Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

rebbeka έγραψε:

αχ ρε κιμονακι δεν ξερω αφου δεν ερχετε που δεν ερχετε αμα περιμενω και δυο μηνες δεν πειραζει!!!παλι δεν ξερω μετα που σκαιυτομε να σταματησω gια λιgο ερχετε ο αλλος μου εαυτος και λεει μην σταματας!!!!!θελω να μαθω εμπειριες εgκυμοσυνης μεσα στο κατακαλοκαιρο το πρωτο τριμηνο τους!!!!καλα ασε που μπορει να μην ερθει και απο μονο του :laugh: :laugh:

Στην κόρη μου είχαμε επαφή 19 κ 21 Μαϊου. Δηλαδή άντε η σύλλψη να έγινε το αργότερο στις 24 Μαϊου. Το κατάλαβα 9 Ιουνίου από τη χοριακή που έκανα. ΤΕΡ ήταν στις 9 Μαϊου. Δεν άκανα μπάνια στη θάλασσα, εννοείται no sex, και ο γιατρός λόγω του ότι είχα αίμα στο 1ο 3μηνο, μου είχα πει να είμαι ξάπλα. Μετά το 1ο 3μηνο με άφησε πιο χαλαρή.

Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις;

Δημοσίευση

bell έγραψε:

rebbeka έγραψε:

Στην κόρη μου είχαμε επαφή 19 κ 21 Μαϊου. Δηλαδή άντε η σύλλψη να έγινε το αργότερο στις 24 Μαϊου. Το κατάλαβα 9 Ιουνίου από τη χοριακή που έκανα. ΤΕΡ ήταν στις 9 Μαϊου. Δεν άκανα μπάνια στη θάλασσα, εννοείται no sex, και ο γιατρός λόγω του ότι είχα αίμα στο 1ο 3μηνο, μου είχα πει να είμαι ξάπλα. Μετά το 1ο 3μηνο με άφησε πιο χαλαρή.

Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις;[/quote:2shi5hcx]

μπελιτσα μου και πως το πηρες το 3 μηνες ξαπλα?θα μου πεις, για χαρη του μωρου δεν σε ενοιαξε εκανες υπομονη!!!αλλα πες μου ειλικρινα πως ενιωθες???

τι να πω ειναι αναλογως την εγκυμοσυνη!!!!τι αλλο θελω να μαθω??????τα παντα καλε!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Ρεβεκουλα μου ενα θα σου πω. :woohoo: παντρευομαι στις 18 ιουνιου,στις 22 μεχρι τις 30 εχουμε κλεισει να παμε βουδαπεστη και μολις ξεκινησαμε αυτο το μηνα για μωρακι!!!!!!χαλαρα και ωραια! :) αν δεν ερθει οκ συνεχιζουμε καθως εχουμε μπροστα μας διακοπουλες και αν ερθει καλοδεχουμενο μιας και δεν αγχωνομαστε για το αν θα παμε η οχι βουδαπεστη..εχουμε θετικη σκεψη και προτεραιοτητα το μωρακι!!!!δεν νομιζω οτι ειναι εμποδιο η εγκυμοσυνη απο τη στιγμη που ολα κυλουν σωστα και καλα.εγω σου ευχομαι να περνας καλα, θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!καλως να μας ερθετε ελλαδα!!φιλακια πολλα :kiss:

Δημοσίευση

bell μου να χαιρεσε το παιδακι σου!!!!!και gω θα κανω τα παντα οταν ερθει το μωρακι,απλα ειμαι διαολακι δεν βαζω τον ποπο μου κατω και ειδικα το καλοκαιρι θελω να κανω εξερευνησεις, καμπινκ με ξερω καλα ετσι και μου πουν 3 μηνες ξαπλα θα μου στοιχισει,θα το κανω βεβαια gια το νινι μου αλλα......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...