Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαι καινούργια σ' αυτό το side και ήθελα να αναφέρω τη δικιά μου εμπειρία που συμβαίνει τώρα που μιλάμε. Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας κάποιες απ τις ιστορίες εδώ συνειδητοποίησα ότι η δική μου περίπτωση είναι ήπια και μου δώσατε αρκετό θάρρος και γι' αυτό σας ευχαριστώ.

Σήμερα κλείνω 8 εβδομάδες σύμφωνα με τον ιδιώτη γιατρό μου. Χτες που πήγα και στο νοσοκομείο για τυπική εξέταση βρήκαν ότι είμαι 4 εβδομάδων και αυτό μου προκάλεσε ανησυχίες. Επισκέφτηκα τον ιδιώτη γιατρό μου και ή εξέταση που μου έκανε έδειξε ότι ο σάκος έχει αρχίσει να συρρικνώνεται ενώ μια εβδομάδα πριν ήταν όλα φυσιολογικά. Μου έκανε εξέταση αίματος και έδειξε ότι η ορμόνη της εγκυμοσύνης είναι χαμηλή και αντιστοιχεί σε έμβρυο 4 εβδομάδων. Θα την ξανακάνω αύριο αλλά ο γιατρός δεν μου δίνει ελπίδες. Άρα την Πέμπτη θα γίνει η απόξυση.

Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω τη δική μου περίπτωση με κάποιες που διάβασα εδώ και ειλικρινά θαυμάζω το θάρρος σας και μακάρι να βρείτε τη δύναμη να το ξεπεράσετε.

Μέχρι χτες ήμουνα χάλια σήμερα φιλοσόφησα τα πράγματα.Είμαι 28 χρονών, παντρεμένη εδώ και 6 μήνες και κατάφερα να μείνω έγκυος απ το πρώτο μήνα. Πίστευω στο Θεό και και ότι και να γίνει είμαι προετοιμασμένη. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλύτερα που τα μοιράστηκα μαζί σας.

Δημοσίευση

καταρχας ευχομαι αυριο να γινει ενα θαυματακι και να πανε ολα τελεια!

Αν ομως οχι, να σαι δυνατη. Είναι δυσκολο, ειναι απώλεια κι ας ειναι τοσο συντομη και ας εμεινες εγκυος γρηγορα κι ας εισαι 28.

Ομως, ειναι υπεροχο να ξερεις ότι μεσα στο καλοκαιρακι μπορεί να σαι και παλι εγκυος! Ευχομαι να σου πανε ολα οσο καλυτερα γινεται και να μεινεις ξανα εγκυος στο πιτς φυτίλι...

Να σαι δυνατή, ψυχραιμη, αλλα ακομα και αν νιωθεις πονο και θλιψη να το μοιραστεις, μην το κρατας μεσα σου.

Ας ελπισουμε ομως λιγο ακομα. μεχρι αυριο τουλαχιστον...

Δημοσίευση

η απωλεια ειναι απωλεια ανεξαρτητα απο βαθμος δυσκολιας συλληψεως, ηλικιας κλπ. επειδη ο οργανισμος ηταν παρθενος κατι δεν πηγε καλα, δες το σαν ενα λαθακι της φυσης, και παμε παρακατω σε βλεπω το καλοκαιρακι τουμπανο φιλεναδα!!!!! γεραααααα.......

Δημοσίευση

χχχχχχμμμμμμ βλεπω οτι ειμαι σκληρη αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια, για να παλινδρομει σιγα σιγα, κατι ασχημο συμβαινει και το ξερεις και το ξερω οποτε σφιγγουμε τα δοντια και παμε ξανα....

Δημοσίευση

Chrystalleni

λυπάμαι πολύ που δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εχω παρόμοια εμπειρία, πρόσφατη κιόλας- πριν το Πάσχα ταλαιπωρήθηκα με μιά κύηση που ήρθε σαν όνειρο στη ζωή μου -μετά απο εξωσωματική- που όμως έγινε εφιάλτης αφου την έβγαλα στο νοσοκομείο...βδομάδα την βδομάδα διαπίστωνα οτι είχε αρχίσει την κάτω βόλτα...μέχρι 9 βδομάδων έφτασε και στοπ.

Πάει όμως και τελείωσε. Να σε οπλίσει το γεγονός οτι μπόρεσες να μείνεις έγκυος με την πρώτη :) Η επόμενη φορά είναι και η καλή.

Δες το σαν μια ατυχία- γιατι δεν πιστεύω οτι αυτά γίνονται για κάποιο 'λόγο'. Καθαρή ατυχία. Μία και τελείωσε.

Πάμε για την επόμενη- την καλή :)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Με βοηθήσανε πάρα πολύ.

Πήγα στο γιατρό μου χτες. Μέσα μου έλπιζα ακόμα σ ένα θαύμα. Δεν χρειάστηκε καν να επαναλάβουμε την εξέταση για να δούμε την ορμόνη. O σάκος είχε σχεδόν "εξαφανιστεί". Έγινε η απόξυση ψες. Είμαι στεναχωρημένη αλλά ο άντρας μου με βοήθησε τόσο πολύ με τη θετικότητά του.

Είμαι αισιόδοξη όμως ότι όλα θα πάνε καλά.

Το σημαντικό είναι να μαστε θετικές και να εκτιμούμε τα καλά που έχουμε στη ζωή μας και να παλεύουμε ότι μας στεναχωρεί. Σε 3 μήνες θα βάλουμε μπρος για άλλο παιδάκι και με τη βοήθεια του Θεού είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια σας.

Δημοσίευση

Να σου εκφρασω και εγω τη λυπη μου για την ασχημη εξελιξη της εγκυμοσυνης σου...

Μπραβο σου που εισαι δυνατη και αισιοδοξη, ολα θα πανε καλα και σου ευχομαι συντομα να ξαναφουσκωσει η κοιλιτσα σου και να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

και εγω ακριβως τα ίδια περασα. εκανα αποξεση το Μ.Σαββατο. Το πασχα μου ήταν περίεργο.Ο άντρας μου ήταν τέλειος μαζί μου και με γεμίζει ελπίδα παντα.Για κάποιο λόγο μάλλον μου το πήρα ο θεος. Δεν πειράζει την επόμενη φορα νεες ειμαστε ακόμη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
    • Κορίτσια τι κάνετε;;  Εγώ σήμερα 36+4 είχα γιατρό και οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση, που μου έδωσε το οκ για φυσιολογικό τοκετό. Η μικρούλα μας πολύ καλά, 3 κιλά την βρήκε, κάναμε και καρδιοτοκογραφο και αυτό μια χαρά. Ο γιατρός μου είπε πως δεν νομίζει να αργήσω και πολύ… θα δείξει 😊 Την ημέρα των Χριστουγέννων ή την επόμενη, θα πάω στην κλινική για καρδιοτοκογραφημα και 30/12 έχω ξανά ραντεβού στον γιατρό.  Περιμένω και τα δικά σας νέα! 
    • Υπομονή κορίτσι μου θα έρθουν καλύτερες μέρες γενικά δεν είναι στάνταρ τη μια μέρα θα είναι καλά την άλλη θα είναι πιο ζορικα τα πράγματα σε όλες τις ηλικίες παίρνανε τις φάσεις τους και μας συνήθως μόλις βραδιάζει αρχίζει τη γκρίνια και σφίγγεται και πονάει αλλά είναι και μέρες που όλη μέρα θέλει αγκαλιά και δεν μπορείς να την αφήσεις κάτω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...