Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ...

Recommended Posts

με το καλο να δεχτητε τομωρακι σας κουκλα μου!εγω ειμαι κατα της καισαρικης αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος.μηπως ειναι υπερβολικος ο γιατρος?κορτιζονες γιατι τοσο νωρις?τι να πω...εγω θα σου ελεγα αυριο κιολας να παρεις τις εξετασεις σου κ να πας σε αλλο γιατρο εστω κ για 1 γνωμη.μακαρι να βγω ψευτρα αλλα δεν μου κολλανε καλα ολα οσα λεεικ κανει...ψαξε το οσο προλαβαινεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KONNA έγραψε:

Τελικά γέννησα με καισαρική λόγω ισχιακής προβολής την 39η εβδ.

Όλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να περιμένει να γυρίσει το μωρό όμως εγώ που ξέρω το ιστορικό μου (μονόκερος μήτρα-μικρότερη δηλαδή κ μικρός τράχηλος) ξέρω ότι΄είχε δίκιο που έλεγε ότι αρκετά περιμέναμε κ ότι δεν έχει χώρο πλέον να γυρίσει. Επίσης μένω εκτός Αθηνών κ αν σπάγανε τα νερά δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε να μην προλάβουμε να πάμε Αθήνα.

Ήδη ο τράχυλος ήταν σε διαστολή! κ όμως κάποιοι επιμέναν ότι το μωρό θα γυρνούσε στο τέλος...

Ο καθένας μιλάει δυστυχώς και μπαίνει σε ξένα χωράφια.

lenitsa έγραψε:

Προβληματίστηκα πολύ με την όλη υπόθεση γιατί μοιάζει με τη δική μου περίπτωση. Συγγνώμη που θα καταχραστώ λίγο το θέμα σου hrisalifourfouro για να αναφέρω αυτό που με βασανίζει αλλά ίσως βοηθηθούμε κ οι δυο.

Εγώ έκανα εξωσωματική και τώρα μπαίνω στον 5ο μήνα. Σε μια πρόσφατη κουβέντα που έκανα με το γιατρό μου για να δω τις προθέσεις του (αν και νωρίς) μου ανακοίνωσε ότι κατα 90% θα κάνω καισαρική λόγω και μόνο της εξωσωματικής. Να αναφέρω ότι μέχρι στιγμής είμαι υγιέστατη, το μωρό αναπτύσσεται φυσιολογικά, η εξωσωματική πέτυχε με την πρώτη, είμαι 29 χρονών και γενικά όλα κυλούν ομαλά.

Κι εμένα μου είπε όχι γυμναστική, όχι περπάτημα, όχι σεξ, όχι, όχι, όχι.... όλα αυτά βέβαια προληπτικά λόγω της εξωσωματικής.

Με τίποτα να μη δεχτείς εξαρχής καισαρική λόγω της εξωσωματικής εφόσον είσαι υγιής.

Πρόσφατα η κολλητή μου μετά από εξωσωματική γέννησε φυσιολογικότατα σε 2 ώρες μόνο το γιόκα της.Αν είναι δυνατό.Να ήσουν 40 χρονών να το σκεφτόταν αλλά όχι τώρα.

Η καισαρική είναι εγχείρηση όπως ειπώθηκε πριν.

Το πρόβλημα δεν είναι ο πόνος, ο οποίος εξαρτάται και από την ιδιοσυγκρασία της καθεμιάς.

Εγώ που γέννησα με καισαρική περπάτησα μόνη μου σε λίγες ώρες και χωρίς κανέναν συνοδό ήμουν μόνη όλη μέρα και με το μωρό.Παυσίπονο πήρα μία φορά το πρώτο 24ωρο.Πόνος φρικτός αλλά γλυκός γιατί δε χόρταινα το μωρό μου.Η αδερφή μου που γέννησε πολύ δύσκολα με φυσιολογικό ήταν χειρότερα από μένα.

Το πρόβλημα επομένως είναι η ίδια η επέμβαση με τις επιπλοκές της.

Βέβαια η καισαρική έχει σώσει πάρα πολλές ζωές.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

Αφροδίτη μπορεί να 'εχεις δίκιο για τους γιατρούς με πολλή πελατεία. Ο δικός μου είναι ένας από αυτούς αλλά δεν ξέρω αν θέλω να παραδεχτώ ότι αυτό φταίει γιατί έχουμε καλή σχέση τι να πω..

Rubela τώρα αγχώθηκα. Κι εσένα το ίδιο; Δεν καταλαβαίνω. Σε κάθε υπέρηχο παινεύει από μόνος του τον τράχηλό μου και γενικότερα τον καλό τρόπο με τον οποίο όλα εξελίσσονται. Γιατί τότε μαχαίρι;;;; Επειδή η σύλληψη έγινε κ μπορεί να ξαναγίνει πολύ δύσκολα;;

Είμαι πολύ προβληματισμένη.... :dry::dry:

Koritsia den 8elw na kanw ton Synigoro tou Diabolou, alla o giatros ypoptef8ike ena mikro mwro. Kai gia na to leei auto enas giatros exei tous logous tou... Kai o dikos mou etsi mou elege apo nwris stin egkymosini kai den edeina basi kai telika eixe dikio kai to mwro den megalwne swsta giati eixa problima me ton plakounta pou ekselix8ike se proeklampsia... Oso gia tis eneseis bravo tou pou tis ekane giati epanalambanw otan blepoun mikro mwro fobountai oti isws yparxei pi8anotita na prepei na bgei nwritera kai prepei na einai oi pneumones tou oso poio wrimoi ginetai (toulaxiston emena oi eneseis autes boi8isan to koritsaki moy na anapeneusei moni tis otan genni8ike prowri kai molis 1.770 kg).

Pare loipon mia deuteri gnwmi apo giatro oso empisto ginetai kai meta apofasizeis gia ton giatro sou.

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ!ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΩΣ ΤΙΣ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ!ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ?Κ ΠΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΣΑΙ?

egw gennisa fusiologika .

otan gennisa xriastike na minw 7 meres mesa sto nosokomeio logo ikterou tou mwrou pou auksithike thn teleutea mera pou tha bgename kai xriastike na minw para panw meres ospou na einai sigouroi oti epese .

aytes tis 7 meres emena se tetraklino .

anarotieste tora giati sas ta lew ayta .7 meres ekei allaksan giro mou 7 kopeles mou ekane poli poli megalh entiposh pou mono egw kai alh mia gennisame fusiologika .an einai dunaton !!!!oi 6 kopeles pou allaksane dipla mou se diastima 7 hmerwn kanane kaisarikh .htan malista sxedon ola programatismena !!!den pisteyw oti eprepe oles na kanoun kaisarikh .

kapoies apo aytes sikothikan grigora alles eixane para poli pono kai den mporousan .

den sas lew sta upolipa domatia pose kaisarikes upirxan .....

na kaneis kaisarikh ,kaka ta psemata sonei zwes ,alla na prepei na thn kaneis oxi gia thn eukolia twn giatrwn ,oxi giati den mporoune na perimenoun ....oxi giati den theloun na tous paroume thlefono aproidopoihta .o dikos mou giatros mou eixe pei oti an perasei thn hmera pou mou eixe dosei tha doume gia kaisarikh ....eutixos gennisa akribos ekeinh thn hmera kanonikotata tou xalasa ligo to bradu alla ti na kanoume ta tsepose kiolas mia xara .

MARAKI NEFELI έγραψε:

Koritsia den 8elw na kanw ton Synigoro tou Diabolou, alla o giatros ypoptef8ike ena mikro mwro. Kai gia na to leei auto enas giatros exei tous logous tou... Kai o dikos mou etsi mou elege apo nwris stin egkymosini kai den edeina basi kai telika eixe dikio kai to mwro den megalwne swsta giati eixa problima me ton plakounta pou ekselix8ike se proeklampsia... Oso gia tis eneseis bravo tou pou tis ekane giati epanalambanw otan blepoun mikro mwro fobountai oti isws yparxei pi8anotita na prepei na bgei nwritera kai prepei na einai oi pneumones tou oso poio wrimoi ginetai (toulaxiston emena oi eneseis autes boi8isan to koritsaki moy na anapeneusei moni tis otan genni8ike prowri kai molis 1.770 kg).

Pare loipon mia deuteri gnwmi apo giatro oso empisto ginetai kai meta apofasizeis gia ton giatro sou.

το οτι ενα μωρο μπορει να εχει χαμηλο βαρος δεν σημαινει οτι θα υπαρξει και προωρος τοκετος.

η κοπελα ακομη ειναι σε εβδομαδα που μπορει ακομη να παρει βαρος το μωρο και στην τελικη και αν δεν γινει 3-3.5 κιλα τι παει να πει οτι θα γεννησει με καισαρικη η πριν την ωρα της???

να συνεβαινε κατι οπως το δικο σου η το δικο μου(γιατι κι εγω εκανα προεκλαμψια και γεννησα στην 31η εβδομαδα ενα μωρο 1250)

να το καταλαβω οτι πρεπει να γινει καισαρικη για να σωθει μανα και μωρο

αλλα ετσι????????????? οταν ολα πανε καλα να προεξοφλεις την καισαρικη??? ας το δικαιολογησει τουλαχιστον σαυτην την κοπελα!!!!

εγω ημουν στην 31η και το βαρος του μωρου μου ηταν κατω απο 2 κιλα και ο γιατρος μου δεν μου μιλησε ποτε για καισαρικη!!!! το μονο που σκευτοταν ηταν αν μεσα στις επομενες εβδομαδες θα επαιρνε βαρος.

αυτο που μας οδηγησε σε προωρο και καισαρικη ηταν οι κακες εξετασεις μου και οχι το βαρος του μωρου!!! μου ειχε πει οτι αν σε περιπτωση δεν εφτανε τα 2500 τοτε μπορει να υπηρχε ενδεχομενο καισαρικης λογω βαρους

MARAKI NEFELI έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!

Εμενα παλι ο δικος μου ο γιατρος αρνιοταν κατηγορηματικα να μου κανει καισαρικη (γιατι αργουσε ο μικρος να βγει και ειχα σκασει) και ελεγε θα τον περιμενουμε οσο μπορουμε και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε

Σημειωτεο οτι ειναι ο δευτερος μου γιατρος στον οποιο ειχα στον 7ο της πρωτης μου εγκυμοσυνης και ναναι καλα ο ανθρωπος !

Πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα ν αλλαξεις γιατρο, αν αυτος που εχεις τωρα - οποιασδηποτε ειδικοτητας - δε σου εμπνεει εμπιστοσυνη. ή τουλαχιστον οπως ειπαν και τα κοριτσια παρε μια 2η γνωμη και μετα αποφασισε, αλλα .... ε, κινησου λιγο γρηγορα! :)

αντε με το καλο σου ευχομαι!

@ alexandra83: Ο γιατρος μου ειπε οτι ..μπορει το μωρο να εχει ταλαιπωρηθει και γι' αυτο το λογο πρεπει να κανω καισαρικη.....Βεβαια οταν τον ρωτησαμε γιατι το πιστευει αυτο αρχισε να τα μασαει... Εγω ξερω οτι το μωρο εχει παρει θεση απο τον 8ο, οι εξετασεις μου ειναι τελειες, το ιδιο και οι υπερηχοι. Την προηγουμενη Δευτερα το μωρο ζυγιζε 2300γρ. Σημερα εχω παλι ραντεβου και ειμαι 36 εβδ. και 4 ημ.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

MARAKI NEFELI έγραψε:

το οτι ενα μωρο μπορει να εχει χαμηλο βαρος δεν σημαινει οτι θα υπαρξει και προωρος τοκετος.

η κοπελα ακομη ειναι σε εβδομαδα που μπορει ακομη να παρει βαρος το μωρο και στην τελικη και αν δεν γινει 3-3.5 κιλα τι παει να πει οτι θα γεννησει με καισαρικη η πριν την ωρα της???

να συνεβαινε κατι οπως το δικο σου η το δικο μου(γιατι κι εγω εκανα προεκλαμψια και γεννησα στην 31η εβδομαδα ενα μωρο 1250)

να το καταλαβω οτι πρεπει να γινει καισαρικη για να σωθει μανα και μωρο

αλλα ετσι????????????? οταν ολα πανε καλα να προεξοφλεις την καισαρικη??? ας το δικαιολογησει τουλαχιστον σαυτην την κοπελα!!!!

εγω ημουν στην 31η και το βαρος του μωρου μου ηταν κατω απο 2 κιλα και ο γιατρος μου δεν μου μιλησε ποτε για καισαρικη!!!! το μονο που σκευτοταν ηταν αν μεσα στις επομενες εβδομαδες θα επαιρνε βαρος.

αυτο που μας οδηγησε σε προωρο και καισαρικη ηταν οι κακες εξετασεις μου και οχι το βαρος του μωρου!!! μου ειχε πει οτι αν σε περιπτωση δεν εφτανε τα 2500 τοτε μπορει να υπηρχε ενδεχομενο καισαρικης λογω βαρους

Συμφωνώ, αλλά τα μωρά μας μέσα στην μήτρα μας δεν μεγάλωναν κανονικά γιατί υπήρχε πρόβλημα. Οι γιατροί ξέρουν πότε ένα μωρό μεγαλώνει σωστά και πότε όχι, και πόσο θα πρέπει να είναι σε κάθε μήνα πάνω κάτω το μέγεθος του. Για να της πει κάτι τέτοιο ο γιατρός κάτι θα είδε! Δεν είμαι υπερ της καισαρικής και ο γιατρός μου, παρόλο που μπήκα με ανεβασμένη πίεση και χάλια τις εξετάσεις μου, με προσπάθησε 5 ώρες με φυσιολογικό τοκετο και μετά αναγκαστήκαμε να κάνουμε καισαρική γιατί η κατάσταση μου ήταν σοβαρή.

Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι οι γιατροί μας έχουν μεγάλη ευθύνη και τα προσέχουν όλα πια και προσπαθούν να τα προλάβουν. Ακόμα και αν γίνονται υπερβολικοί, συγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να τους κατηγορίσω γιαυτό τον λόγο! Αντιθέτως θα κατηγορίσω τον γιατρό που δεν πρόσεξε και έπαθε κάτι η μητέρα ή το μωρό (και εχω αρκετά τέτοια παραδείγματα). Τώρα όσο για τα οικονομικά οφέλη, με λύπη μου έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι (οχι όλοι) γιατροί έχουν γίνει πολύ φιλοχρήματοι, δυστυχώς!!

hrisalifourfouro έγραψε:

@ alexandra83: Ο γιατρος μου ειπε οτι ..μπορει το μωρο να εχει ταλαιπωρηθει και γι' αυτο το λογο πρεπει να κανω καισαρικη.....Βεβαια οταν τον ρωτησαμε γιατι το πιστευει αυτο αρχισε να τα μασαει... Εγω ξερω οτι το μωρο εχει παρει θεση απο τον 8ο, οι εξετασεις μου ειναι τελειες, το ιδιο και οι υπερηχοι. Την προηγουμενη Δευτερα το μωρο ζυγιζε 2300γρ. Σημερα εχω παλι ραντεβου και ειμαι 36 εβδ. και 4 ημ.

γιατί δεν πας να πάρεις κι άλλη γνώμη/γνώμες από άλλους γυναικολόγους???

εαν ειχες καποιο προβλημα θεωρητικα επρπε να στο ελεγε και να σου εξηγησειγα ποιο λογοκανει ολα αυτα .Απο τη στιγμη που δνε ειχες ουτε αιμοραγια η κατι άλλο για ποιο λογο να μη γυμναζεσε; να μην κανεις σεξ ; απο την άλλη αν υηρχε καποιο θεμ και δνε στο εχει πει κανει πολυ κακα γιατι η μανα πρεπει παντα να ξερει .Οτι ειναι φραγκοφονιας αυτο φανηκε να παει σε δημοσιο καινα ζητησει 2000 ε οχι βεβαια.Αν δεν εχεις εμπιστοσυνη ηγαινε σε άλλον γιατρο ευτυχως υπαρχουν πολλοι .Ακου καισαρικη γιατι εχεις μυωπια ; η καποιο άλλο θεμα τι να πω ειλίκρινα μαςβρισκουν στην αναγκη καιμας φλομωνουν

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ!Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΡΑΤΑΕΙ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ 100% ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000gr.ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΩΡΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1850gr ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 2000gr Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΠΙΤΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΣΤΙΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΗ ΜΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΧΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ,

Καλησπέρα και από εμένα,

και εγώ έκανα την προηγούμενη εβδομάδα doppler και το μωρό ήταν 1950. Ο γιατρός μου μου είπε οτι δε θα βγει και το μεγαλύτερο μωρό αλλά είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Επίσης, λόγω οτι βρήκε οτι ο πλακούντας μου έχει αρχίσει και γερνάει πρόωρα (2 προς 3) λόγω αυξημένου αμνιακού υγρού μου είπε οτι μάλλον δε θα ξεπεράσουμε την 38η εβδομάδα. Το μωρό προς το παρόν είναι σε ισχιακή θέση αλλά δε συζητάμε ακόμη τίποτα για τον τοκετό γιατί έχουμε καιρό και μπορεί να γυρίσει και να μη χρειαστεί καισαρική. Την Τετάρτη θα πάω να με ξαναδεί και απλά μου είπε οτι θα τα λέμε κάθε εβδομάδα για να βλέπουμε πλακούντα και υγρά.

Εγώ άλλαξα γιατρό στο δεύτερο μήνα και κατέληξα στο δικό μου μετά από επισκέψεις σε 5 γιατρούς!

Θα σου έλεγα να το ψάξεις και οτι δεν είναι αργά. Θεωρώ οτι είναι εξαιρετικά σημαντικό να εμπιστευόμαστε το γιατρό και τη μαία μας με κλειστά μάτια (εμένα ο γιατρός έχει τη μαία και στο ιατρείο του έτσι με παρακολουθούν μαζί από την πρώτη φορά που πήγα).

Μην πανικοβάλεσαι και πάρε μια δεύτερη γνώμη.

Φιλικά

Μαρία

Κοίτα, αν έχεις σκοπό να αλλάξεις γιατρό πρέπει να βιαστείς. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει το μωρό σου.

Οι εξετάσεις έχουν πάντα μια απόκλιση. Το βάρος του μωρού σου δεν είναι τραγικό. Μια φίλη μου προχτές γέννησε με καισαρική στην 38η εβδομάδα ένα κοριτσάκι 2700γρ. Ξεκίνησαν με φυσιολογικό αλλά δεν τους βγήκε. Η κοπέλα είναι 40 χρονών και το μωρό της από εξωσωματική. Παρόλα αυτά όταν έσπασαν τα νερά ξεκίνησαν για ΦΤ και 24 ώρες μετά έκαναν την καισαρική.

Και εμένα μου το έβγαζαν μικρό, κάναμε την εξέταση όπου είδαμε ότι ο πλακούντας ήταν εντάξει και ότι το μωρό δεν υποσιτιζόταν και μου είπαν να αντλήσω όλες τις μέρες μου για να πάρει όσο περισσότερο βάρος γίνεται μέσα στην κοιλιά για να έχει δύναμη που θα γεννηθεί. Τελικα βγήκε 3570γρ στις 40+0 εβδομάδες.

Επειδή η γιατρός μου με είχε αγχώσει, τον τελευταίο μήνα είχα επαφές μόνο με τη μαία και πήγαινα στο νοσοκομείο για να κάνω τις εξετασεις μου που έβγαιναν πάντα καλές!

Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω εάν ο γιατρός σου έχει δίκιο ή άδικο!

Ξέρω όμως σίγουρα πως δεν σου έδωσε τον απαραίτητο χρόνο για να σου εξηγήσει και σε άφησε με αμφιβολίες!

Εγώ άλλαξα το γιατρό μου στον 9ο μήνα. Ο λόγος ήταν ότι με είχε απογοητεύσει και στεναχωρήσει τόσο πολύ η συμπεριφορά του που δεν ήθελα να τον ξαναδώ μπροστά μου ¨οχι και να γεννήσω μαζί του.

Πήγα σε γυναικολόγο που είχε ξεγεννήσει τη κουμπάρα μου και ήξερα ότι είνια πολύ καλή - και με δέχτηκε.

Ο Χασιάκος - που σκέφτεσαι είναι στο Αρεταίιο - θα δεχτεί να σε "πάρει" από συν'αδελφό του, που είναι μαζί στο ίδιο νοσοκομείο?

Πάντως πρέπει να ηρεμήσεις, να καταλήξεις σε γιατρό (είτε αυτόν που έχεις ή άλλον) και να ετοιμαστείς να υποδεχτείς το μωρό σου με χαμόγελο!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...