Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιαγιάδες!Θετικά κ αρνητικά;Τις εμπιστεύεστε;

Recommended Posts

DeniM έγραψε:

ΝΕΦΕΛΗ ΝΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ! ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ!

ΝΕΦΕΛΗ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ -ΤΟ ΛΕΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΙΛΙΚΑ- ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥΔΟ-ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥΣ-ΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ!

ΦΙΛΙΚΑ... :kiss:

Αν διαβάσεις αντικειμενικά την πρώτη απάντησή σου θα δεις ότι βγάζεις άλλα πράγματα από τη δεύτερη.

Σου έγραψα:"εκτός και αν σας έχουν κάνει κάτι κακό".Εφόσον λές ότι βλέπεις πως μεγαλώνουν το άλλο εγγόνι και διαφωνείς κάθετα έχεις δίκιο να μην το αφήνεις εκεί.

Μα...ίες μαθαίνουν τα παιδιά όσο μεγαλώνουν από ένα σωρό πηγές γύρω μας,τηλεόραση,φίλοι,σχολείο.Δυστυχώς είναι σαν σφουγγάρια και μιμούνται τα πάντα.Η αδερφή μου έχει πεθερικά απερίγραπτης βλακείας και χαμηλού IQ.Δεν τα αφήνει ποτέ εκεί αλλά ο μικρός έχει πάρει πολλά από τον παπού του.Επίσης σε λίγο καιρό πάνε σχολείο και ένα μεγάλο μέρος της ανατροφής γίνεται εκτός σπιτιού.Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα.

Δεν θέλεις να επαναλάβουν οι δικοί σου τα λάθη που έκαναν σε σένα και στο παιδί σου.Κι εσύ θα κάνεις λάθη και κάποιες φορές δυστυχώς -το λέω και για τον εαυτό μου-στην προσπάθεια αυτή μπορεί να κάνουμε και μεγαλύτερα.Γιατί κάθε παιδί είναι μοναδικό και αυτό που ήταν λάθος για σένα να πιάνει στο δικό σου παιδί.

Απόλυτη είμαι σε απάντηση απόλυτων απόψεων και αφορισμών.

Συνιστώ να διαβάσετε ένα βιβλίο:

"Πόση μητέρα χρειάζεται ο άνθρωπος;"Η "καλή μητέρα"-Μύθος και πραγματικότητα της Herrad Schenk,κοινωνική ψυχολόγος,εκδόσεις θυμάρι.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται κυρίως ιστορικά δεδομένα και σκέψεις γύρω από τη μητρότητα κατά τη διάρκεια των εποχών.

Είναι πολύ ενδιαφέρον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

neni86 έγραψε:

Γιωργια δεν νομίζω πως στους παιδικούς σταθμούς χτυπάνε τα παιδάκια,κ αν αυτό συμβαίνει καλό είναι να γίνονται καταγγελίες κ να κλείνουν οι συγκεκριμένοι παιδικοί σταθμοί.Τι φταίνε οι αθώες ψυχούλες των παιδιών.

Μπράβο στη μαμά σου κ στην πεθερά σου που σε βοηθάνε με το μικρό Νικόλα.Μήπως το όνειρο της μαμάς ήταν πάντα ένα αγοράκι κ τώρα με τον Νικολή λιώνει;

ΝΕΝΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...