Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΠΕΡΜΑ???


KARKINAKI

Recommended Posts

Κοριτσια να μην αυτοσυστηνομαι ..κοντευω να γινω παλια στο forum.!! :blink:

Εχω με τον αντρα μου το γνωστο θεμα με το σπερμα. Αυτη τη Παρασκευη θα κανουμε σπερμοδιαγραμμα μετα την 3μηνη φαρμακευτικη αγωγη που εχει λαβει καθως περιμεναμε τη σπερματογενεση :cheer:

Διαβαζω σε διαφορα post οτι κανει δουλεια η ομοιοπαθητικη στην ανδρικη υπογονιμοτητα.Γνωριζει καποια να μου πει;;; Μ' ενδιαφέρει πολύ και εδω που έφτασα λέω να τα ψάξω όλα. Αν ναι ξέρετε κάποιον ομοιοπαθητικό που να ασχολείται στη Θεσνίκη;;

σας ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό κουράγιο σε όλες μας :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου εύχομαι.

Εγώ κάνω Ομοιοπαθητική εδώ και 13 χρόνια και έχω θεραπεύσει χρόνια προβλήματα που η κλασσική ιατρική θεωρούσε ανίατα. Καταλαβαίνεις ότι όταν βρήκαμε το ασθενές σπέρμα του άντρα μου, ήταν η πρώτη μου σκέψη να δοκιμάσουμε με αυτόν τον τρόπο. Μπηκαμε σε μια ομάδα εξειδικευμένη στην υπογονιμότητα (στην οποία συμμετέχουμε ακόμα, εγώ δηλαδή γιατί ο άντρας μου δεν το χρειάζεται πια!) Να μη στα πολυλογώ, μετά από 3 μόλις μήνες θεραπείας, ο καλός μου "εκτοξεύτηκε" από τα 6 εκ./ml στα 107!!! και από 17% κινητικότητα στο 40%!! Ευτυχώς που κάναμε τα συγκριτικά σπερμοδιαγράμματα στο ίδιο κέντρο γιατί όπως μας είπε και ο (πολύ σοβαρός) ερευνητής που το έχει, θα πίστευε ότι είχε γίνει λάθος!

Παιδάκι δεν έχουμε κάνει ακόμα, όμως εγώ έχω μια βουλωμένη σάλπιγγα και πολύ πολύ "αντισυλληπτικό" άγχος αφού προσπαθούμε περίπου 1μιση χρόνο.. όμως παρ'όλα αυτά, πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει και ψηφίζω ομοιοπαθητική δαγκωτό! Στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω κάποιον, μπορείς όμως να τηλεφωνήσεις στο κέντρο της Ομοιοπαθητικής στο Μαρούσι που πηγαίνουμε κι εμείς και σίγουρα θα σου συστήσουν κάποιον (2108052671)

Αυτά από μένα... και πάλι καλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΓΕΛΟΣΚΟΝΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ/ΘΕΙ Η ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax Κοριτσια μου αναπτερωνετε πολυ πολυ πολυ το ηθικο !

σας ευχαριστω θα το ψαξω...δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω..

σας ευχαριστω πολυ :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

κοεριτσια καλησπερα με ενδιαφερει και εμενα η ομοιοπαθητικη θα σε ρωτησω aggeloskoni επειδη ειμαι απο επαρχια πρεπει συνεχεια να επισκεπτομαστε το ιατριεο?και για πες μου την διαδικασια μερχι να φτιαξει το σπερμα και απο χρηματα?ειναι οικονομικα?ευχαριστ παρα πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 9 years later...

Τυχαία διάβασα το θέμα αυτό, όντας με πρόβλημα στο σπέρμα.
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με την ομοιοπαθητική και τις θεραπείες τις οποίες υπόσχεται, αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω κι άλλες γνώμες σχετικά με την προσέγγισή της στο θέμα της ανδρικής υπογονιμότητας.

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει από αντίστοιχες ή προσωπικές του περιπτώσεις, ας σχολιάσει εδώ ή να μου στείλει μήνυμα.

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από ότι είχε πει ο γιατρός στον άντρα μου,το σπέρμα ανανεώνεται κάθε Χ διάστημα.. οπότε αν βρέθηκε μια φορά πρόβλημα,δε σημαίνει ότι θα υφίσταται επ αόριστον.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...