Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γάλα και βιομηχανία !


Recommended Posts

Ας το μοιραστώ μαζί σας..!

Μεγάλο κεφάλαιο που πολλές απο τις θηλάζουσες εδώ εχουν αναφέρει κατα καιρούς..!και ίσως να μην δώσαμε την προσοχή που έπρεπε..!

Διαβάστε το και κάντε την έρευνα σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ,ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΥΘΟΣ

http://milksucks.com

52% των θερμίδων από γαλακτοκομικά

Σύμφωνα με το USDA, το 1994 ο μέσος Αμερικανός κατανάλωσε :

265 κιλά γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντά,

178 κιλά λαχανικα,

54 κιλά φρούτα,

90 κιλά κρέατος

και 87 κιλά προϊόντων που περιέχουν αλεύρι και δημητριακά.

Ξέρατε ότι...

* Το γάλα είναι η βάση των καρδιακών παθήσεων

Το γάλα είναι ο λόγος που μια στις 6 αμερικανίδες θα αναπτύξει καρκίνο του μαστού.

25 εκατομμύρια αμερικανίδες μετά την ηλικία των 40 έχουν εντοπιστεί με αναπηρική αρθρίτιδα και οστεοπόρωση. Αυτές έχουν πιει παραπάνω από 1 κιλό γάλα ανά ημέρα για ολόκληρη τη ζωή τους.

Το ασβέστιο στο γάλα δεν απορροφάται επαρκώς και η κατανάλωση γάλακτος είναι η αιτία της οστεοπόρωσης.

60 τοις εκατό των γαλακτοκομικών αγελάδων της Αμερικής έχουν τον ιό της λευχαιμίας. Είναι σωστό να τρώγονται η σάρκα ή το γάλα από τα ασθενή ζώα;

Η ΤΕΛΕΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ; ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ!

ΓΑΛΑ:ΕΝΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Μύθος γάλακτος # 1: Το γάλα βοηθά να χτιστούν γερά κόκκαλα

μύθος # 2: Το γάλα είναι το κορυφαίο ποτό υγείας

Μύθος # 3: Το γάλα είναι απαραίτητο για τα παιδιά που μεγαλώνουν

ΜΥΘΟΣ # 4: Το γάλα είναι καθαρό και θρεπτικό

"Ο μύθος ότι η οστεοπόρωση προκαλείται από την ανεπάρκεια ασβεστίου δημιουργήθηκε για να πουλήσει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα συμπληρώματα ασβεστίου.

Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σ’αυτόν.

Οι Αμερικανίδες είναι μεταξύ των μεγαλύτερων καταναλωτών ασβεστίου στον κόσμο, και παρ’όλα αυτά έχουν ένα από τα πιό υψηλά επίπεδα οστεοπόρωσης στον κόσμο. "

Δρ John McDougall

Το πρόγραμμα McDougall για τις γυναίκες (2000)

Η ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ

είναι μια ασθένεια που επιφέρει εξασθένιση και χαρακτηρίζεται από χαμηλή μάζα οστών και την επιδείνωση του ιστού των οστών.

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ακόμη ότι έχουν την ασθένεια αυτή έως ότου εμφανιστεί ένα σπάσιμο κόκκαλων.

Η μία στις δύο γυναίκες μετά την ηλικία των 50, και ένας στους οκτώ άνδρες, θα δοκιμάσει ένα σπάσιμο που σχετίζεται με την οστεοπόρωση.

Η γαλακτοκομική βιομηχανία πληρώνει τεράστιους αριθμούς διαιτολόγων, γιατρών, και ερευνητών για να προωθήσει τα γαλακτοκομικά, και ξοδεύει περισσότερα από $300 εκατομμύρια ετησίως, σε εθνικό επίπεδο, για να διατηρήσει μια αγορά για τα προϊόντα της.

Η γαλακτοκομική βιομηχανία έχει διεισδύσει στα σχολεία, έχει εξαγοράσει αστέρια του αθλητισμού, προσωπικότητες, και πολιτικούς, και προωθεί συνεχώς μια ατζέντα βασισμένη στο κέρδος παρά στη δημόσια υγεία.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ

είναι η υψηλή σε πρωτείνη διατροφή που οι περισσότεροι Αμερικανοί καταναλώνουν σήμερα.

Οι περισσότεροι από τους λαούς της υφηλίου δεν καταναλώνουν γάλα αγελάδας, και όμως το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν δοκιμάζει τα υψηλά ποσοστά οστεοπόρωσης που βρίσκονται στη δύση.

Στις ασιατικές χώρες, παραδείγματος χάριν, όπου η κατανάλωση γαλακτοκομικών είναι χαμηλή (και πού οι γυναίκες τείνουν να είναι λεπτές και με μικρά κόκαλα, παγκοσμίως αποδεκτοί παράγοντες κινδύνου για την οστεοπόρωση), τα ποσοστά σπασίματος είναι πολύ χαμηλότερα από ότι είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις Σκανδιναβικές χώρες, όπου κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων είναι αρκετά μεγαλύτερη.

Eρευνητές στο πανεπιστήμιο Yale

Αφού εξέτασαν 34 δημοσιευμένες μελέτες σε 16 χώρες, οι διαπίστωσαν ότι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά οστεοπόρωσης "συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Σουηδίας, και της Φινλανδίας" είναι εκείνες στις οποίες οι άνθρωποι καταναλώνουν το περισσότερο κρέας, γάλα, και άλλα ζωικά τρόφιμα.

Αυτή η μελέτη επίσης έδειξε ότι αφρικανικοί Αμερικανοί, που καταναλώνουν, κατά μέσον όρο, περισσότερα από 1.000 mg ασβεστίου ανά ημέρα, είναι 9 φορές πιθανότερο να πάθουν σπασίμο των ισχίων από ότι είναι οι νοτιοαφρικανικοί Μαύροι,των οποίων η καθημερινή πρόσληψη ασβεστίου είναι μόνο 196 mg.

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν περισσότερο ασβέστιο έχουν τα πιό αδύνατα κόκκαλα και τα υψηλότερα ποσοστά οστεοπόρωσης...

Η μελέτη ορόσημο του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ

που παρακολούθησε 78.000 γυναίκες στη διάρκεια 12 ετών, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που κατανάλωσαν το περισσότερο ασβέστιο από τα γαλακτοκομικά τρόφιμα έσπασαν περισσότερα κόκκαλα από εκείνες που έπιναν σπάνια γάλα. "Αυτός ο αυξανόμενος κίνδυνος σπασίματος ισχίων συνδέθηκε με το γαλακτοκομικό ασβέστιο.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό περιοδικό της κλινικής διατροφής (2001), βρήκε ότι:

"Οι γυναίκες που έφαγαν το μεγαλύτερο μέρος της πρωτεϊ'νης τους από ζωικές πηγές είχαν 3 φορές το ποσοστό απώλειας κόκκαλων και 3,7 φορές το ποσοστό σπασιμάτων ισχίων των γυναικών που έφαγαν το μεγαλύτερο μέρος της πρωτεϊ'νης τους από φυτικές πηγές."

Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ

Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό περιοδικό της κλινικής διατροφής (2000) διαπίστωσε ότι η μεγάλη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχουν θετικές επιπτώσεις στην υγεία των οστών ενώ η γαλακτοκομική κατανάλωση όχι.

Η απορρόφηση ασβεστίου από το γάλα είναι περίπου 30 τοις εκατό, ενώ οι αριθμοί για το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το σινάπι, τις ρέβες, το κατσαρό λάχανο, και μερικά άλλα φυλλώδη πράσινα λαχανικά κυμαίνονται μεταξύ 40 έως 64 τοις εκατό.

απώλεια ασβεστίου

ο διατροφολόγος ερευνητής Robert P. Heaney διαπίστωσε ότι καθώς η κατανάλωση πρωτεϊ'νης αυξάνεται, εξ ίσου αυξάνεται το ποσό ασβεστίου που χάνεται στα ούρα

Να εξάλειψετε τη ζωική πρωτεϊ'νη (προκαλεί σοβαρή επιδείνωση των οστών).

Όχι κατανάλωση οινοπνεύματος (το οινόπνευμα είναι τοξικό για τα κύτταρα που σχηματίζουν τα οστά και εμποδίζει την απορρόφηση του ασβεστίου).

Όχι στο αλάτι (το νάτριο τραβάει το ασβέστιο από τα κόκκαλα)

Να παίρνετε αρκετή βιταμίνη Δ (εάν δεν ξοδεύετε κάποιο διάστημα στον ήλιο, να τρώτε τα κατάλληλα τρόφιμα).

Μην καπνίζετε (μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που καπνίζουν έχουν 5 έως 10 τοις εκατό λιγότερη πυκνότητα οστών στην εμμηνόπαυση από τις μη καπνίζοντες).

Να κάνετε αρκετή άσκηση. Συνεισφέρει στην οικοδόμηση ισχυρών οστών.

Συμπέρασμα:

Το να πίνει κανείς γάλα χτίζει τα κέρδη των γαλακτοκομικών εταιρειών, αλλά όπως δείχνουν οι παραπάνω μελέτες θα βλάψει τα κόκκαλά σας παρά θα τα βοηθήσει.

Και τα γαλακτοκομικά τρόφιμα συνδέονται με όλα τα είδη άλλων προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της παχυσαρκίας, των καρδιακών παθήσεων και του καρκίνου.

Μπορούν επίσης να αναπτύξουν άλλα προβλήματα, όπως η διαταραχή της προσοχής, οι μαθησιακές δυσκολίες, ευαισθησία στις μολύνσεις και τις διαταραχές του συκωτιού ".

Επίσης είναι πιθανό να είναι μολυσμένα με επίπεδα ιχνών και άλλων χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένης της διοξίνης, μια από τις τοξικότερες ουσίες που είναι γνωστές στους ανθρώπους.

πηγές ασβεστίου

"Οι υγιέστερες πηγές ασβεστίου είναι τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και όσπρια.

Δεν χρειάζεται να φάτε τεράστιες μερίδες λαχανικών ή φασολιών για να πάρετε αρκετό ασβέστιο, αλλά να περιλαμβάνετε και τα δύο στον κανονικό προγραμματισμό των διατροφικών επιλογών σας.

Εάν ψάχνετε για πρόσθετο ασβέστιο,οι χυμοί γκρέιπφρουτ, πορτοκαλιού, μήλου είναι καλές επιλογές."

Δεν έχει περισσότερο νόημα για τους ανθρώπους να καταναλώνουν το μητρικό γάλα αγελάδων απ'ό,τι να καταναλώσουν το μητρικό γάλα αρουραίων, γατων,σκυλιών, καμηλοπαρδάλεων, ή οποιουδήποτε άλλου θηλαστικού.

Η φύση δημιούργησε το ανθρώπινο μητρικό γάλα για τα μωρά, το μητρικό γάλα των αγελάδων για τα μοσχαράκια, και ούτω καθ’εξής.

γάλα μόνο στην νηπιακή ηλικία

Ο μακαρίτης Δρ Benjamin Spock, στο βιβλίο του Η μέριμνα μωρών και παίδων (το πιο καλοπουλημένο βιβλίο στις ΗΠΑ, στη διάρκεια των προηγούμενων 50 ετών), αφού συστήσει ότι κανένας δεν πρέπει να καταναλώνει το γάλα αγελάδας και καταχωρώντας έναν πλήθος δεινών που συνδέονται με την κατανάλωση γάλακτος (καρδιακές παθήσεις, καρκίνος, παχυσαρκία, αντιβιοτικό υπόλειμμα, ανεπάρκεια σιδήρου, άσθμα, μολύνσεις αυτιών, παθήσεις του δέρματος, πόνοι στομάχου, φούσκωμα, και διάρροια), ολοκληρώνει:

"Στη φύση, τα ζώα δεν πίνουν γάλα μετά από την νηπιακή ηλικία, και αυτό είναι το κανονικό και για τους ανθρώπους, επίσης. Τα παιδιά μένουν στην καλύτερη ισορροπία ασβεστίου όταν η πρωτεϊ'νη τους προέρχεται από φυτικές πηγές." Ο Δρ Spock συστήνει το ανθρώπινο μητρικό γάλα για τα μωρά,έτσι όπως έχει προορίσει η φύση.

Έλεγχος της δημόσιας υγείας

Ο Δρ T. Colin Campbell , ο παγκόσμιος κορυφαίος επιδημιολογικός ερευνητής στον τομέα της διατροφής και της υγείας, λέει:

"Οι άνθρωποι των γαλακτοκομικών εταιρειών, από τη δεκαετία του '20, έχουν επιτύχει πάρα πολύ στην καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος μέσα ουσιαστικά σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας "από την έρευνα και την εκπαίδευση έως τις δημόσιες σχέσεις και την πολιτική" για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το γάλα της αγελάδας και τα προϊόντα του είναι το μάννα από τον ουρανό.

Μην κάνετε κανένα λάθος σχετικά με αυτό.Η γαλακτοκομική βιομηχανία ουσιαστικά είχε και έχει τον πλήρη έλεγχο οποιασδήποτε αλλά και όλων των πληροφοριών για την δημόσια υγεία που έχουν ποτέ έρθει στο επίπεδο δημόσιας διερεύνησης... Ο συσχετισμός μεταξύ της πρόσληψης ζωικών ποσοστών πρωτεϊ'νης και σπασίματος εμφανίζεται να είναι τόσο ισχυρός όσο η ένωση μεταξύ του καπνίσματος και του καρκίνου των πνευμόνων." - Δρ T. Colin Campbell

ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ...

Το γάλα της αγελάδας είναι η υπ αριθμόν ένα πηγή αλλεργιών στα παιδιά, και η έρευνα συνδέει την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, με κολικούς , αυτισμο, χρόνιες μολύνσεις αυτιών, διαβήτη (τύπος 1 ή "νεανικό-ξεκίνημα διαβήτη "), ακμή, παχυσαρκία, δυσκοιλιότητα, βλέννα, και ποικίλες άλλες ασθενειες.

Τα ουσιαστικά λίπη που απαιτούνται για την ανάπτυξη του εγκεφάλου βρίσκονται στα φυτικά έλαια. Το γάλα είναι πολύ χαμηλό σε αυτά τα ουσιαστικά λίπη και υψηλό στα κορεσμένα λίπη που ενθαρρύνουν τα προβλήματα βουλώματος αρτηριών και βάρους καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν.«

"Οι άνθρωποι είναι τα μόνα πλάσματα που πίνουν το γάλα από τη μητέρα ενός άλλου είδους. Είναι αφύσικο για ένα παιδί να πινει το γάλα αγελάδας όπως είναι για ένα σκυλί να πινει το γάλα καμηλοπάρδαλης! Τα παιδιά δεν έχουν καμία θρεπτική απαίτηση για γάλα αγελάδας και μεγαλώνουν υγιή και ισχυρά χωρίς αυτο. Η κλινική εμπειρία λέει ότι το γάλα της αγελάδας συνδέεται με τα πολυάριθμα κοινά προβλήματα υγείας : μύτη που τρέχει, αλλεργίες, μολύνσεις αυτιών, επαναλαμβανόμενη βρογχίτιδα, άσθμα, κ.λπ...

ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ... ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ:

Στα εκτροφεία όπου οι αγελάδες στιβάζονται σε τεράστια υπόστεγα, χρησιμοποιούνται ως μηχανές γάλακτος.Με το γενετικό χειρισμό και τις εντατικές τεχνολογίες παραγωγής, είναι σύνηθες για τις σύγχρονες αγελάδες να παράγουν 50 κιλά γάλα ημερησίως — 10 φορές περισσότερο από όσο θα παρήγαν στη φύση. Για να κρατήσουν την παραγωγή όσο το δυνατόν υψηλότερη, γονομοποιούν τεχνητά τις αγελάδες κάθε έτος. Οι ορμόνες αύξησης και τα αφύσικα προγράμματα αρμέγματος αναγκάζουν τις θηλές των γαλακτοκομικών αγελάδων να πονούν και να γίνουν τόσο βαριές που σέρνονται μερικές φορές στο έδαφος, με συνέπεια τις συχνές μολύνσεις και την κατάχρηση αντιβιοτικών. Οι αγελάδες -- όπως όλα τα θηλαστικά -- κάνουν γάλα για να ταϊ'σουν τα μωρά τους -- όχι τους ανθρωπους.

Τα αρσενικά μοσχαράκια, τα "υποπροϊόντα" της

γαλακτοκομικής βιομηχανίας, υπομένουν 14 ως 17

εβδομάδες βασανιστηρίου σε κλουβιά τόσο μικρά

που δεν μπορούν να γυρίσουν ακόμη και γύρω.

Τα θηλυκά αντικαθιστούν τις παλαιές, καταπονημένες

μητέρες τους, ή θανατώνονται σύντομα μετά τη γέννηση για την πυτιά στα στομάχια τους (ένα συστατικό των περισσότερων εμπορικών τυριών). Κρατιούνται συχνά σε μικροσκοπικά κλουβιά ή δένονται στους στάβλους για τους πρώτους μήνες της ζωής τους, μόνο για να μεγαλώσουν μέχρι να γίνουν "μηχανές γάλακτος" όπως οι μητέρες τους.

ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:

το γάλα της αγελάδας είναι μια ανεπαρκής πηγή τροφής. Οι αγελάδες, χρησιμοποιούν πολύ σιτάρι και άλλα τρόφιμα που ανακυκλώνονται μέσω των αγελάδων για να παραγάγουν ένα μικρό ποσό γάλακτος.

Και όχι μόνο είναι το γάλα σπατάλη ενέργειας και νερού, η παραγωγή του είναι επίσης μια καταστρεπτική πηγή ρύπανσης των υδάτων. Μια γαλακτοκομική αγελάδα παράγει 55 κιλά ακαθαρσιών κάθε ημέρα – όσο δηλ. για 25 ανθρώπους, αλλά χωρίς τις τουαλέτες, τους υπονόμους, ή τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας.

Περιεκτικότητα σε ασβέστιο στα διάφορα τρόφιμα.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κασση ειμαι ενημερη ολων αυτων εδω και πολυ καιρο προς το παρον θηλαζω το 4 ο ενος ετους παιδι μου μετα ομως τι κανουμε ?αν ολα αυτα ειναι εστω και στο μισο τους πραγματικα τοτε εγκληματουμε δινοντας γαλα και τα προιοντα του στα παιδια μας και τα εκθετουμε ετσι σε σοβσροτατους κινδυνους για την υγεια τους .θα πει καποια ναι καλα και εμεις με γαλα μεγαλωσαμε παθαμε τιποτα ?ναι (ολα αυτα εχουν αθροιστικα αποτελεσματα )ισως ολοι αυτοι οι φαινομενικα ανεξηγητοι θανατοι και αρρωστιες νεων ανθρωπων να πηγαζουν και απο αυτο το κομματι διατροφης ,ετσι μου ερχεται να γινω vegan ,vegeterian και ωμοφαγος μαζι....θυμασαι που ειχες ανοιξει παλια μια διαμαχη για τις κρεμες ?να ενας αλλος καλος λογος να μην τις δινουμε στα παιδια μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια! Για όσες ενδιαφέρονται υπάρχει σχετικό βιβλίο στα ελληνικά. Είναι του Μουτούση : "Όλη η αλήθεια για το γάλα". Προσωπικά δεν το έχω διαβάσει, μου το πρότεινε κάποια γνωστή που το ξεκοκκάλισε και πλέον πίνει φανατικά κατσικίσιο γάλα! Μου μίλησε για την καζεΐνη, μια ουσία του αγελαδινού γάλακτος, η οποία, όπως μου είπε, είναι "κόλλα".

Παρουσίαση του βιβλίου υπάρχει εδώ :

http://www.bionews.gr/bionews/037/gala.htm

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ! ;)

ΚΑΣΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡ8ΡΟ .

(ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ , ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ , ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...)

ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliax έγραψε:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡ8ΡΟ .

(ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ , ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ , ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...)

ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...

δαγκωτο..ξαναλεω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ γιατί ούτως ή άλλως δε μ' αρέσει :S:S

Βέβαια δεν ήξερα τόσες λεπτομέρειες.

Και στην εγκυμοσύνη τι γίνεται κορίτσια;; Υποτίθεται ότι πρέπει να πίνουμε αρκετό. Τι να πιστέψω τελικά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειλικιρινά δεν ξέρω..! παρέθεσα το άρθρο γιατι στηρίζεται σε έρευνες και εξηγεί αρκετά..! αλλα όπως και τοτε με τις κρέμες δεν παίρνω πάντα ολες τις απαντήσεις που με καλύπτουν..!

νομίζω είμασετ πολύ μικροί εντος εισαγωγικών για να δουμε τι είναι και πόσο αληθινό !!!!

πάντως διακρίνω πολλά σωστά σημεία και εγω θεωρώ οτι ειναι υπερεκτιμημένο το γάλα και η αξία του!

Τωρα αν πιάσουμε ολα τα υπόλοιπα που τρωμε αστο!!!!! :huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh:

και στο τέλος :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΚΑΛΑ. συγνωμη αλλα ουτε καν μπηκα στον κοπο να το διαβάσω. Το συγκεκριμενο site το γραφουν πεντε ζωοφιλοι και δεν εμπιστευομαι ουτε στο ελαχιστο τις πληροφοριες τους. Ασε που ζητανε και σε καποιο σημειο δωρεες. Κοριτσια μην καταναλωνετε ό,τι σας σερβιρουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι γλυκιά μου μαζί σου ...αλλά αναφέρει έρευνες...πάει ανα τον κόσμο η πληροφορία ! ξέρω εγω? υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά..!?

ειπα εξ αρχης διατηρω επιφυλάξεις και βασικό ειπα ο καθενας να κανει την ερευνα του ,,,δε νομιζω να χαφτει κανενας τιποτα ετσι απλα !!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματι το γαλα ειναι ο τελευταιος τροχος της αμάξης! θα ειμασταν τουλαχιστον αφελεις αν νομιζαμε ότι εστω, αυτες οι αγελαδες που το παραγουν εμβολιαζονται κτλ κτλ και μετα πεθαινουν και τις θαβουν μετα βαιων και κλαδων. Τις κοβουν σε ωραια φιλετακια και τις τρωμε με μορφη μοσχαρακι στιφαδο. Και να΄ταν μονο αυτες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΗ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ,ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΥΤΕ ΚΡΕΑΣ ΟΥΤΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ,ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Τ Α ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ(ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.ΑΚΟΥΣΟΝ,ΑΚΟΥΣΟΝ :blink::blink::blink: )ΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΑΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑΝ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΙ "ΜΑΝΟΥΛΕΣ "ΤΟΥΣΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΗΛΑΣΑΝ,ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ?ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑΝ?ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ.Ε Λ Ε Ο Σ.ΚΑΣΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κοριτσια συγγνωμη τωρα...

Το ενα ειναι καρκινογονο, το αλλο καρκινογονο, το παραλλο επισης...

Τα λαχανικα μολυσμενα, τα κρεατα μολυσμενα, τα ψαρια μολυσμενα, το νερο, ο αερας...ολα!!!

Αν καθομαστε να τα πιανουμε ενα ενα σωθηκαμε!Θα τρελαθουμε πριν την ωρα μας!

Ωραια, αντε και το θηλασαμε το παιδι...ως ποτε? και μετα? ποσα φαγητα περιεχουν γαλα η παραγωγα?Θα αποκλεισουμε τοσα πραγματα απο τη διατροφη του παιδιου? Θα αγοραζουμε μονο βιολογικα (ο Θεος να τα κανει!)?

Κοιταξτε τη φωτο της γης με τα μιλιουνια δορυφορων τριγυρω που...ακτινοβολουν, τις κεραιες, τα πυρηνικα, ολα αυτα που εχουν γεμισει τον κοσμο καρκινους και...απελπιστειτε ελευθερα... :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...