Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω λυσηηη...τι θα ελεγες να εκανες μια χωριακη?????εεε????απορω με την αντοχη σου και την υπομονη σου...αληθεια με ποια σειρα βγηκαν???εναλαξ θετικο αρνητικο η μπερδεμενα?ολα την ιδια μερα τα εκανες???αντε κοριτσακι αυριο για μια χωριακη και περιμενουμε τα ευχαριστα γιατι οπως σε κοβω μαλλον εχουμε σπορακι ναιιιιι?????

Δημοσίευση

mariakrhth έγραψε:

εχω λυσηηη...τι θα ελεγες να εκανες μια χωριακη?????εεε????απορω με την αντοχη σου και την υπομονη σου...αληθεια με ποια σειρα βγηκαν???εναλαξ θετικο αρνητικο η μπερδεμενα?ολα την ιδια μερα τα εκανες???αντε κοριτσακι αυριο για μια χωριακη και περιμενουμε τα ευχαριστα γιατι οπως σε κοβω μαλλον εχουμε σπορακι ναιιιιι?????

thn prwth mera ekana 3!to prwto thetiko ta alla 2 arntika!!!

meta thn 2h mera...!!!4!!!!!!!!!ta 3 thetika to allo arnitiko!!!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

mperdema...

lete na paw gia xoriakh????????h' na to afhsw ligo akoma!!??????

4 hmeres exw kathisterhsh!

Δημοσίευση

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι η χοριακη..εγω τα χριστουγεννα δεν ειχα που να παω για χοριακη κ εκανα τεστ.το πρωτο θετικο και μετα τα αλλα 2-3 ειχαν φθινουσα πορεια ωσπου τελικα φαινοταν εντελως αρνητικο κ αδιαθετησα..οταν μπορεσα να κανω χοριακη ηταν καπου 2,3 αν θυμαμαι καλα κ ο γιατρος μου μιλησε για βιοχημικη κυηση..δλδ οτι κατι πηγε να γινει κ τελικα δεν πετυχε..κ αυτο μπορει να το εχουμε παθει πολλες φορες κ να μην το εχουμε παρει ειδηση, απλα να εχουμε λιγες μερες καθυστερηση..

Δημοσίευση

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ Η ΟΡΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΧΙ!

ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΗ!!

Α!!!ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΒΑΣΑΙ ΜΗ ΠΟΝΕΣΕΙΣ???? ΧΑΧΑΧΧΑ ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΝΑ

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙ!!!

ΑΝΤΕ ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

να τρεξεις για χοριακη.τι φοβασαι καλε λιγο αιμα θα σου παρουν και σε λιγες ωριτσες θα εχεις ενα σιγουρο αποτελεσμα.τι δινεις τσαμπα λεφτα και καθεσαι με την απορια!τρεχαααα :woohoo:

Δημοσίευση

Κοπέλα μου πήγαινε για χοριακη γιατι τα τεστ δεν τα εμπιστευομαι εγω πιστευο πως είσαι αν παλι φοβασε την βελονα που δεν είναι τιποτα παρε ουροσυλλεκτη και κάνε ένα τεστ κυήσεως σε μικροβιολόγο με τα πρωινά σου ουρά και μετά αν είσαι πήγαινε κατευθείαν στον γιατρό σου και θα σου πει τι θα κάνεις και πες μας και εμάς μην μας κρατάς σε αγωνία σου εύχομαι από καρδίας να είσαι με ένα ζουζούνι :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ειμαι σιγουρη πως εισαι εγκυουλα!!!το θετικο ειναι παντα θετικο!!!απλα εγινε αργα η συλληψη και γιαυτο καποια απο τα τεστακια σου δεν επιαναν την ορμονη και δεν εδειξαν θετικο...μην μασας..εισαι εγκυουλαααα!!!!

Δημοσίευση

κανε μια χοριακη καλη μου και μη φθειρεσαι άδικα.περασα μια αναλογη περιπτωση αλλά τελικά δεν ήμουν.ο γιατρος μου εξηγησε τοτε τις βιοχημικές κυησεις.σε καμία περίπτωση δε λέω ότι συμβαίνει το ίδιο με σένα απλά μη σπαταλάς το χρόνο σου με τα τεστ.ευχομαι ολοψυχα να είσαι εγκυούλα.

Δημοσίευση

Γρηγορα για χοριακη δεν το συζητω και εγω ετσι φοβιτσιαρα ειμαι...αλλα τη ωρα που πανε να μου παρουν αιμα σκεφτομαι οτι το 1ο το γεννησα με καισαρικη και περασα τοσους πονους και περνω θαρρος...καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

και επειδη σου ειπε ο γιατρος να κανεις χοριακη σε 10 μερες

εσυ θα χαλασεις μια περιουσια στα τεστ????

κανε κοπελαρα μου μια χοριακη να δεις το φως το αληθινο!!!

εγω θα ειχα τρελαθει απο την αγωνια μου αν τα τεστ πεζαν μετα νευρα μου...

αντε αυριο πρωι πρωι και καλα αποτελεσματα!!!! :):)

Δημοσίευση

μα τι λεει και αυτος μωρε με την αγωνια μας παιζει? :laugh: :P αντε κανε μια χοριακη θα δειξει σιγουρα και μην ξαναπαιρνεις τεστ δεν προκειτε να βγαλεις ακρη και δινεις και τσαμπα λευτα.αν και ειμαι σιγουρη πως εισαι εγκυουλα!περιμενουμε νεα σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μίλησα μαζι του, μου είπε οτι αν βγει φυσιολογικο το έμβρυο ή ειχε καποιο άλλο πρόβλημα ως προς το νευρικό σύστημα, η καρδούλα, ή καποιο αλλο όργανο, ή ηταν απλώς μια ατυχία και το επομενο θα ειναι τυχερό! Πανω κατω τα ιδια μου ειπε και η  γιατρός στη νέα κλινική αλλά και η γυναικολόγος μου!
    • Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Κρίμα. Είναι δυσκολο να ξέρεις ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αλλα τελικά σταμάτησε η εγκυμοσύνη. Μίλησες με τον γιατρό που κάνατε την ετ, να σου πει τι μπορεί να έφταιξε, ή θα μιλήσεις μια και καλή με τη γιατρό όταν αλλάξεις κέντρο; 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλή χρονιά κιόλας με υγεία πάνω απ'όλα, να χαιρόμαστε τα μωρά μας!!  Χρονίσαμε και εμείς το Σάββατο!! 🥳🥳 Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι την έχουμε αγκαλιά μας.. πόσο μάλλον ότι πέρασε και ένας χρόνος.. 🤭 σας ανεβάζω μερικές φώτο από το πάρτι που της κάναμε 🥰🥰 @Θέτις Κ. Να χαίρεστε το αγοράκι σας!! Πολύχρονος!! Αν και με χρονοκαθηστερηση..🫣 @MarMar90 μου να χαίρεστε και εσείς την κούκλα σας προκαταβολικά.. πολύχρονη και ευτυχισμένη να είναι πάντα στη ζωή της!! Να χαίρεστε κορίτσια μου τα μωρά σας υγιέστατα πάνω από όλα!! 🥰🥰🥰 Εμείς κορίτσια μου μάλλον κατηγορία φτερού με αυτά που διαβάζω.. 12 μηνών πλέον, 8.450γρ. και 78εκ ύψος.. χαιρετάει, κάνει παλαμάκια αλλά όχι συχνά και κυρίως όχι όταν είμαι εγώ μπροστά..🤷 από λεξουλες λέμε οκ, μαμά - μπαμπά - μαμ, λέει πλέον και "γουβ" και "α πα πα πα" 😆😆 πετάει και κάποια "βαβά" αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το λέει συνειδητά.. δείχνει με το δείκτη και πιάνει τα πάντα πλέον με δείκτη και αντίχειρα.. κινητικά πλέον το παιδί δεν πιάνεται.. ανεβαίνει κατεβαίνει από καναπέ/κρεβάτι, γυρίζει μάλιστα μπρούμυτα στην άκρη, κατεβάζει πρώτα το ένα πόδι και αφού βρει πάτωμα κατεβάζει και το άλλο, έχει πολύ γέλιο 😄 ή που θα "πηδήξει" με αυτοπεποίθηση ανάσκελα και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα 😅.. αφήστε που πλέον παίζουμε κυριολεκτικά κυνηγητό στο σαλόνι.. "τρέχει", πέφτει κάτω γυρίζει με κοιτάει που κάνω ότι την κυνηγάω, ξεραίνεται στα γέλια, περνάει κάτω από τα πόδια μου (και καλά δεν κατάφερα να την πιάσω 😆) και ξανασηκώνεται"τρέχει" μέχρι την άλλη άκρη πέφτει ξανά κάτω ξεραίνεται στα γέλια και ξανά μανά.. 😂😂 Με το φαγητό έχουμε τρομερό θέμα με ιδιαιτερότητες, πίστευα ότι είναι picky eating αλλά είναι μια φάση των μωρών εκεί στους ~12 μήνες, "νεοφοβια τροφών" λέγεται και θέλει προσοχή για να μην εξελιχθεί σε picky eating.. αυτά μες τις άκρες τα δικά μας..  @MarMar90 μου δες αν δικαιουσαι το 4μηνο της δυπα.. είναι 2 μήνες με αποδοχές από την δυπα και 2 μήνες άνευ αποδοχών.. για τα κιλά άσε και εγώ υποφέρω.. δεν αγχώνομαι για την ώρα, θέλω να πιστεύω ότι θα τα χάσουμε 🙏💪💪 όχι ότι δεν επιρρεαζει την ψυχολογία μου φυσικά..🥴 @Θέτις Κ. γιατί φυσιοθεραπεία στο παιδί; Προληπτικά ή είναι κάτι που βοηθάει άσχετα με το αν είναι φυσιολογικοτατο το παιδί; Το ποτηράκι αυτό είναι το ιδανικό πάντως.. @_piripiri_ μου σε ευχαριστώ πολύ που ρώτησες!! Ευτυχώς το σταμάτησε εμάς και δεν εξελίχθηκε.. Εμείς πάντως αν και είμαστε καλύτερα στον ύπνο, δηλαδή θα κοιμηθεί περίπου 1 το βράδυ ενώ στην χειρότερη θα κοιμηθεί 3 το ξημέρωμα πιο σπάνια.. αλλά κορίτσια μου αν και τυχόν ξυπνήσει, σε δευτερόλεπτα το παιδί είναι σα με εξτασι σε ραιβ πάρτυ.. 🥴 και θα κάνει κανά 3-4ωρο να ξανακοιμηθεί.. δεν μπορώ να φανταστώ πως σας ξανακοιμουνται αμέσως στις αφυπνίσεις..🥲 Υ.Γ. Χάσαμε και ένα ακόμα σκυλάκι μας μετά την Πρωτοχρονιά εμείς.. οξεία εγκεφαλίτιδα.. σε 3 μέρες το σκυλάκι είχε καταρρεύσει εντελώς οπότε τον αφήσαμε να κοιμηθεί για να μην φύγει με βασανιστικό τρόπο.. άδειασε πολύ απότομα το σπίτι μας βρε κορίτσια..😢
    • Πολύ ησυχία έπεσε βρε κορίτσια. Ξέρω ότι οι περισσότερες αποφοιτησαμε που λέει και η φίλη πιο πάνω 😜 Οι κοπέλες που είναι ακόμα στις προσπάθειες που χάθηκαν; Δεν πιστεύω να έπεσε το ηθικό;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...