Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η δημιουργός του εξπρές παντρευεται!!!!!!!

Recommended Posts

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ROYTERS:

H μαμά μου λέει η νύφη μια οπτασία μια κουκλάρα, το μωρό ίδιο ο μπαμπάς του(σόρρυ Ιουλία μου αλλά έτσι της φάνηκε)! και στη βάφτιση τα πε ένα χεράκι στον παπά κλαίγοντας! Ε τήρησε το έθιμο! Όλα υπέροχα.

Να ζήσετε Ιουλία μου και μια μέρα θα εδεήσω να έρθω για καφέ με τη μαμά μου, τόσες φορές με κάλεσε η πεθερά σου, που θα πάει θα το κανονίσω. :blush: :woohoo: :woohoo: :kiss: Άντε και με την κόρη τώρα γιατί καλοί και οι γιοι αλλά με ποιον θα πηγαίνουμε για ψώνια αύριο μεθαύριο μου λες? :blink::blink::P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιουλια μου, να ζησετε να ευτηχησετε!

Ευχομαι μια ζωη ονειρεμενη και αγαπημενη!

Γεματο υγεια και ευτηχια!

Σε περιμενουμε πισω στο τρενακι με λεπτομεριες!

τωρα ειδα το θεμα.. :blush::blush::blush:

Θου ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!σε υπερευχαριστω κοριτσαρα μου για αυτο που εκανες,αντε κ με επιασαν τα κλαμματα!ευχομαι τα καλυτερα κ τα ομορφοτερα σε σενα κ τους υπεροχους αντρες σου κ συντομα με ενα δευτερο νινακι! :)

το κολπο με τον σταυρο μου το εχουν κανει..αλλα επειδη δε με συμφερει το αποτελεσμα θα ηθελα να μου το ξανακανεις! ;):P

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ,μεσα απο την καρδια μου ολες μια μια ξεχωριστα!

η αληθεια ειναι οτι περασα αρκετα δυσκολα το Σαββατο.. :unsure: διαρκως ηθελα να μπηξω τα κλαμματα,οχι απο συγκινηση,αλλα κρατιομουν επειδη το μακιγιαζ δεν ηταν αδιαβροχο! :silly: :silly: :silly:

Αναστασακι μου γλυκο..ναι!ολα πηγαν ακριβως οπως τα περιεγραψες...απο την αντιθετη πλευρα!!

καλα..κουκλα ημουν! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

το γλεντι το ψιλοεχασα..προσεχα τον Γιωργακη στο δωματιο..αλλα οσο καθησα κατω καλα ηταν!το παιδακι μου να ειναι καλά!αν και..λιγο με πειραξε που γλεντοκοπουσαν ολοι χωρις εμενα..anyway!

Kαλλη μου..το κουστουμι τελικα ηταν τελειο!ρεζιλι εγινα με τη δυσφημιση που του εκανα!αστο καλο μου!αδικα τον ειχα στεναχωρησει τον Χαρη! :S

Μαρια μου,ναι!ο μικρος ειναι ιδιος ο μπαμπας του!αντε,κανονισε να ερθετε για καφεδακι! :)

θελω τοσο να σας ευχαριστησω μια μια,αλλα τα ματακια μου κλεινουν!θα επανελθω το πωι!

σας αγαπώ πολύ!φιλακια! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Να ζήσεις κοριτσάκι μου και να σου ζήσει και το μωράκι σου!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!! Και μην στενοχωριέσαι για το γλέντι!! Στο γάμο του μικρού σου Γιωργάκη, θα κλαις κι από συγκίνηση και θα περάσεις σούπερ!! Θα σε ανταμείψει το μωράκι σου!!

Iουλια μου!!!!

Να ζησετε αγαπη μου!

Καλοφωτιστος κ ευτυχισμενος ο Τζωρτζης μας!!!! :laugh: :)

Καλο μου κοριτσακι επρεπε να τους εχεις ολους σουζα να περιμενουν εξω απο το δωματιο!!

Δεν πειραζει ομως γτ περασες τη νυχτα του γαμου σου με ΤΟΝ ερωτα της ζωης σου!!!

Κ παλι οτι επιθυμεις φιλεναδα!!! :kiss::kiss::kiss:

Ως συνήθως καθυστερημένα τα βλέπω τα θέματα :P

Ιουλία μου να ζήσετε

Να περάσετε μια ζωή γεμάτη αγάπη κι ευτυχία.

Να χαίρεστε τον Γίωργο σας και να τον καμαρώσετε όπως ποθείτε

Εύχομαι ο δρόμος της ζωή του να είναι τυχερός και φωτισμένος

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...