Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

διασταυρωση ολγας και μαρτιου.σημερα το απογευμα .περιμενω να αναψει πρασινο με το καροτσι και το μεγαλυτερο μου αγορι για να περασω απεναντι.ξαφνικα και εντελως αναπαντεχα συμβαινει τροχαιο μπροστα στα ματια μας την ωρα που διασχιζουμε το δρομο .εχουμε κανει μολις λιγα βηματα μακρια απο το πεζοδρομιο.μια μηχανη προσεκρουσε σε ενα ταξι παρεσυρε μια γιαγια και ο μηχανοβιος πεφτει με τη μηχανη του κανοντας τουμπες και ερχεται με ορμη πανω στο καροτσι μου .τα ειδα ολα οταν η μηχανη χτυπησε με δυναμη στο καροτσακι μου με προοπτικη να το ανατρεψει.φρικαρω και μονο που το σκεφτομαι αν δεν εκανα εκεινα τα βηματα πισω και δε συγκρατουσα με οση δυναμη βρηκα το καροτσι δεν τολμω να φανταστω τι θα συνεβαινε και ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου. ο θεος εσωσε το μικρο μου και οποια αμφιβαλλει για την υπαρξη του ας το σκεφτει καλυτερα .οι ανθρωποι ειμαστε τελειως ανισχυροι οσο κι αν ισχυριζομαστε το αντιθετο.

Δημοσίευση

Δοξα το Θεο που δεν παθατε τιποτα!!!!! Οπως τα ειπες ο Θεουλης το εσωσε! ΤΟ διαβαζα και ειχε κοπει η αναπνοη μου . Δεν μπορω να φανταστω πως ενοιωσες εσυ ... Θεουλη μου καλε προσεχε ολα τα παιδακια του κοσμου!

Δημοσίευση

glayki,πες τα χρισοστομη οντος ειμαστε τελειως ανισχυροι χωρις τον μεγαλοδυναμο και την πιστη μας σε αυτον.Δοξα το θεο δεν αφισε να σας γινει κακο,ας εχουμε εμπιστοσυνη στο θεο μας παρα τις δυσκολιες στη ζωη του καθενος μας και αυτος δεν θα μας εγκαταλιψη,εγω το βιωνω αυτο καθε μερα με καποιες δυσκολιες που περναμε στην οικογενεια,να 'ναι καλα δεν μας αφινει.

Δημοσίευση

Άχ ευτυχώς δεν πάθατε τίποτε. Δεν θέλω να φαντάζομαι τί θα γινόταν. Να ανάψεις μια λαμπάδα γιατί όντως είχατε Άγιο. Να προσέχεις κορίτσι μου. Τα μάτια σου δεκατέσσερα. Να μου φιλήσεις τα παιδάκια σου.

Δημοσίευση

Δόξα το Θεώ!Ετσι ψύχραιμη σου εύχομαι να είσαι πάντα!Τι τραβάμε κάθε φορά που βγάζουμε βόλτα τα μωρά!Πόσα μάτια να έχουμε!Γιατί 14 δε φτάνουν!Και πόσο εκνευριστικό είναι που βλέπουν κάποιοι οδηγοί καρότσι κι αντί να χαμηλώσουν ταχύτητα, γκαζώνουν κι από πάνω!

Δημοσίευση

se katalabaino apoluta,pro 2 eton perimena sto fanari se diabasi pezon k eixe ena psilovroxo,vlepo mia mixani megalou kuvismou na erxete apo makria gkazomeni k leo apo mesa mou pos trexei etsi ama glustrisei mporei na pesei epano mou,k sta epomena deftera egine,glustrise ,oi 2 anavates efugan k arxisan na sernontai k i mixani na erxete pros ta emena ,eftuxos den panikovlithjika k etreksa pros ta piso,oi anavates de den epathan tipota k sikothikan xaxanizontas...doksa to theo g ola ta thaumata pou simvainoun kathe mera...

Δημοσίευση

μου εχει συμβει πριν 2 χρονια να οδηγω με ψιλοβροχο και να ερθει ευτυχως οχι με φορα αυτοκινητο απο ενα καθετο στενο και να καρφωνεται κυριως στην πισω απο τον οδηγο πορτα με τα παιδια μεσα .απο θαυμα δεν παθαμε κατι και η δικαιολογια του οδηγου "μολισ ξυπνησα και δε λειτουργω καλα".και το 1998 σκοτωθηκαν οι γονεις μου σε τροχαιο.τα ματια μας 123456789 και ωσ οδηγοι και ως διαβατες

Δημοσίευση

ποσα μπορουν να συμβουν απο τη μια στιγμη στην αλλη!!!

το σιγουρο ειναι οτι ολα τα παιδακια τα φυλαει ο Θεος και εχουν παντα εναν Αγγελο μαζι τους! δεν ειναι λιγες οι φορες που λεμε "παραλιγο!"

εγω μενω εξω απο τη Θεσσαλονικη σε χωριο και τι πιο φυσικο τωρα που ανοιξε ο καιρος να πηγαινω τα μωρα μου βολτα στη φυση. σε κατοικημενη περιοχη με σπιτια με τεραστιες αυλες που ειναι αραια. οι δρομοι δεν ειναι πολυσυχναστοι αλλα δεν εχει βεβαια πεζοδρομιο! ετσι παω συριζα με τα χορτα.υπαρχουν οδηγοι που αν και μας βλεπουν γκαζωνουν και λες και μαρσαρουν επιτιδες διπλα στο καροτσι. φορτηγα, που ενω ειναι ο δρομος αδειος και πιο πριν πηγαιναν στη μεση του δρομου, περνανε συριζα απο εμας! και τωρα φτιαχνει ο Δημος πεζοδρομια, που με το ζορι χωραει μονο καροτσι. ποσο μαλλον διπλο! τωρα θα με αναγκαζουν να προχωραω μεσα στο δρομο!

Δημοσίευση

οσα δεν τα φερνει ο χρονος τα φενει η ωρα και δυστυχως πρπειαν σκεφτομαστε πως οδγουν οι άλλοι και οχι οτι εμεις βγαιουμε κανονικα στο πεζοδρομιο να κανουμε βολτα τα παιδια μας φανταστειτε περνανε απο πεζοδρομο με αυτοκινητα και μηχανες και λενε στα παιδια που παιζουν καντε ακρη να περασουμε !Αυτη ειναι η Ελλαδα του 2010 χειροκροτηστε .Τελιακ η γιαγια και ο μτοσυκλετηστης ; τι εγεινε ; καμια φορα οι ηλικιωμενοι δνε βλεπουν περνανε και δυστυχως περνυν στο λαιμο του και άλλους .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...