευμενη!

Ειχαμε παει επισκεψη σε μια φιλη του αντρα μου εχει 2 παιδακια. Μενουν σε διπλοκατοικια εκεινη και η μανα της. Αφου κατσαμε καμποση ωρα, κατεβηκαμε και στη γρια επειδη ηθελε τον αντρα μου για κατι..

Αρχισε λοιπον να μας λεει για το γιο της που δεν εχει βρει γυναικα να παντρευτει και τα εχει μπλεξει με μια Βουλγαρα που ηθελε να τον τυλιξει και εμεινε εγκυος αλλα "ευτυχως απεβαλλε και γλιτωσε ο γιος μου! Μιλα του και εσυ να του βαλεις μυαλο να την αφησει να βρει καμμια καλη κοπελα να παντρευτει" λεει στον αντρα μου!!

Καθοτι αυθορμητη οπως παντα, κοιταζοντας τη αποσβολωμενη να καθεται στο τραπεζι της κουζινας με Εικονοστασια και καντηλια πανω απ το κεφαλι της της λεω "Με συγχωρειτε, τους Χριστους και τις Παναγιες τι τους θελετε πανω απο το κεφαλι σας, για να σας πετυχει στα σιγουρα η φωτια που θα σας ριξουν για να σας καψει?"

Μου απαντησε λοιπον οτι δεν υπαρχει λογος να πεσει φωτια να την καψει γιατι εκεινη νοιαζεται για το καλο του παιδιου της οπως θα νοιαζομαι κι εγω για του δικου μου του παιδιου στο μελλον, οτι αυτη θα ειχε κανει με κανεναν αλλο το παιδι και θα ηθελε να το φορτωσει στο γιο της, και οτι τυχερο ηταν που δεν γεννηθηκε για να μην εχει τετοια μανα και οτι αυτη σιγα μην στεναχωρεθηκε γιατι οι Βουλγαροι ειναι κτηνη και οχι ανθρωποι και οτι στο κατω κατω αυτη θελει να καμαρωνει για το εγγονι της το ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ και οχι για το Βουλγαρο!!!"

Να πω οτι στεναχωρηθηκα, οτι απογοητευτηκα για τον κοσμο που θα μεγαλωσει η κορη μου??? Οτι αηδιασα με ολα αυτα που ολοι οι καθωςπρεπει ανθρωποι κρυβουν πισω απο τις μασκες τους? ΟΤι τι να πω αλλο δεν ξερω...??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να πω οτι τυχερο ηταν το μωρο που δεν γνωρισε αυτην την καρι...λα γιαγια?

συγγνωμη κιολας!λυπαμαι την κοπελα θα της εχει κανει τη ζωη κολαση!

λυπαμαι το γιο της θα τον καταστρεψει αν την ακουσει!

λυπαμαι την κορη της θα της λεει τα ιδια!!

λυπαμαι τον αντρα της γριας αυτης που θα του εκανε τη ζωη κολαση!

λυπαμαι τα παιδια που θα γεννηθουν σε εναν τοσο ανουσιο κοσμο!

λυπαμαι εμας που ανεχομαστε και δεν κανουμε κατι να αλλαξουμε αυτες τις απλα ηλιθιες ιδεολογιες!

λυπαμαι και εσενα που δεν την εδειρες για να ηρεμισεις με αυτα που ακουσες!χαχαχαχα

Δεν θα σχολιασω το περιστατικο..θα σου πω μονο πως οσοι κανουν μεγαλους σταυρους...κανουν και τις μεγαλες αμαρτιες.

τα μεγαλητερα εγκληματα εχουν διαπραχθει στο Ονομα του Θεου...χωρις ο ιδιος ο Θεος να εχει καμια σχεση με την παραδοπιστια και την ιδιοτελεια των ανθροπων που των αντιπροσωπευουν η επικαλουνται το ονομα του

Δεν με εκπλήσσουν τέτοιες συμπεριφορές! Το γεγονός ότι ακούγονται από το στόμα μιας μεγάλης σε ηλικία γυναίκας πάει κι έρχεται, όταν ακούγονται από νεούς είναι να βγαίνεις απ' τα ρούχα σου. Εκεί που λες ο κόσμος αλλάζει, πάει μπροστά, βλέπει με μια πιο φιλελεύθερη ματιά τα πράγματα, έχει πιο ανοιχτό μυαλό, σ΄εκείνο το σημείο ακριβώς νιώθεις ότι τίποτε δεν αλλάζει, δεν υπάρχει η διάθεση, η παιδεία. Κάποιοι θέλουν να αισθάνονται ότι υπερτερούν, ότι επειδή γεννήθηκαν σ΄αυτή τη χώρα έχουν το ακαταλόγιστο να λένε ότι θέλουν για ανθρώπους που ήρθαν εδώ όπως η εν λόγω κοπέλα. Να μας δω πως θα αντιδράσουμε και πως θα νιώσουμε πολλοί από εμάς, που λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα μεταναστεύσουμε αν όχι εμείς σίγουρα τα παιδιά μας.

Δεν με εκπλήσσουν τέτοιες συμπεριφορές! Το γεγονός ότι ακούγονται από το στόμα μιας μεγάλης σε ηλικία γυναίκας πάει κι έρχεται, όταν ακούγονται από νεούς είναι να βγαίνεις απ' τα ρούχα σου. Εκεί που λες ο κόσμος αλλάζει, πάει μπροστά, βλέπει με μια πιο φιλελεύθερη ματιά τα πράγματα, έχει πιο ανοιχτό μυαλό, σ΄εκείνο το σημείο ακριβώς νιώθεις ότι τίποτε δεν αλλάζει, δεν υπάρχει η διάθεση, η παιδεία. Κάποιοι θέλουν να αισθάνονται ότι υπερτερούν, ότι επειδή γεννήθηκαν σ΄αυτή τη χώρα έχουν το ακαταλόγιστο να λένε ότι θέλουν για ανθρώπους που ήρθαν εδώ όπως η εν λόγω κοπέλα. Να μας δω πως θα αντιδράσουμε και πως θα νιώσουμε πολλοί από εμάς, που λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα μεταναστεύσουμε αν όχι εμείς σίγουρα τα παιδιά μας.

Να μη θέλει Βουλγάρα για νύφη... Δεκτό!

Να μη θέλει τη συγκεκριμένη Βουλγάρα για νύφη... Δεκτό!

Να θέλει παιδί από Ελληνίδα νύφη... Δεκτό!

Να θεωρεί τους Βούλγαρους κτήνη... Δεκτό!

Ποιος ξέρει... Μπορεί κάποτε ο άντρας της να την είχε απατήσει με Βουλγάρα ή μπορεί κάποιος Βούλγαρος κάποτε να της έκλεψε το πορτοφόλι... Λέμε τώρα...

Να λέει το παιδί που δε γεννήθηκε ποτέ τυχερό γιατί αν γεννιόταν θα είχε τη συγκεκριμένη γυναίκα για μάνα... Δεν το δέχομαι!

Την ατυχία της αποβολής δεν πρέπει να τη νιώσει καμιά γυναίκα. Επίσης σαν μάνα δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε καμιά γυναίκα!

Η καθεμιά είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Αυτά από μένα για την κατά τα άλλα καλή γριούλα! :P

αυτός ειναι ο κόσμος μας δυστηχώς..Εμεις οι περισσότεροι έλληνες,που θεωρούμε καθετι ξένο βρώμικο,απαισιο και πάντα κατώτερο απο μας!!Ειναι πολλές και πολλοί που σκέφτονται όπως αυτη τη γιαγιά...και σ πιο μικρη ηλικία απ αυτη..δεν εχω να σχολιάσω τιποτα παραπάνω απλα..λυπάμαι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...