Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

ελενη και εμενα περασε φαση που δεν επινε το γαλα του και οταν επινε επινε 100-120μλ :(

αφου να φανταστεις καποιες μερες που δεν το επινε καθολου του το εκανα κρεμα και την ετρωγε ολη :blink: αρα πεινουσε..αβυσσος η ορεξη του μωρου!

ξαφνικα εδω και 3εβδομαδες-1μηνα πινει 200-250μλ την φορα αφου πρωτα τον ξεγελασω και του βαλω το μπιμπερο στο στομα :blink::blink: :silly:

ολο κολπα ειμαστε..

φαση μπορει να ειναι..υπομονη και βλεπεις.. :)

Κι εγω Βενετια μου το κανω κρεμα αλλα

δεν την τρωει παντα ...

Το πρωι δεν εχω παραπονο...πινει 200-250μλ

Αλλα απο κει και περα δεν καλοτρωει... :huh:

Τωρα τελευταια ουτε το φαγητο του

καλοτρωει...γενικα ειναι λιγοφαγος :(

Αχ τι θα κανω μ'αυτο το παιδι ? :dry:

Δημοσίευση

Celeste έγραψε:

Ανθη μου αν θες τη γνωμη μου, κ επειδη κ εγω δινω εβαπορε, αμφιταλαντευτηκα για neslac η noulac κ αποφασισα να της δωσω το neslac γιατι ειναι ελληνικο ενω το noulac ολλανδικο.

eyANp3.png

Nαι, το διάβασα στο κουτί και έμεινα..Εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι η ΝΟΥΝΟΥ είναι ελληνική εταιρεία και η ΝESTLE ξένη..Ό,τι να'ναι..

Δημοσίευση

Αχ κοριτσακια κ το δικο μου το ζουζουνι ειναι λιγοφαγο, αν κ συχνα περναει κατι φασεις χλαπα χλουπα!!τωρα ειμαστε στη φαση που τρωμε ΚΑΙ φρουτα!!!!ΝΑΙ!!!με κοτοπουλο παθαινουμε αλλεργια, κλπ.κλπ...........αλλα γαλα,δοξα τω Θεω,πινουμε 250μλ πρωι κ 250 βραδυ.. :)

eyANp3.png

Δημοσίευση

evipapa έγραψε:

Εμείς μετα τον πρώτο χρόνο ξεκινήσαμε το φρέσκο.Ο γιατρός μας είχε πει πωσ δεν χρειαζεται να του δίνουμε εμπλουτισμένα γάλατα με βιταμίνες κτλ ή εβαπορέ.

Μας παρέπεμψε στα απλά φρέσκα.

Μετα από δική μας ερευνα καταλήξαμε στο φρέσκο γάλα Κουκάκη , στης Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής - που πλεον κυκλοφορεί σε πλαστική και οχι γυάλινη συσκευασιά-μην μπερδευτείτε - και τελευταιο στο Ολυμπος το οποιό μετα από ενα συμβάν σταματήσαμε....Προτιμώ τα δύο πρώτα!

Τι συμβαν έγινε με το Ολυμπος;Γιατί τώρα τελευταία άρχισα να βρίσκω το βιολογικό όλυμπος και λέω να το αρχίσω.

Eγώ του έδινα το ΑΒΓ της ΦΑΓΕ εως 2 χρ. και μετά οποιοδήποτε φρέσκο γάλα.Αυτά που ακούγονται κατά καιρούς για τη φαγε και δέλτα δεν τα πιστεύω όλα.

Συγκεκριμένα επειδή εργοστάσιο Φαγε έχει στη περιοχή μας οι εργαζόμενοι έλεγαν ότι το γάλα είναι πολύ ελεγμένο για ουσίες.Ένας εργαζόμενος στο χημείο της Φάγε μου είχε πει ότι ελέγχουν το γάλα και αν έχει υψηλή συγκέντρωση αφλατοξινών(γι αυτές έλεγαν τα mail) ή το πετάνε ή το αραιώνουν με άλλο γάλα ώστε η συγκέντρωση ανά μπουκάλι να είναι μηδαμινή. Αλλά δεν είναι ελληνικό,είναι γερμανικό.Το κόστος είναι πολύ πιο μικρό από το ελληνικό γάλα.

Η Δέλτα στον οδηγό μεταλλαγμένων θεωρείται ΟΚ αλλά κι εκεί το γάλα είναι κυρίως ξένο.Τώρα έκλεισε ξαι μια μονάδα της Δέλτα στη βόρεια ελλάδα και απολύθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι.

Δεν εμπιστεύομαι ούτε τις μικρές γαλακτοβιομηχανίες.Πως θα βγάλει κέρδος η μικρή εταιρεία;θα έχει τη δυνατόητα να κάνει αυτό τον έλεγχο που κάνει η Φάγε και τη δυνατότητα να πετάξει γάλα;Αφλατοξίνες στο γάλα των αγελάδων υπάρχει κάποιες περιόδους το χρόνο.Επίσης τους δίνουν κάποιες φορές αντιβιοτικά.

Κάπου είχα διαβάσει ότι καλό είναι να μην τρώμε συνέχεια ένα προϊόν από την ίδια μάρκα ώστε αν υπάρχει κάτι στο συγκεκριμένο προϊόν να μην πάρουμε μεγάλες ποσότητες ουσιών.

Γενικά εμπιστεύομαι μόνο αυτά από τον κήπο της πεθεράς μου και τα αυγά από τις κοτούλες της.

Για όλα τα άλλα κάνω το σταυρό μου και όπου μπορώ παίρνω βιολογικά.Ιδίως κορίτσια καλό είναι βιολογικά να είναι το λάχανο,κουνουπίδι,μπρόκολο(ρώτησα γεωπόνο)

Δημοσίευση

Νεφελη καια πο φρουτα οι φραουλες τα κερασια και τα σταφιλια...ο λογος ειναι οτι αυτα τα φρουτα και λαχανικα που προανεφερες εχιου υχιλες συγκεντρωσεις φυτοφαρμακων και δεν μπορουν να πλυιουν οσο σχολαστικα τα υπολοιπα, ουτε νε ξεφλουδιστουν.

Ασε και εγω βολευτηκα με την θεια του αντρα μου που ατο τον Λαγκαδα μας στελνουν αυγα κοτοπουλακι και λαχανικα- φρουτα εκτος απο μηλα δυστιψωςε δεν εχουν.

Εγω ειμαι επιφιλακτικη και με πολλα βιολογικα. Δεν μου αρεσει η πλαστικη συκευασια τους.

Δημοσίευση

καλα μη νομιζετε οτι και τα βιολογικα ειναι αγνα.. ψεκαζονται και αυτα με οργανικα φυτοφαρμακα που ειναι και καλα βιοδιασπωμενα... τρεχα γυρευε. αν δεν παρεις το τροφιμο απο πηγη που ξερεις σιγουρα οτι μεγαλωνει με κοπρια και χωρις φυτοφαρμακα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Δημοσίευση

εμενα η παιδιατρος μου ειπε μετα το χρονο να του δινω το frisogrow γάλα σε σκονη και ΟΧΙ φρέσκο ακομα!!Το δελτα αντβανς και γω αγανακτώ μεχρι να το βρω..αλλα το χρησιμοποιώ για να φτιάχνω ανθος αραβοσίτου..

antroula το ΕΒΟΛ ειναι πάρα πολύ καλο γαλα και αγνό μονο που δεν το βρισκεις παντου.. :dry::dry::dry: Ειναι του Βόλου νομιζω.και δω στην Ευβοια το έχουμε αλλά Αθήνα και άλλες περιοχες δεν νομιζω να κυκλοφορεί :(:(

οσο για μεταλλαγμένα μπειτε στην λίστα της greenpeace να ρίξετε μια ματιά..απ οτι λέει κατω..Η ΦΑΓΕ και η ΝΟΥΝΟΥ δεν βρισκονται στη λίστα γιατι δεν παράγουν φρεσκο γαλα :ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

ναι εχουν αποσυρθει απο την αγορα φρεσκου γαλακτος.

Παντως το ποιο γαλα πρεπει να πινει ενα παιδι πρεπει κατα την γνωμη μου να γινετε παντα με συνενωηση με τον παιδιατρο...ο οποιος φυσικα θα σου αιτιολογισει για ποιον λογο συστηνει το συγκεκριμενο γαλα για το συγκεκριμενο παιδι.

Γενικα μετα τον χρονο επιτρεπετε το φρεσκο, επειδη ομως καθε παιδι ειναι διαφορετικο..πχ αν το δικο εξακολουθει να εχει αλλεργια δεν θα ποιει φρεσκο οσο και να το θελλω εγω- ειναι καλο να το συζηταμε και να κουμε τον γιατρο μας

Δημοσίευση

τα ιδια μου ειχε πει και η δικη μου παιδιατρος..τα γαλατα 3ης βρεφικής ηλικίας ειναι εμλουτισμενα με περισσοτερα συστατικα και βιταμινες..και να παιρνω γιαουρτια χωρις γευσεις γιατι περιέχουν ζαχαρη τα τελευταια και ειναι και περισσότερο επεξεργασμένα..

Δημοσίευση

Όσο αφορα τα γιαουρτάκια,αυτα με φρούτα ή μπιλάκια και δεν ξέρω τι αλλο,δεν είναι γιαούρτια,είναι επιδόρπια γιαουρτιού και εντελώς περιττα για τη διατροφή των παιδιών μας.Εμας έτρωγε το αγελαδινό το ΚΡΙΚΡΙ,αλλα εχει καιρό που δεν θέλει καθόλου γιαούρτι και δεν ξέρω τι να τον πάρω!

Δημοσίευση

Και εμενα μου ειπε οχι φρεσκο, ακομα και να εχει ξεπερασει την αλλεργια.

Θα κανουμ εκαι εξετασεις αιματος βεβεια και αναλογα γιατι το ειχαμε συζητησει την τελευταια φορα που πηγα...και μου ειπε πως αυτη σαν γιατρος συστηνει η σκονη 3ης βρεφικης η ευαπορε γιατι ειναι εμπλουτισμενα, παντα αναλογα με το παιδι και τις αναγκες του

Γιαουρτι εγω δινω σκετο λευκο οχι παιδικο, κατσικισιο η βιολογικο οτι βρω, η φτιαχνει ο πεθερος μου σπιτικο

Να δω τωρα που θα αρχιζω σηγα σηγα αποθηλασμο πως θα αντιδρασει ο μικρος

Δημοσίευση

Πάντως και ο δικός μου γιατρός μου είπε σκόνη 3ης βρεφικής ηλικίας ή παιδικό εβαπορέ. Επίσης μου είπε πως αν θέλω ντε και καλά φρέσκο να προτιμήσω παιδικό και να μην πάρω το φρέσκο που πίνουμε εμείς. Οπότε του δίνω το neslac και από αύριο θα του δίνω κανονικά γιαουρτάκια γιατί δεν ήξερα πως τα παιδικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο..

Δημοσίευση

Καλα Ανθη στην τελικη ο καθε γιτροσ τα δικα του λεει, οχι απαραιτητα απο σημφαιρον.

Η δικη μου εξερχας μου ειπε να δοσω γιαουρτι κανονικο λευκο για μεγαλους..μια ςφιλης μου η παιδιατρος επιμενει λυσσαλεα στο παιδκο...οποτε αναλογα κρινεις και κανεις

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.Εγω μόλις χρόνισε η μπέμπα της εδωσα noulac.Ο γίατρος δεν μου είπε τι μάρκα να της δώσω και επείδη επίνε το frisomel της νουνου γιάυτο προτίμησα το noulac

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα .Ο Σταυρος μου ειναι 6 ετων τωρα .Οταν γεννηθηκε στο νοσοκομειο του ξεκινησαν το adapta 1 και με αυτο συνεχισα μεχρι και τον 4 μηνα μπαινοντας στο 5 η παιδιατρος μου ειπε να προχωρησουμε στο δευτερης ηλικιας γαλας και πηραμε το adapta 2 που δυστυχως ο μικρος οχι μον δεν ηθελε να το πιει αλλα διαμαρτυροταν ετσι μου ειχε πει να προσπαθω α του δινω οσο περισσοτερο γινετε , επισης μου ειπε οτι υπαρχου και άλλα γαλατα και θα μπορουσα να δοκιμασω κατι αλλο .Φυγαμε τοτε ια διακοπες στη Κατερινη και εκει εκαν αγωνα για αν πιει με το ζορι 70 γραμμαρια και εκει γνωρισα μια κοπελα η οποια ειχε δυο γιους ο μικρος ηταν 2ετων και τους εδεινε το φρεσκο neslak ετσι του εβαλα να δοκιμασει και ναι ηπιε κατευθειαν 120 γραμμαρια αρχικα ξερετε φοβηθηκα μην τον πειραξει αλλα πηρα τηλ τη παιδιατρο καιμου ειπε οτι να το πινει δν ευπαρχει κανενα προβληα μαλιστα εκεινη με ενημερωσε οτι υπαρχει ακι το εβαπορε neslak το οποιο τα εβαπορε ειναικαλυτερα επειδη εχουν περισσοτερα λιπαρα σε αυτη τη ηλικια και κακα τα ψεματα συμφερει περισσοτερο και για οικονομικους λογους .

Επειδη μετα αποενα διαστημα μου εκανε πιο συχνες κενωσεις μου προτεινε να δοκιμασω με το noylak καιτελιακ καταληψαμε εκει μεχρι ενος ετους επεινε το noylak 1 μετα που χρονησε πειναμε το 2 και μετα αποτα δυομιση πηγαμε στο noynoy kid δενε ιχα κανενα προβλημα επεινε πολυ γαλα καιμλαιστα σε λες τις εξετασεις που καναμε δνε ειχαμε κανενα προβλημα .Ηρθα μιαμερα ενας φιλος και μου εδωσε τη λιστα της greenease και εκει ειδα οτι τις περισσοτερες εταιρειες τις εχαν στα μεταλλαγενα και ειπα :Θεε μου τι τρωμε και τη γαλα δινουμε στα παιδια μας!Την επομενη μερα πηρα την εταιρια της νουνου καιμιλησα με καποια κοπελα η ποια ηταν ευγενεστατη καιμε ενημερωσε οτι αυτο ειναιμια πολιτικη της greenpeas ενας πολεμος μεσα σ εεισαγωγκα επειδηκαποιες εταιριες αρνουνται να τους δωσουν πληροφοριες σχετικα με τη συσταση των προιοντων , μαλιστα η κοπελα μου ειπε οτι βρισκονται στοσ τοχαστρο πολλες εταιριες .

ξερετε κατι αν ολα αυτα ειναιμεταλλαγμενα πω κκλοφορουν ελευθερα απο το υπουργειουγειας και εμποριου ; τι θελουν να ξεκανουν ολοτον ελληνικο λαο ; βασικα προτιμουσα το εβαπορε για τους εξης λογους :

1 το επεινε το παιδι μου

2 ειναι οικονομικοτατο και η συσκευασιατου δνε με χαλαει καθολου

3 μεγαλωσαν τοσες γενιες καιμε το λαχας καιε το νουνου

4 το βρισκεις παντου

5 το κουβαλας οπου θες και δνε παθαινει τιποτα , εχει και μικρες συσκευασιςες μεχρι κια στη παραλια το επαιρνα με λιγο χλιαρο νερο μια χαρα το φρεσκο που θα το εβαζα ;

τωρα ο μικρος μεγαλωσε καιμιαμερα ηπιε εφερε ο αντρας μου απο τη δουεια το δελτα το ηπιε του αρεσε και πινει και αυτο σταματησε απο μονο του το εβαπορε επειδη βαρεηκε τη γευση συγκεκεριμενα τωρα του δινω το alpiland ειναι στο βεροπουλο και ειναι απο την Αυστρια το λιτρο εχει 0,87 και μια γνωσυην με αυτο κανει και γιαουρτι ειναικατιπου θα το δοκιμασω .

Βσικα επειδη ο Σταυρος πινει πολυ γαλα σκεφτομαι να του παρω μια ΑΓΓΕΛΑΔΑ να τη βαλω στογκαραζ πιο καλα συμφερει

Δημοσίευση

Εγω του εδινα το Frisogrow τηε ΝΟΥΝΟΥ και πριν εναν μηνα του εδωσα το ΝΟΥΝΟΥ KID σε χαρτινο..το θεμα ειναι ομως οτι εκοψε αποτομα το γαλα κανεις δεν ξερει το γιατι και αναγκαστικα του το βαζω στην κρεμα..α!!ειναι 18μηνων

Δημοσίευση

σχετικα με τη λιστα της Greenpeace παντως, σε κοκκινο βρισκονται οι εταιριες που ειτε δεν απαντησαν καθολου, ειτε οι απαντησεις ηταν ασαφεις, ειτε δηλωσαν μεν οτι τα προιοντα τους προερχονται απο ζωα που δεν εχουν τραφει με μεταλλαγμενα αλλα δεν εχουν προσκομισει πιστοποιητικα. το ξεκαθαριζει αυτο η λιστα και ειναι στο χερι του καταναλωτη να επιλεξει. και σιγουρα βεβαια ο καθενας επηρεαζεται, και εγω εχω επηρεαστει. αλλα στην τελικη γιατι να μην προτιμουμε τα πρασινα?? (ασχετο με το θεμα αν θελετε αγνοειστε το μηνυμα)

Δημοσίευση

mariagl έγραψε:

σχετικα με τη λιστα της Greenpeace παντως, σε κοκκινο βρισκονται οι εταιριες που ειτε δεν απαντησαν καθολου, ειτε οι απαντησεις ηταν ασαφεις, ειτε δηλωσαν μεν οτι τα προιοντα τους προερχονται απο ζωα που δεν εχουν τραφει με μεταλλαγμενα αλλα δεν εχουν προσκομισει πιστοποιητικα. το ξεκαθαριζει αυτο η λιστα και ειναι στο χερι του καταναλωτη να επιλεξει. και σιγουρα βεβαια ο καθενας επηρεαζεται, και εγω εχω επηρεαστει. αλλα στην τελικη γιατι να μην προτιμουμε τα πρασινα?? (ασχετο με το θεμα αν θελετε αγνοειστε το μηνυμα)
ακριβως αυτο μου ειπε και μενα η υπευθυνη της εταιρειας Νουνου ασχετο βεβαια με το θεμα αλλα την greenpece δεν τη θεωρω και την πιο αξιοπιστη πηγη
Δημοσίευση

Επειδή είδα κι εγώ την λίστα, αυτές οι εταιρείες με 100%, 26/26 σημαίνει ότι είναι όλα καλά? Ότι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και πληρούν κάποιες προυποθέσεις? Γιατί π.χ. η ΔΕΛΤΑ στο φρέσκο γάλα έχει 100% ενώ η φάρμα Κουκάκη 45%? Πείτε με στόκο αλλά δεν κατάλαβα.. Συγγνώμη για την κατάχρηση του θέματος.

• 7 months later...
Δημοσίευση

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ..Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΩΛΙΣ ΧΡΟΝΙΣΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑ NOVALAC ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΝ 2 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΑΝ 3 ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΤΟ S26 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!Κ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....

ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΝΤΕΡΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΒΑΠΟΡΕ Κ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ ΣΚΟΝΗ...ΧΑΧΑΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΕΒΑΠΟΡΕ!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ADVANCE ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΖΑΧΑΡΗ!!

Κ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΕΛΗΞΑ...

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΗ Κ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ

Κ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΙ ΔΕΛΤΑ ΤΙ ΦΑΓΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ.

Κ ΕΓΩ ΜΕ ΕΒΑΠΟΡΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΒΟΛ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΓΑΛΑ ΠΙΝΩ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...