Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 544
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλα ε………:woohoo: .Αυτόν περίμενα να δώ :) …και έλεγα μα σε καμία δεν αρέσει .....IRENEKANTE τι γνώμη να θέλεις κορίτσι μου ...... την καλύτερη :kiss: :kiss: :kiss: ………ο άνθρωπος …ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ …..εγώ έτσι και αλλιώς Ρουβίτσα είμαι :silly:

Μου έφτιαξες την μέρα B) B) B):P

ΤΥΧΕΡΗ ΖΥΓΟΥΛΗ :angry: :angry: :angry:

Δημοσίευση

Καλα ε………:woohoo: .Αυτόν περίμενα να δώ :) …και έλεγα μα σε καμία δεν αρέσει .....IRENEKANTE τι γνώμη να θέλεις κορίτσι μου ...... την καλύτερη :kiss: :kiss: :kiss: ………ο άνθρωπος …ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ …..εγώ έτσι και αλλιώς Ρουβίτσα είμαι :silly:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κοίταξε για την Ζηγούλη δεν ξέρω …….εμένα δεν μ΄αρέσει ( Τι γνώμη μου λέω ;) pebi )πιστεύω πως αδικήθηκε το παιδί:) …….εμένα έπρεπε να πάρει :woohoo: ………αλλά αυτός είναι ΘΕΟΣ:kiss: :kiss: ……αν δεν βγή όμορφο αυτή θα φταίει :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Κοίταξε για την Ζηγούλη δεν ξέρω …….εμένα δεν μ΄αρέσει ( Τι γνώμη μου λέω ;) pebi )πιστεύω πως αδικήθηκε το παιδί:) …….εμένα έπρεπε να πάρει :woohoo: ………αλλά αυτός είναι ΘΕΟΣ:kiss: :kiss: ……αν δεν βγή όμορφο αυτή θα φταίει :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...