Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

προωρο κοριτσακι 25 εβδομαδων πεταχτηκε στα σκουπιδια,πηγε η μαμα του με αιμορραγια στο νοσοκομειο στην κυπρο,και ειπαν οτι το παιδι γεννηθηκε νεκρο,το πεταξαν στα σκουπιδια και μετα απο 5 ωρες το ακουσε μια καθαριστρια να κλαιει,μακαρι να τα καταφερει,πως ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα;

Δημοσίευση

ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..

Δημοσίευση

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ :angry::angry::angry::angry: ΑΙΣΧΟΣΣΣ :angry::angry::angry::angry: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΚΑΡΙ....

Δημοσίευση

τωρα προσπαθουν να τα καλυψουν και ειπαν πως το μωρακι ηταν σε ενα δοχειο μεσα στο νοσοκομειο,μαλλον σταθεροποιηθηκε η κατασταση του,μακαρι να τα καταφερει ως το τελος

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου,το είδα κι εγώ χτες στην τηλεόραση,και με έπιασαν τα νεύρα μου...Έλεγαν πως το μωρό είναι εντάξει προς το παρόν,αλλά επειδή είναι πολύ πρόωρο,έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι 5 ώρες εκτός ιατρικής και μηχανικής υποστήριξης,και φοβούνται για εγκεφαλική αιμοραγία.

Αντί ο Θεός να πάρει αυτό το μωράκι,ας πάρει το καθήκι που το αντιμετώπισε σαν χαρτοπετσέτα και το πέταξε χωρίς καν να δει αν αναπνέει!

Βρε κορίτσια,να ρωτήσω και κάτι άλλο;

Δεν υποτίθεται ότι εάν πεθάνει ένα πρόωρο μωράκι το παραλαμβάνουν οι γονείς για να το στείλουν σε ειδικά εργαστήρια να δουν τί έφταιξε,είτε να το θάψουν;Αυτό το καημενούλι πώς πετάχτηκε;

Δημοσίευση

ισως καποιοι γονεις και πανω στην απελπισια τους να μην γνωριζουν κιολας αυτη τη διαδικασια,επισης καποιοι γιατροι δεν μπαινουν καν στον κοπο να πουν στους γονεις για αυτες τις ειδικες εξετασεις στα εργαστηρια

• Προσθήκη...