Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ:ΨΑΧΝΩ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΣΤΟ INTERNET,ΕΞΕΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!! ;)

Δημοσίευση

Πολύ ευχαριστημένη από αγορές είμαι από το ιταλικό www.bimbomarket.it και από τιμές και από εξυπηρέυηση.

Lenaki26, το mothercare.com άρχισε ξανά να στέλνει Ελλάδα?Γιατί είχε σταμαρτήσει για ένα διάστημα(μέχρι πρόσφατα)

Δημοσίευση

madrid05 έγραψε:

Πολύ ευχαριστημένη από αγορές είμαι από το ιταλικό www.bimbomarket.it και από τιμές και από εξυπηρέυηση.

Lenaki26, το mothercare.com άρχισε ξανά να στέλνει Ελλάδα?Γιατί είχε σταμαρτήσει για ένα διάστημα(μέχρι πρόσφατα)

Me kalypse to Voulaki!! Germania menw!

Den hksera oti den stelnei pleon Ellada...krima!

Δημοσίευση

Εγώ πριν λίγες μέρες παράγγειλα ρουχαλάκια από το mothercare.com σε πολλά προϊόντα έλεγε ότι δεν μπορούν να σταλούν αλλά φορμάκια κορμάκια έλεγε ότι τα στέλνουν κανονικά.

Βέβαια δεν μου έχουν έρθει ακόμα και άρχισα να ανησυχώ.

Δημοσίευση

Geia sou mk23 egw kserw to www.asos.com (rouxalakia k aksesouar) kai to www.next.co.uk (rouxalakia k aksesouar)www.topshop.com (exei k gia ti mama kai gia to mwro,alla den exei para polla pragmata).

Episis to http://mariaevita.gr/index.php kai to www.gymboree.com http://lalaspequenos.bigcartel.com/products (auta ta eida sto blog tis mamoli-olivia kata kosmo kai ta edwsa sti ksaderfi mou pou einai eggyoyla mou eipe oti tis aresan poly).

Auta.

Elpizw na voithisa.

Δημοσίευση

geia sas kai apo mena :)

edw kai arketa xronia pswnizw apo exwteriko ta panta sxedon

pswnizw apo to e-bay.com kai exw parei rouxa, ilektronika kai alla polla

epeisis kati asxeto mallon, pswnizw sixna apo aigupto alla pairnw stoles oriental kai eidi xorou genikotera, to anaferw pantos gia na pw oti par' oti stelnw megala sxetika posa akoma kai ekei pote den eixa provlima :)

sto e-bay pantos uparxei sxetiki asfalia twn xrimatwn mas(diadikasia paypall) kai exei pragmatika ta panta :)

Δημοσίευση

ΑGGELIKE ΜΟΥ , ΤΟ E- BAY ΕΙΝΑΙ SITE ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ (ΚΑ8Ε ΚΑΡΥΔΙΑΣ), 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!

Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ (ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GOOGLE!!!) ΜΟΥ ΕΙΠΕ - Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣ! ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Π.Χ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20.000 ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...