Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

katsaridoula

Recommended Posts

κοριτσια ειπα να ανοιξω το θεμα με τα εμφιαλωμενα νερα να αλλαξουμε αποψεις για το ποιο ειναι πιο καλο και πιο σιγουρο να πεινουμε και να δινουμε και στα παιδακια τελικα;βεβαια δεν ξερω αν επιτρεπεται να λεμε μαρκες απο νερα :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καπου ειχα διαβασει οτι κανενα νερο εμφιαλωμενο, με φιλτρο ή βρυσης δεν ειναι απολυτως καθαρο. εκεινο επισης που ειχα διαβασει ειναι οτι τα εμφιαλωμενα δεν κανει να τα βρασεις

οποτε δινε του βρασμενο βρυσης, εγω ετσι κανω και στα δυο

εξαλλου και η πολυ αποστειρωση δεν ειναι και το καλυτερο :)

εγω ακομα δεν εχω παιδακι αλλα το συζηταγαμε για τα νερα προχθες με τους κουμπαρους μου και δεν ξερουν τι νερο να του δινουν του μικρου τους.ειναι ενος χρονων και του δινουν συνεχεια εμφιαλωμενο,πηραν νερο βρυσης και εκαναν ανληση αλλα τους ειπε οτι δεν κανει για το μωρο επειδη εχει χρωμιο.και εμεις εμφιαλωμενο πεινουμε αλλα κατα ποσο ειναι καλο δεν ξερουμε.ας πουμε εμενα μονο 2 μαρκες απο το εμφιαλωμενο αντεχει το στομαχι μου οταν πεινω διαφερετικο η βρυσεις πεθαινω απο τους πονους.

Καλα και γω του λουτρακιου δε μπορω να το πιω με τιποτα! το βρισκω γλυφο και οτι μυριζει

παντως αν το βραζεις το νερο καλα υποτιθεται οτι τα περισσοτερα βλαβερα στοιχεια καταστρεφονται

να σου πω την αληθεια για να πιει και γω της μεγαλης της δινω εμφιαλωμενο, αν και στο ν παιδικο πινει απο τον ψυκτη.

γιατι δε ρωτανε τον γιατρο τους?

ρωτησανε και το μονο που τους ειπε ειναι οτι δεν κανει να πεινουν πολυ καιρο το ιδιο νερο.τωρα του δινουν ζαγορι αλλα εμενα το ζαγορι με πειραζει,ειχα πονοστομαχο και εκανα εξετασεις και μου ειπαν ειναι απο το νερο και τοτε επεινα ζαγορι.καλα σιγουρα οταν το βραζεις διαλυονται τα περισσοτερα αλλα εμεις εδω στη βρυση εχουμε εξασθενες χρωμιο που δεν διαλυεται με τιποτα αφου και στο μαγειρεμα εμφιαλωμενο βαζουμε.ο χημηκος τους ειπε οτι απο τα εμφιαλωμενα το καλυτερο ειναι το διρφυς αλλα να κοιτανε σε ολα το χρωμιο να μην ειναι πανω απο 5 γιατι δεν κανει για τον μικρο και σε αυτο ειναι πιο μεγαλο απο 5.

ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ !

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ !

ΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΕΝΑ! και παρε κ 1 αρ8ρο...

Τουλάχιστον ένα στα δέκα εμφιαλωμένα νερά περιέχει επικίνδυνους για την υγεία μικροοργανισμούς. Αυτό προκύπτει από δύο πανεπιστημιακές έρευνες που διήρκεσαν συνολικά 12 χρόνια. Βασικός λόγος για την προβληματική ποιότητα, αναφέρουν οι ειδικοί, είναι οι απαράδεκτες συνθήκες αποθήκευσής του,

Κατα την αποψη μου για να ειναι ασφαλες το νερο πρεπει να διατυρηται σε γυαλυνο μπουκαλι- εγω εχω και ενα θεμα με τα πλαστικα-

Σε μπουκαλι γιαλυνο κυκλοφορουν πολυ λιγα νερα, επισης συνφωνω με την Τζουλι οτι οι συνθηκες μεταφορα ςκαι αποθηκευσης καθιστουν τα νερα ακαταλληλα

συμφωνω και εγω οτι τα νερα σε θεμα φυλαξεις δεν ειναι καλα αλλα και τι να πειουμε και τι να δωσουμε στο μωρο;βρυσεις;δεν ειναι ποσιμο της βρυσης.

Εγώ μένω σε νησί και τα νερά μας εδώ είναι σκ@τ@...οπότε ο γιατρός

απ την αρχή μας είπε να δίνουμε μόνο εμφιαλωμένο!

Ναι συμφωνώ κι εγώ ότι έχω δει στίβες νερά να είναι μες τον ήλιο

περιμένοντας να μπουν σε κάποια αποθήκη,αλλά και το νερό βρύσης,

ξέρουμε κατά πόσο είναι ασφαλές?Και εντάξει να είναι,το δίκτυο

ύδρευσης αν είναι παλιό ή έχει κάπου διαρροή και μπαίνουν μικρόβια,

εκεί τι γίνεται?

Πόσες φορές ακούμε οτι μερικοί δήμαρχοι για να

πάρουν ψήφους δίνουν νερό στους πολίτες το οποίο είναι προιόν

αφαλάτωσης(είναι δηλ θαλασσινό νερό!!!!!!)

Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι οτι πρέπει πάντα να διαλέγουμε φυσικό μεταλλικό νερό και όχι επιτραπέζιο,γιατί το επιτραπέζιο είναι προιόν αφαλάτωσης!!!!!

Εγώ στην αρχή τα δοκίμασα όλα στο παιδί και κατέληξα στο ΗΒΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

γιατί ήταν το μοναδικό που δεν άφηνε άλατα στο βραστήρα και στα θερμός του μωρού,όλα τ άλλα στις δύο μέρες μου έκαναν άλατα!

Τώρα για το ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε μόνο μία μάρκα,δεν το ξερα...θα ρωτήσω και το γιατρό μου,αν είναι να ψάξω να βρω και μια δεύτερη!

• 4 weeks later...

Εγω εχω παρει ενα ακριβο και καλο οπως φαινετε φιλτρο που ειναι τοποθετημενο πανω στην βρυση.δεν εχω μωρο αλλα το νερο εχει αλλη γευση!Δεν ειμαι και μεσα βεβαια αλλα τα εμφιαλωμενα τα σιχαινομαι λιγο.

Ο πεθερος μου δουλευει σε εργοστασιο εμφιαλωσης νερου! Δεν ξερω τι ισχυει για αλλες εταιρειες αλλα το συγκεκριμενο εργοστασιο εχει αποθηκες που αποθηκευει το νερο οποτε δεν μενει στον ηλιο! Το ολο προβλημα ξεκιναει οταν το φορτωνουν σε φορτηγα και φευγει απο το εργοστασιο!

Εμεις εχουμε παρει φιλτρο μεγαλο το οποιο εχουμε εντοιχισει σε ντουλαπι της κουζινας και εχει δυνατοτητα να σου παρεχει ειτε καυτο νερο ειτε κρυο! Μας εχει βολεψει παρα πολυ και ειδικα για τον μικρο!

στον Σταυρο ποτε δνε δωσα εμφιαλωμενο οσο ειμασταν στο Αιγαλεω οταπηγαιναμε επιδαυρο και ακομα του δινω ειναι 6 ετων και εγω εμφιαλωενο πιω εκει το άλλο δ επινετε ειναι χαλια .Οτανμετακομισαμε Ολυμπιακο χωριο ο Σταυρος ηταν 2 ετων και αρχισε με γαστρεντεριτιδες τον ειχε πειραξει το νερο ,ετσιετα τα εμφιαλωμενα καταληξαμε και πηραμε ενα ψυχτη με 20λιτρη φιλαη νερο απο την πηγη δωδωνης ιωαννινων ειναι πολυ καλο και εχω αποτο χημειο αναλυση και επισης επαν γραφει ημερομηνια εμφιαλωσης και ειναισ ε ειδικες αποθηες το πολυ εως 5 ημερες .Ειμαι ευχαριστημενη και ξενοιαστη

βανια ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και αφου του εκανες και αναληση αρα ειναι καλο.θα ενημερωσω τους κουμπαρους μου για τον μικρο μην πινει οτι νερο να ειναι.

• Απαντήσεις

• ααα..αρα να ρωτήσω και εγώ την παιδίατρο... θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος όμως! να το συνεχίσω 🤷
    • @Kiddoμιυ ν μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Αν ήταν ο γιατρός θα σ ελεγε! Αλλωστε σε δυο βδομαδες μπαίνεις στο μήνα σ!!! Μια χαρά θα πάνε όλα!!! Είμαι σίγουρη!! 🧿🙏 και λίγο μικρούλια ν βγει ν μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Όλα τα μωρα μετά γίνονται θρεφταρακια🤭  οσον αφορά το κορίτσι που ρώτησε για καροτσι , δν θυμάμαι όνομα !!  να πω πως μένω σε πόλη, με πολλά θέματα στα πεζοδρόμια , και γενικά πολύ πλακόστρωτο είτε εδώ είτε στο χωριό τ άντρα μ είτε στην πόλη μ!!! Πηραμε το bailus της cybex  μαζί με το i-size cloud με τους ανταπτορες που κουμπώνει στο καροτσι!!! Είναι ελαφρύ και πολύ ευκίνητο!!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια μ!!! Σας διαβάζω γενικά αλλά δν προλαβαίνω ν απαντησω σε καμία ξεχωριστά καθώς έχω τους γονείς μ εδώ για το σπίτι, μαστορια κλπ κλπ!!! Ευτυχώς μπαίνουμε σε μια ευθεία πλέον και μ χει μείνει μόνο η γενική και το στρώσιμο των χαλιών!!! Εννοείται και το στόλισμα!!! Και μετά να έτοιμασω βαλίτσα και πλύσιμο σιδέρωμα τ ρουχα της νινους!!!!    σε αλλά νέα κορίτσια μ ειχα γιατρό προχθές!! 32 εβδομάδων , η νινου έφτασε 1988 γρ! Αντιστάσεις και ντοπλερ μ είπε ο γιατρός είναι άριστα, βάρος τ μωρου φυσιοκογικοτατο μέσα στη καμπύλη ανάπτυξης ! Έχει γυρίσει και με το κεφάλι κάτω αλλά είναι ψηλα ακόμα! Μ είπε 80% πιθανότητες για φυσιολογικό! Μ είπε γενικά περπάτημα πολύ και μπορώ κ ν χορεύω αν θεκω(χορεύω παραδοσιακούς χορούς όποτε τον ρώτησα🤭) μιυ είπε πως θ με δει πάλι 36 εβδομάδων με υπέρηχο και non stress και θέλει ν με δει πάλι στις 37 από κάτω αυτή τη φορά!  μικησαμε και λίγο γ τον τοκετό , μ είπε πως φυσιολογικό με επισκληρίδειο θ πρέπει ν πάμε πιο προγραμματισμένα καθώς θ πρέπει ν δούμε ποτέ θ υπάρχει αναισθησιολόγος και κάπως μ πέταξε απ έξω απ έξω και το τέλη Δεκέμβρη αρχές γεναρη , τύπου 1-2 γεναρη! Πητ έχω 8/1!  ειδωμεν!!!!!!
    • Ναι κορίτσι εγώ θα την κόψω τον επόμενο μήνα (που θα έχουμε κλείσει τον 4ο) κατόπιν οδηγίας της παιδιάτρου..
    • κορίτσια όσες δίνετε φόρμουλα... τώρα που βάζουν τα χέρια στο στόμα συνεχίζεται να αποστειρωνετε τα μπουκάλια;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...