Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 544
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ellada μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου, και εγώ αυτούς που βάζω είναι οι πρώην μου, τους εκθέτω:P

Κατερίνα μου ο Χατζηγιάννης είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής αλλά όταν τον ακούω βάζω με κλειστή φωνή τον Σάκη να χορεύει. Αλλον βλέπω αλλον ακούω .....καλή φωνή αλλά δεν.....σε όλα τα άλλα μέσα είμαι!!:woohoo:

Μιας κ το ανέφερα το παιδί ΘΑ γίνει κ μπαμπάς!!!!

Δημοσίευση

ellada μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου, και εγώ αυτούς που βάζω είναι οι πρώην μου, τους εκθέτω:P

Κατερίνα μου ο Χατζηγιάννης είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής αλλά όταν τον ακούω βάζω με κλειστή φωνή τον Σάκη να χορεύει. Αλλον βλέπω αλλον ακούω .....καλή φωνή αλλά δεν.....σε όλα τα άλλα μέσα είμαι!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΝΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ:woohoo: :woohoo: ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.:huh: :huh: ΦΤΟΥ ΜΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.:unsure::blush: ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

ΤΕΛΕΙΑ Η ΓΟΥΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..................:woohoo:

Δημοσίευση

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΝΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ:woohoo: :woohoo: ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.:huh: :huh: ΦΤΟΥ ΜΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.:unsure::blush: ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

ΤΕΛΕΙΑ Η ΓΟΥΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..................:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΠΙΟ ΣΕΧΥ Ο ΠΙΟ ΑΡΡΕΝΟΠΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????????????????????????????:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: :lol: :lol:

ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΠΙΟ ΣΕΧΥ Ο ΠΙΟ ΑΡΡΕΝΟΠΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????????????????????????????:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...