Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ειπα να ανοιξω το θεμα με τα εμφιαλωμενα νερα να αλλαξουμε αποψεις για το ποιο ειναι πιο καλο και πιο σιγουρο να πεινουμε και να δινουμε και στα παιδακια τελικα;βεβαια δεν ξερω αν επιτρεπεται να λεμε μαρκες απο νερα :P

Δημοσίευση

καπου ειχα διαβασει οτι κανενα νερο εμφιαλωμενο, με φιλτρο ή βρυσης δεν ειναι απολυτως καθαρο. εκεινο επισης που ειχα διαβασει ειναι οτι τα εμφιαλωμενα δεν κανει να τα βρασεις

οποτε δινε του βρασμενο βρυσης, εγω ετσι κανω και στα δυο

εξαλλου και η πολυ αποστειρωση δεν ειναι και το καλυτερο :)

Δημοσίευση

εγω ακομα δεν εχω παιδακι αλλα το συζηταγαμε για τα νερα προχθες με τους κουμπαρους μου και δεν ξερουν τι νερο να του δινουν του μικρου τους.ειναι ενος χρονων και του δινουν συνεχεια εμφιαλωμενο,πηραν νερο βρυσης και εκαναν ανληση αλλα τους ειπε οτι δεν κανει για το μωρο επειδη εχει χρωμιο.και εμεις εμφιαλωμενο πεινουμε αλλα κατα ποσο ειναι καλο δεν ξερουμε.ας πουμε εμενα μονο 2 μαρκες απο το εμφιαλωμενο αντεχει το στομαχι μου οταν πεινω διαφερετικο η βρυσεις πεθαινω απο τους πονους.

Δημοσίευση

Καλα και γω του λουτρακιου δε μπορω να το πιω με τιποτα! το βρισκω γλυφο και οτι μυριζει

παντως αν το βραζεις το νερο καλα υποτιθεται οτι τα περισσοτερα βλαβερα στοιχεια καταστρεφονται

να σου πω την αληθεια για να πιει και γω της μεγαλης της δινω εμφιαλωμενο, αν και στο ν παιδικο πινει απο τον ψυκτη.

γιατι δε ρωτανε τον γιατρο τους?

Δημοσίευση

ρωτησανε και το μονο που τους ειπε ειναι οτι δεν κανει να πεινουν πολυ καιρο το ιδιο νερο.τωρα του δινουν ζαγορι αλλα εμενα το ζαγορι με πειραζει,ειχα πονοστομαχο και εκανα εξετασεις και μου ειπαν ειναι απο το νερο και τοτε επεινα ζαγορι.καλα σιγουρα οταν το βραζεις διαλυονται τα περισσοτερα αλλα εμεις εδω στη βρυση εχουμε εξασθενες χρωμιο που δεν διαλυεται με τιποτα αφου και στο μαγειρεμα εμφιαλωμενο βαζουμε.ο χημηκος τους ειπε οτι απο τα εμφιαλωμενα το καλυτερο ειναι το διρφυς αλλα να κοιτανε σε ολα το χρωμιο να μην ειναι πανω απο 5 γιατι δεν κανει για τον μικρο και σε αυτο ειναι πιο μεγαλο απο 5.

Δημοσίευση

ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ !

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ !

ΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΕΝΑ! και παρε κ 1 αρ8ρο...

Τουλάχιστον ένα στα δέκα εμφιαλωμένα νερά περιέχει επικίνδυνους για την υγεία μικροοργανισμούς. Αυτό προκύπτει από δύο πανεπιστημιακές έρευνες που διήρκεσαν συνολικά 12 χρόνια. Βασικός λόγος για την προβληματική ποιότητα, αναφέρουν οι ειδικοί, είναι οι απαράδεκτες συνθήκες αποθήκευσής του,

Δημοσίευση

Κατα την αποψη μου για να ειναι ασφαλες το νερο πρεπει να διατυρηται σε γυαλυνο μπουκαλι- εγω εχω και ενα θεμα με τα πλαστικα-

Σε μπουκαλι γιαλυνο κυκλοφορουν πολυ λιγα νερα, επισης συνφωνω με την Τζουλι οτι οι συνθηκες μεταφορα ςκαι αποθηκευσης καθιστουν τα νερα ακαταλληλα

Δημοσίευση

Εγώ μένω σε νησί και τα νερά μας εδώ είναι σκ@τ@...οπότε ο γιατρός

απ την αρχή μας είπε να δίνουμε μόνο εμφιαλωμένο!

Ναι συμφωνώ κι εγώ ότι έχω δει στίβες νερά να είναι μες τον ήλιο

περιμένοντας να μπουν σε κάποια αποθήκη,αλλά και το νερό βρύσης,

ξέρουμε κατά πόσο είναι ασφαλές?Και εντάξει να είναι,το δίκτυο

ύδρευσης αν είναι παλιό ή έχει κάπου διαρροή και μπαίνουν μικρόβια,

εκεί τι γίνεται?

Πόσες φορές ακούμε οτι μερικοί δήμαρχοι για να

πάρουν ψήφους δίνουν νερό στους πολίτες το οποίο είναι προιόν

αφαλάτωσης(είναι δηλ θαλασσινό νερό!!!!!!)

Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι οτι πρέπει πάντα να διαλέγουμε φυσικό μεταλλικό νερό και όχι επιτραπέζιο,γιατί το επιτραπέζιο είναι προιόν αφαλάτωσης!!!!!

Εγώ στην αρχή τα δοκίμασα όλα στο παιδί και κατέληξα στο ΗΒΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

γιατί ήταν το μοναδικό που δεν άφηνε άλατα στο βραστήρα και στα θερμός του μωρού,όλα τ άλλα στις δύο μέρες μου έκαναν άλατα!

Τώρα για το ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε μόνο μία μάρκα,δεν το ξερα...θα ρωτήσω και το γιατρό μου,αν είναι να ψάξω να βρω και μια δεύτερη!

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Εγω εχω παρει ενα ακριβο και καλο οπως φαινετε φιλτρο που ειναι τοποθετημενο πανω στην βρυση.δεν εχω μωρο αλλα το νερο εχει αλλη γευση!Δεν ειμαι και μεσα βεβαια αλλα τα εμφιαλωμενα τα σιχαινομαι λιγο.

Δημοσίευση

Ο πεθερος μου δουλευει σε εργοστασιο εμφιαλωσης νερου! Δεν ξερω τι ισχυει για αλλες εταιρειες αλλα το συγκεκριμενο εργοστασιο εχει αποθηκες που αποθηκευει το νερο οποτε δεν μενει στον ηλιο! Το ολο προβλημα ξεκιναει οταν το φορτωνουν σε φορτηγα και φευγει απο το εργοστασιο!

Εμεις εχουμε παρει φιλτρο μεγαλο το οποιο εχουμε εντοιχισει σε ντουλαπι της κουζινας και εχει δυνατοτητα να σου παρεχει ειτε καυτο νερο ειτε κρυο! Μας εχει βολεψει παρα πολυ και ειδικα για τον μικρο!

Δημοσίευση

στον Σταυρο ποτε δνε δωσα εμφιαλωμενο οσο ειμασταν στο Αιγαλεω οταπηγαιναμε επιδαυρο και ακομα του δινω ειναι 6 ετων και εγω εμφιαλωενο πιω εκει το άλλο δ επινετε ειναι χαλια .Οτανμετακομισαμε Ολυμπιακο χωριο ο Σταυρος ηταν 2 ετων και αρχισε με γαστρεντεριτιδες τον ειχε πειραξει το νερο ,ετσιετα τα εμφιαλωμενα καταληξαμε και πηραμε ενα ψυχτη με 20λιτρη φιλαη νερο απο την πηγη δωδωνης ιωαννινων ειναι πολυ καλο και εχω αποτο χημειο αναλυση και επισης επαν γραφει ημερομηνια εμφιαλωσης και ειναισ ε ειδικες αποθηες το πολυ εως 5 ημερες .Ειμαι ευχαριστημενη και ξενοιαστη

Δημοσίευση

βανια ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και αφου του εκανες και αναληση αρα ειναι καλο.θα ενημερωσω τους κουμπαρους μου για τον μικρο μην πινει οτι νερο να ειναι.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...