Μετάβαση σε περιεχόμενο

ψηφιστε την πιο σκυλα πεθερα !

Recommended Posts

Κορίτσια η πεθεροπληξία θα έπρεπε να μας ενώνει όχι να μας χωρίζει! Το "μας" το γράφω γενικά... Γιατί η δικιά μου πεθερά όπως έχω γράψει παλιότερα είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ!!! Το φωτοστέφανο της λείπει της γυναίκας!!!

Είμαι πολύ πολύ τυχερή!!! Θα μου πείτε... Γνωρίζοντας τον άντρα μου 13 χρόνια... Έπρεπε να έχω καταλάβει από πολύύύύ καιρό πριν τι σπάνιος άνιρωπος είναι η πεθερά μου! Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη γυναίκα με άλλο χαρακτήρα να τον έχει μεγαλώσει και να τον έχει κάνει τον άνθρωπο που είναι!

Και να φαναστείτε πως τον έχει μοναχογιό. Έχει άλλες 2 κόρες.

Κουνιάδες??? Επίσης μάλαμα... Με την μία γίναμε κολλητές! Με την άλλη όχι πως έχουμε διαφορές, απλά δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Είναι ελεύθερη, δεν έχει σκοπό να παντρευτεί και να κάνει παιδιά (της φτάνουνε τα ανίψια της.. έτσι λέει :cheer: ) και όταν βρισκόμαστε οι 3 μας και με την Όλγα μιλάμε μόνο για πάνες και γάλατα... η Δέσπω βαριέται αφόρητα!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα για το συγκεκριμενο μελος που παει η μπηχτη δεν τιθεται καν θεμα οτι δεν εχει αισθηση του χιουμορ!!!! βρισκω κι εγω ασχημη και ανωριμη την "προσεγγιση" του θεματος, ασχετα αν το ριξαμε στον χαβαλε..

:blush::dry: καλε που είσαι πεθερα βάνια για να στα σούρω λιγάκι δεν ντρέπεσαι δεν γράφεις τίποτα για την πεθεροπληξία που θα πάθει η σοφούλα παο εσένα!!!!!

τι εχασα; λοιπον να ξεκαθαρσω λιγο το θεμα επειδη δεν μουαρεσουν καθολου οι χαρακτηρισμοι και ειδικα οταν το θεμα παει άλλου και παιρνει η μπαλα ατομα που δνε χουν καμια σχεση .Ξεκινησα το θεμα καθαρα για πλακα και ποια με ξερει ξεριε και αν εχω αισθηση του χιουμορ απο εκει και περα τα υπολοιπα μελοι που δνε με γνωριζουν ας ενημερωθουν απο αλλα μελοι .Θεωρησα οτι ακομα και η bell που εβαλε αυτο το σκυλακι και ειπε οτι καπως ετσι θα γινουμε οτι το εκανε για πλακα και μαλιστα ηταν πολυ καλο και σκεφτομαι να το βαλω και σαν σημα κατατεθεν ;) για καποιες πεθερες .Γιατι σας κακοφανηκε η λεξη σκυλα ; ολες ξερομε τι σημαινει απευθυνετε σε γυναικες πανουργες κακοβουες αυταρχικες μοχθηρες και αν θελετε χρησιμοποιειτε απο το 1400 και μαλιστα απο το1990 εγεινε περισσοτερο αποδεκτος και δνε λογοκρινετε .Πειτε μου πως αλλιως μπορει αν χαρακτησριστει μια πεθερα ου ευχετε το κακο της νυφης της πουειπε κακαο σκυλι ψοφο δνε εχει που κανει τοσα για να χαλασει την ευτυχια του παιδιου της γιατι δνε το κανουν μονο σε νυφες αλαλ μερικες φορες καισ ε γαμπρους .

Καταλαβαινω οτι καποιες ισως και μπραβο σας να εχετε πετυχει την τελεια πεθερα η να ειστε οι ιδιες πεθερες και να το παιρνετε ετσι .Απο εκει και περα εγω θεωρω ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ .! ;) και μπορω αν το δικαιολογησω το πολυ πολαν εχει ψυχολογκα το πας σε ενα ψυχολογο αλλα πληρωνεις μια φορα ενω μετη ΠΕΘΕΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΔΝΕ ΦΤΑΝΕΙ :woohoo: .τΩΡα : ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ .φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...