Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΓΙΩΤΑΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ!ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΕΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ!

ΕΥΑΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

• Απαντήσεις 939
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

grousi οι μεγαλοι δεν με ενοχλουν καθολου,κοιμουνται και δεν σηκωνονται καθολου και αν θελησουν τουαλετα πηγαινουν μονοι τους,και το πρωι ο μεγαλος σηκωνεται μονος του και βλεπει παιδικα.

Δημοσίευση

κοριτσια αυτες που θηλαζετε πως πατε με τα κιλα της εγκυμοσυνης;τα χασατε;εγω πηρα 26 κιλα και εχασα τα 12 και εχω κολησει δεν χανω ουτε γραμμαριο,στις αλλες εγκυμοσυνες τα εχασα ολα(20κ και 15κ)αλλα δεν θηλασα τοσο πολυ και τα ειχα χασει πολυ γρηγορα.Αλλα ακουσα οτι οταν θηλαζεις χανεις μαλλον μυθος ειναι τι λετε;

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια.τι κανετε?ολες καλα?εγω λεω να παω να παρω κι ενα πρεντικτορ τωρα γιατι πανε 10 μερεες καθυστερησης.με τσουζει κ η πλατη μου δεξια αλλα δεν εχω κατι εκει.δεν ξερω τι ειναι αυτο παλι ρε γμτ.ουτε κοκκινο ειναι ουτε τιποτα.αλλα με ξεσκιζει στον πονο.αυτα κοριτσακια μου.τα λεμε μετα.παω τωρ.

Δημοσίευση

κα1,εγω θηλαζω αποκλειστικα και εχω χασει τα περισσοτερα!!!!3-4 θελω ακομα να χασω αλλα τρωω παρα πολυ!!!!!!!βασικα,αυτο που χρειαζομαι επειγοντως ειναι συσφιξη!!!!!! ;) τωρα τι να σου πω...γενικα λενε οτι με το θηλασμο τα χανεις πιο ευκολα...αλλα τιποτα δεν ειναι απολυτο τελικα!!!!! :)

ματινακι,εσυ μπορεις τριτη απογευματακι?????το πιο πιθανο ειναι να μπορω τριτη...δευτερα πιο δυσκολο....τα υπολοιπα κοριτσια τι λετε????

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!

Με ψαχνεις Ευα ε;

Σημερα ηρθαν τα παπουτσια του Μιχαλη και πηγαμε να τα παρουμε.

Πηγα και την ληξιαρχικη πραξη του μωρου στην εκκλησια και ολα καλα!

Τωρα βραζω φασολαδα να φαω και ειναι σκληρη γαμωτο!!

Πειναωωωω!!

Καλα για το βραδυ δεν εχω να σας πω μιας και πλεον ολα μηχανικα γινονται.

Δεν ξερω ποσες φορες ξυπναει ουτε αν κοιμαμαι!

Σαν ζομπι ειμαι!!1

Για τα κιλα κοριτσια που λετε εγω ειχα βαλει 25 και μου μεινανε 7.

Δεν εκανα διαιτα αντιθετως σαβουριαζω οτι βρω αν και τελευταια το κοψα κι αυτο.

Πιστευω οτι αποδιδει ο θηλασμος αλλα με λιγο προσοχη!

Γιωτα μου χαθηκαμε!

Δεν εχω και μσν γιατι δεν εχω τον δικο μου υπολογιστη και σας εχασα ολες!

Τα φιλακια μου σε ολες!

Παω να δω αν εγινε η φασολαδα μου!!!!

Πατσυ και Βικακι μπλλλλλ!!!

Ευα παω να σε σκουντηξω παλι!!!!

Δημοσίευση

ΑΡΝΗΤΙΚΟΟΟΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΤΕ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΝΕΦΕΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 2 ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΗΛΑΖΑ ΕΒΑΛΑ 14 ΚΙΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Η ΟΧΙ.ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ.ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ...ΚΛΑΦΤΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΕΓΩ ΕΔΩ ΤΡΕΧΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ

Δημοσίευση

Γειά και από εμάς!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κούκλες??

Θα φύγετε το τριήμερο ?? Εμείς θα πάμε σε μια βάφτιση στην πελοπόννησο

και θα το εκμεταλλευτούμε... θα μείνουμε καμιά μερούλα έτσι να πούμε ότι απομακρυνθήκαμε λίγο από την Αθήνα .... Ο καιρός μας τα χαλάει λίγο αλλα καλή διάθεση να υπάρχει!!!!!!!!!

Αν δεν κπορέσω να ξανα μπω μέχρι φύγουμε, σας εύχομαι ένα όμορφο και ξεκούραστο τριήμερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ όλες και τα μωράκια σας επίσης!!!!!!!!

Bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

προσπαθουσα να βαλω τη φωτο απο χτες και σημερα καταλαβα οτι ειναι βιντεο γιαυτο δεν εμπαινε!!!!

να μαστε τρωμε την πρωτη μας κρεμουλα και εχουμε ξετρελαθει!!!!!!!

εφαγε και η μαμακα λιγο!!!!χαχα

απο κιλα ειχα παρει 25 και εχασα 19 αλλα6 και μετα αλλα 5 να γινω κορμι θανατηφοροοοοοο!

θηλαζω αλλα δεν νομιζω οτι βοηθαει ειχα κολλησει για κανα 2μηνο μεχρι που αρχισα γυμναστηριο και ξαναπηρα μπρος αλλα η κοιλια δεν λεει να μαζευτει!

Δημοσίευση

κοριτσι ειναι ολοι τη μπερδευουν χα χα!ευχαριστω παντως!

ξετρελαθηκε λες και ειχεξαναφΑΕΙ κατευθειαν καταπινε χωρις να φτυνει το πιασε και το κουταλακι και πασαλειφηκε!!!!!!θα τρωγε ανετα παραπανω αλλα μονο 3 κουταλιτσες επρεπε για πρωτη φορα σε λιγο παμε παλι για μαμ!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλησπερα .Εχω τρελαθει με τις δουλειες στο καινουριο σπιτι.Καθαριζω και πηγαινω και πραγματα .Τα χω δει ολα αυτες τις μερες.Ευτυχως ηρθε η μαμα μου και κραταει το μωρο..

Το αλλο σαββατο κανω την οριστικη μετακομιση..Εκλεισα και μεταφορεα..

Ολη τη μερα κανω δουλειες..

Ο μπεμπακος μου ευτυχως ειναι καλα.Την τριτη καναμε εμβολιο .Πηγε 71 εκατοστα στο υψος και στα κιλα 8370..

Εσεις απο οτι βλεπω ειστε ολες καλα..

Κατερινα καλωσηρθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου..

Πατσυ ακομη δεν σου ηρθε?

Χρυσα βικακι Χρυσουλινι Γιωτα Μαγδα Ευα Μαρακι φιλια σε ολες .... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα μανουλιτσες.. τι κανετε? εμεις πηγαμε εκδρομουλα με τον αντρουλη μου και το μωρακι μας και ηρεμησαμε λιγο... γυρισαμε εχθες και σημερα πηγαμε στην παιδιατρο καναμε το εμβολιο.. μεγαλωσαμε παρα πολυ φτασαμε 9500 κιλα και 69 ποντους.. απο την δευτερα ξεκιναμε και κρεμουλα.. ειμαι πολυ χαρουμενη περιμενω να ερθει η δευτερα να δω την αντιδραση του... ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας... δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας.. :* :*.. φιλακιααααα

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΕΜΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΣΕ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΠΙΛΑΚΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ.

ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΑΧ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΑΛΛΑ Κ ΚΛΑΙΕΙ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Σήμερα είχε επιτέλους κι εδώ ωραίο καιρό! Ηλιαράκο και ζέστη! Όλη μέρα βόλτα - σούπερ ;)

Η μπέμπα το καταχάρηκε και έχει πέσει ξερή για ύπνο - να δούμε για πόσο :dry:

Κατερίνα και Όλια τι μεγάλα τα μπεμπάκια σας!!!

Ευάκι από ότι ξέρω στην Ελλάδα δύσκολα κάποιος γιατρός θα σε αναλλάβει για φυσιολογικό αν έχει προηγηθεί καισαρική...δυστυχώς...Στην Νορβηγία όμως ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι πλέον ρουτίνα οπότε έχω ελπίδες :)

Γιώτα δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι έχω την ίδια μέρα γεννέθλια με το μικρό! Έτσι θα θυμασαι και τα δικά μου τώρα B)

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και πιο πολλά στα όορφα μωράκια μας!

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΑΙΟ ΜΗΝΑ..ΑΣΤΑ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΡΥΩΝΩ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΜΑΚΟ ΠΥΤΖΑΜΑ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ.

Α ΣΟΦΑΚΙ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΗ ΦΩΤΟ!!

Κ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΤΗΣ ΟΛΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ε;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

ΚΑ1 ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ,ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ Κ ΕΓΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ,Κ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ 1 ΧΡΟΝΟ Κ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΩ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

Δημοσίευση

Τι κανετε μανουλες;;;;;

Εμεις σκεφτομαστε να φυγουμε για τριημερο στο εξοχικο στην Κορινθο αλλα δεν εχουμε αποφασισει ακομα.

Χρυσουλινι μου εχω χαθει ε;;;;μ'εχει απορροφησει ογιος μου!ή μαλλον μ'εχει ρουφηξει για να κυριολεκτουμε!κι οταν δεν με ρουφαει το βαμπιρακι μου θελει ολο χερια και αγκαλιτσες...πολυ χαδιαρικο μας βγηκε ε τον μαθαμε κι εμεις ετσι προφανως...παντως δεν μπορω να κανω δουλεια...μονο αν κοιμαται αλλιως φωναζει και χαλαει τον κοσμο!

Σχετικα με το θεμα του γιαουρτιου για να μη γινομαι κουραστικη να πω οτι Σοφακι μου δεν ειμαι αφελης.Σαφως και υπαρχουν καλοι και κακοι γιατροι .Ομως η καθε μια απο μας ακολουθωντας το ενστικτο της (γιατι ιατρικες γνωσεις καλως ή κακως δεν εχουμε)και με κριτικη σκεψη επιλεγει το γιατρο της και αξιολογει αν θα του εχει εμπιστοσυνη ή οχι.Το Ματιανακι θα κρινει απο μονο του αν ην πειθει ο γιατρος.εμεις δεν τον ξερουμε.Ασε που εγω ειδικα σε οτι αφορα το παιδι ειμαι πολυ επιφυλακτικη...αυτο αποδεικνυεται αλλωστε και απο το οτι αλλαξα παιδιατρο στον 2ο μηνα!Γιατι πολυ ωραια τα λεγε ο μαγκας περι θηλσμου κλπ(ειναι και της μοδα τωρα οι γιατροι που υποστηριζουν το θηλασμο)αλλα πιστεψε με ηταν ανιδεος ο ανθρωπος.Για να καταλαβεις με ρωτησε ποσες φορες τον θηλαζεις;;;5πεντε;;;;;τι;;;;;;;τι πεντε του λεω καλε 15 και οσες θελει.Γενικα ο ανθρωπος ελεγε ολο κουλα.Και μου λεγε να θηλαζω κι απο τα 2 στηθη απο 10 λεπτα και μαλκιες.και το παιζε και ειδικος...ελεος.γι'αυτο σου λεω.φυσικα και δεν εχω απολυτη εμπιστοσυνη στους γιατρους αυτο μας ελειπε.χαχα

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλες...

εμεις ειχαμε παμε σημερα στους γονεις μου και μαζευτηκαμε αργα...

ευακι κατα 90% θα μπορεσω και εγω την τριτη :woohoo: ...ομως απογευμα...δηλαδη μετα τις 4 το μεσημερι..

χρυσουλινι να περασετε τελεια στο τριημερο :) ...το βραχιολακι αυτο το πηρα απο το πολυκαταστημα εδω στο κορωπι...

ρενα μου πολλα φιλια στο αντρακη σου..να περασετε και εσεις τελεια στα πατρια εδαφη :P

χρυσα και εγω μια απο τα ιδια...ουτε και ξερω ποσες φορες ξυπναει το βραδυ...πρεπει να βαλω την καμερα ενα βραδυ να τραβαει...ειμαι πολυ περιεργη να δω τον αριθμο :blink:

πασχαλακι να φυγετε...να ξεφυγετε...εφοσον μπορειτε :)

μαγδα ναι τωρα σιγουρα θα θυμαμαι τα γενεθλια σου :laugh:

βρηκες καμοια μπουμπουνιερα που να σου αρεσε;;;;

βικακι με γεια τα βαπτιστικα σας...δεν εβαλες καμοια φωτο να δουμε :)

κατερινα εγω τα εχω χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης και συνεχιζω...αλλα κανω αυστηρη διατροφη λογω αλλεργιας του μικρου....μηπως εχεις θυροειδη;;;;

αννουλα πολυ ομορφη η κορουλα σου...τσαχπινα...να την χαιρεσαι :)

ολια μια χαρα ο μπεμπακος σου..τελεια η αναπτυξη του :cheer:

κατερινακι και εσενα ο μπεμπης σου δεν παει πισω... :)

εμεις αυριο εχουμε παιδιατρο...εχω και ενα σωρο δουλειες που με περιμενουν...να δω ποτε θα γινουν ολα αυτα :S

βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :side::side::side::side:

φιλια σε ολες :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες τις μανουλες,βικακι sorry δεν το ειδα,δεν μενω μεσα στην κοζανη αλλα σε ενα χωριο 17 χλμ ενα τεταρτακι απο κοζανη που λεγεται Κερασιά οταν θα ξαναρθεις θα χαρω να βρεθουμε ή και να ερθεις στο σπιτι μου,καταλαβα που περιπου μενει ο αδερφος σου.bourique1983 δεν εχω θυροειδη και δεν τρωω και πολυ αλλα δεν ξερω τι γινεται μετα τι προηγουμενες εγκυμοσυνες τα εχανα αμεσως τωρα κολησα,οχι τιποτα αλλο δεν με χωρανε τα ρουχα μου.

Δημοσίευση

annoula sorry δεν εχει μαλλακια γιαυτο μαλλον αν και τα περισσοτερα σαυτην την ηλικια δεν ξεχωριζουν,τον δικο μου παλι πολλοι τον περνουν για κοριτσακι εχει και πολλα μαλλακια ουριτσα γινονται.Αφου εφαγε τοσο καλα για πρωτη φορα δεν θα δυσκολευτεις καθολου στο ταισμα,τα δυο μου τα μεγαλα για να τα ταισω σουπιτσες εκανα αμαν με το ζορι ετρωγαν και ακομα και τωρα με κουραζουν πολυ στο φαγητο.

Δημοσίευση

καλημερουδια!!!!!!!!!!

πως ειστε???εμεις μπορω να πω οτι κοιμηθηκαμε καπως το βραδυ... ;)πηγαμε βολτουλα οικογενειακως χτες και την κουρασα!!!!!!! :laugh: σημερα ομως χαλασε ο καιρος και παλι μεσα θα τη βγαλουμε.... :angry:

αννουλα,πολυ γλυκουλα η μικρουλα σου!!!!εχουμε και το ιδιο καρεκλακι φαγητου,μονο που εμας ειναι σε πορτοκαλι χρωμα!!!!!αν θες πηγαινε στις ομαδες και κανε αιτηση στην ομαδα των χριστουγεννων να βαζεις εκει φωτο!!!!να δεις κι εμας!!!!!

γιωτουλα μου,κι εγω απογευματακι μπορω.στις 3 φτανω οποτε πιο μετα.για που λετε????

ματινακι,εσυ μπορεις???

βικακι,τελικα μπορει να μεινω ερυθραια στον πεθερο μου.αλλα μια βολτα απο το κερατσινι θα περασω!!!!!

χρυσα,ναι σε ψαχνω!!!!!!που εισαι?????μονο να σκουντας ξερεις????????? :P:P:P

πατσουλινι,μακια!!!!!!!!!!!!!

μαγδα,θα τον ρωτησω κι εγω τον γυναικολογο μου...θα ηθελα να γεννησω φυσιολογικα το επομενο.... :)

χρυσουλινι,εσυ τελικα μπορεις την τριτη?????????

ολια μου,πολλα-πολλα φιλακια και μην κουραζεσαι πολυ!!!!!!

κατερινακι,θα φυγουν τα κιλα σιγα-σιγα!!!ισως και καποιο γυμναστηριο να βοηθουσε!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...