Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΞΕΡΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΠΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΨΙΦΙΑΚΑΙΣ ΣΤΙΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙ????ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΘΑ ΙΤΕΛΑ ΤΗΛΕΦΟΝΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΙΝΕ ΕΠΙΓΟΝ.....ΝΙΟΤΟ ΚΑΠΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΙΤΟΣ..ΚΑΙ ΨΑΧΝΟ ΤΟ ΣΤΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΛΙΡΟ ΝΙΟΤΟ....ΙΝΕ ΔΙΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΝΕ ΑΠΟ ΓΑΛΑ???ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΙΝΕΣ...ΙΝΕ ΔΙΝΑΤΟΝ??ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟ ΑΝΧΟΤΙ ΠΟΛΙ..ΒΕΒΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΙ ΠΙΡΑ ΚΑΠΙΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΝΕ ΑΦΤΟ...ΝΑ ΜΙΝ ΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟ... :dry::dry: ΕΦΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙ

Δημοσίευση

Εγω δεν ειμαι απο Κατερινη αλλα εψαξα και σου βρηκα ενα ΠΟΛΥΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ λεγεται αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει μαστογραφιες!Τηλεφωνησε και κανε μια ερωτησουλα καλη μου! ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 29 ΤΗΛ,2351039896 και 6944123410. Κυριος ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ. Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Δημοσίευση

Nikoulina μου σιγουρα δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι!!!!!!Βγαλτο απο το μυαλ σου!!!Οτι ποναει ΔΕΝ ειναι...."το μακρια απο εμας".Κανε ομως μια μαστογραφια,ετσι,για να σου φυγει η ιδεα.

Δεν θα ειναι τιποτα,θα δεις.Μπορει να ειναι οι γαλακτοφοροι αδενες σου ;)

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Εγω δεν ειμαι απο Κατερινη αλλα εψαξα και σου βρηκα ενα ΠΟΛΥΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ λεγεται αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει μαστογραφιες!Τηλεφωνησε και κανε μια ερωτησουλα καλη μου! ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 29 ΤΗΛ,2351039896 και 6944123410. Κυριος ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ. Ευχομαι ολα να πανε καλα!!
ΚΙΜΟΝ ΕΥΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙ....ΠΙΡΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ....ΒΡΙΚΑ ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΒΜΑΤΑ ΑΛΑ ΣΙΜΕΡΑ ΛΙΠΙ....ΑΧ ΜΕΧΡΙ ΔΕΦΤΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΦΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ....ΕΥΑΡΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. :kiss::kiss::kiss:
Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Nikoulina μου σιγουρα δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι!!!!!!Βγαλτο απο το μυαλ σου!!!Οτι ποναει ΔΕΝ ειναι...."το μακρια απο εμας".Κανε ομως μια μαστογραφια,ετσι,για να σου φυγει η ιδεα.

Δεν θα ειναι τιποτα,θα δεις.Μπορει να ειναι οι γαλακτοφοροι αδενες σου ;)

LOLLIPOP..ΤΗ ΚΑΝΙΣ? ΕΓΟ ΑΝΧΟΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙ...ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΙΧΑ ΠΑΡΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΟ ΜΟΥ .....ΑΦΤΟ ΜΟΥ ΕΛΙΠΕ ΤΟΡΑ...ΟΝΔΟΣ ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΙΝΕ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,2 ΜΙΝΕΣ ΙΝΕ ΔΙΝΑΤΟΝ? ΘΑ ΠΑΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΔΕΦΤΕΡΑ......ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ
Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Αλευρόπουλος Νικηφόρος,

Εμ. Παππά 23, Βέροια,

Τηλ.: 23310 21661

βρηκα κ αυτο το τηλ. αποτην σελιδα του υπουργειου υγειας.

ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss::kiss:

ΕΥΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙ ....ΕΓΟ ΘΕΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙ....ΕΓΟ ΜΕΝΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ... :kiss::kiss::kiss: ΙΝΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ
Δημοσίευση

nikulina μου μην φοβασαι...μπορει να ειναι απο το γαλα..και εγω οταν γεννησα και εχασα το μωρο μου παρ'ολο που μου ειχε δωσει χαπια ο γιατρος για να μου κοψει το γαλα μου...εγω ειχα κατεβασει παρα πολυ και πιεσα το στηθος μου να βγει για να μην πετρωσει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...