Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βασίλης 94

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

2 Neutral

Σχετικά με Βασίλης 94

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλησπέρα από εμένα! Το επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμά μου στους έξι μήνες από επέμβαση κιρσοκήλης και με υποτροπή αυτής στις 40 ημέρες του χειρουργείου, έδειξε αυτή τη φορά 700.000 σπερματοζωάρια/ml με καλό ποσοστό φυσιολογικών μορφών. Μια βελτίωση περίπου 7 φορές πάνω από το πριν του χειρουργείου, αλλά όχι φυσιολογικό για την ώρα. Σε δύο μήνες θα επαναλάβω νέο σπερμοδιάγραμμα και βλέπουμε για επόμενη επέμβαση
 2. Εύχομαι ολόψυχα να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!! Δε χρειάζεται άγχος, λίγο υπομονή ακόμα και όλα θα πάνε καλά!!
 3. Η αύξηση της Τεστοστερόνης είναι πολύ καλό σημάδι καθώς δείχνει να καλυτερεύει η λειτουργεία των όρχεων. Προσωπικά οι δικές μου ορμονολογικές ήταν απολύτως φυσιολογικές από πριν την εγχείρηση, αλλά το σπερμοδιάγραμμα πολύ κακό καθώς έδειξε 100.000 σπερμ/ρια / ml και ολικό αριθμό αυτών: 350.000. Πιθανόν να έπεσα και σε κακή γενειά σπερματοζωαρίων τότε, αλλά εξ' αιτίας τρίτου βαθμού κιρσοκήλης, πήγα κατευθείοαν για χειρουργείο και είμαι σε αναμονή για νέο σπερμοδιάγραμμα από Σεπτέμβρη.. Αν δεν έχεις πάρει κάποια αγωγή για το σπέρμα, βοηθάνε πολύ τα αντιοξειδωτικά (κυρίως βιταμίνες C και E) και πάρα πολύ η βιταμίνη D και ψευδάργυρος. Καλό είναι βέβαια να σου τα δώσει ο γιατρός σου εφόσον το κρίνει. Επίσης και που το σπερμοδιάγραμμά σου είναι το ίδιο με πριν, είναι καλό γιατί ένα 5-10% χειρουργείων κιρσοκήλης χειροτερεύει το σπέρμα.. Εύχομαι σύντομα να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!! Υ.Γ Το νεαρό της ηλικίας μας, είναι υπέρ μας για την μερική έως πλήρη επίλυση των προβλημάτων μας!
 4. Δημήτρη, καλησπέρα. Αντιμετοπίζω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα, είμαι 24 ετών και πριν ένα τρίμηνο έκανα χειρουργείο κιρσοκήλης. Ο Γιατρός μου μου είπε για νέο σπερμοδιάγραμμα όταν κλείσω εξάμηνο, εσένα που σου υπέδειξε στους τρείς μήνες, τι αποτελέσματα είχες αν επιτρέπεται; Εύχομαι τα καλύτερα!
×
×
 • Προσθήκη...