Μετάβαση σε περιεχόμενο

εσεις τα χασατε τα κιλα της εγκυμοσυνης σας ?

Recommended Posts

μαμα ευα σιγα σιγα θα χαθουν τα κιλα..οσο χρονο κανει το σωμα για να φτασει στη γεννα αλλο τοσο κ παραπανω κανει για να επανελθει...κ νομιζω οτι σε πολλες περιπτωσεις δεν θα επανελθει ποτε...χαχα εγω εχω γεννησει εδω κ 7 μηνες...εχει μεινει μονο 1 κιλο να σου πω την αληθεια αλλα εχω ακομα κοιλιτσα,μπουτακια,κυτταριτιδα κ αρκετες ραγαδες...ξερω οτι αυτα ολα θα μου μεινουν αμανατι...αλλα κοιταω τη μπουμπου μου κ τα ξεχναω ολα...κ εγω εχω πλεον ενα θεμα με τα ρουχα γτ ενω εχω αδυνατα ποδια κ πλατουλα,πεταει η κοιλια κ τα μπουτια κ δεν στρωνουν καλα τα ρουχα...θελει πολλη υπομονη,γυμναστικη κ φερμουαρ στο στομα για να επανελθεις...ασε που η λεκανη μου δεν εχει μπει ακομα...οποτε ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

wx apelpistika re koritsia....egw elega se 6mines tha eimai opws imoun alla de to vlepw telika!!exei ena mina pou gennisa evala 25 kila kai eutasa ta 87 twra akomi den exw tolmisei na anevw se zugaria alla tha to kanw aurio....thelw na dw poso eimai....ksekinisa kai 1 diaita!!trww mia feta me vitam kai marmelada to prwi ena xumouli sto endiameso...to mesimeri merida (estiatoriou) t apogeuma 1-2 froutakia kai to vradu kana giaourtaki i tost i froutosalata..elafria pramata!!!kai pisteuw pws tha ta xasw ma poso xazzi eimai!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...