Μετάβαση σε περιεχόμενο

elephant

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  225
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

90 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με elephant

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Πήρα αμέσως όταν είδα το μήνυμα σου αλλά δυστυχώς μου είπαν να καλέσω κανονικά στο 1535, τους είπα και για την αποβολή την τελευταία αλλά δεν...Θα δοκιμάσω με τα ραντεβού και βλεπουμε. Και πάλι ευχαριστώ!
 2. Πραγματικά σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια σου ❣️
 3. Η αλήθεια είναι ότι είχα δύο αποβολές σε 5 μήνες και η τελευταία τώρα τον Μάιο.Σε ποιο τηλ μπορώ να πάρω εκτός από 1535 για ραντεβού?
 4. Μπορώ να κάνω όντως τηλεφωνικό ραντεβού μαζί της και να με παρακολουθεί έτσι?? Δεν το γνώριζα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ❣️
 5. Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι ,εχω διαβασει πολλά για αυτήν αλλά τα ραντεβού στο Έλενα καθυστερούν πάρα πάρα πολύ. Έχει ιατρείο και έξω?
 6. Καλησπέρα κορίτσια!έχετε να μου προτείνετε ανοσολογο στην Αθήνα? Το πρόβλημα μου είναι οι αποβολές.Αν κάποια έχει και εμπειρία προσωπική από γιατρό ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ.
 7. Κορίτσια καλησπέρα, το χωρεμειο θεωρείται καλό εργαστήριο για τον καρυότυπο? Πήγα σήμερα αλλά δεν μου είπανε πόσες μέρες θα βγει το αποτέλεσμα. Ξέρει καμιά?? Ευχαριστώ
 8. Ευχαριστώ πολύ! Επίσης!
 9. Καλησπέρα, μπορείς να μου δώσεις το τηλ για τα ραντεβού? Ευχαριστώ πολύ 🌻
 10. Καλά αποτελέσματα! Ναι, θα δείξει. Από συμπτώματα πώς είσαι??
 11. Συγχαρητήρια!!! Με το καλό να το δεχτείς το μωράκι σου!! έδειξε δλδ κ δύο μέρες νωρίτερα ε? Καιεγω είμαι στα όρια μου !!
 12. Το ξέρω και σε ευχαριστώ πολύ 🌻❣️
 13. Καλημέρα κορίτσια..εγώ έχω 4 ημέρες για χοριακή αλλά νομίζω ότι δεν θα έχω θετική εξέλιξη.Αυτη τη φορά νιώθω σαν να μην έγινε εμβρυομεταφορα, δεν έχω πρηστεί ούτε από τα φάρμακα, τίποτα.. Πολύ διάφορα από την προηγούμενη φορά.
 14. Μια χαρά θα είσαι και θα ξεκινήσεις και θα έρθει το παιδάκι του ουράνιου τόξου μετά την καταιγίδα σου🌈
 15. Κορίτσι μου, ξέρεις ότι η φύση προνόησε από μόνη της.Σε καταλαβαίνω.. εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να το ελέγξω να σου πω την αλήθεια..Τώρα με τον προεμφυτικο θα είσαι σίγουρη και πιο έτοιμη 🌻Όλα θα γινουν
×
×
 • Προσθήκη...