Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ έγραψε:

Καλο μηνα και απο μενα!!! :kiss: καλα να περασετε...εμενα ο αντρας μου δουλευει σνιφ!σνιφ! :(:( και ετσι ειμαι σπιτι με τη μικρουλα μου...

png-20100501-2.png

Δέν πειράζει, να την χέρεσαι και να είστε πάντα καλά , να πάτε για φαγητό στη γιορτή της μητέρας. :)

Δημοσίευση

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ έγραψε:

Για να δουμε...γιατι ο αντρας μου δεν δινει και πολυ σημασια σε αυτα...και παλι σνιφ!

png-20100501-5.png

ούτε και ο δικός μου αλλά λέμε τώρα, πολύ πιθανόν να μεγειρέψω κάτι εγώ και να κάνω και κανένα γλυκάκι.

Κατά προτίμηση γαλκτομπούρικο αρέσει πολύ στον άντρα μου και στα παιδιά.

Κατα τα άλλα ειναι η γιορτή της μαμάς !!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλο μηνα σε ολα τα κοριτσια...να ειναι καλα οι οικογενειες μας κ με το καλο στις μελλουσες μανουλες..κ μακαρι να ειναι ο μηνας που καποια κοριτσια θα μεινουν εγκυος....με την ευχη μου!!!

lollipop να τον χαιρεσαι...

Δημοσίευση

lolipop να χαιρεσε τον αντρα σου!

natali.str να χαιρεσε τη μανουλιτσα σου!

kouklitsa συμφωνω ναι κατα τα αλλα ειναι η γιορτη της μαμας...τι να κανουμε ολα εμεις οι γυναικες τα τραβαμε ολα...οι αντρες ειναι 'ζαμανφου' :lol: καμια φορα στεναχωριεμε ή βλεπω αλλους αντρες που κανουν τα δωρακια τους και γενικα προσεχουν περισσοτερο τις γυναικουλες τους , αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...οταν εχεις και κακια πεθερα...κλαφτα... :blink: :woohoo: :angry: :silly: :lol::)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...