Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

για αυτο δεν εβαλα ημερομηνια για να το συζητησουμε καλα κ να βρουμε μια μερα να τους βολευει ολους ας ειναι κ την αλλη εβδομαδα,Ολια μου στην ιδια περιοχη δεν μενουμε ?να κανονισουμε καμμια φορά κ με τις αλλες που ειναι κοντα να παμε πλατεια,ανοιξε κ ο καιρος

Δημοσίευση

Γιωτα αν θες αυτη την εβδομαδα εκτος απο πεμπτη καποιο απογευμα μπορω να βρεθουμε στην πλατεια του ευοσμου . Πρωτομαγια λιγο δυσκολο ..Ας ερθουν και οσες κοπελες μπορουν .Η Βασω απο οτι ξερω μενει κοντα

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΟΣΜΟ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ.ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΠΑΝΤΑ

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ!!

Δημοσίευση

Βενη εσυ θα ερθεις μεχρι εμενα που ειναι ευκολο..και μετα θα παμε μαζι...χιχιχιχι

Εγω Ανατολικα η κεντρο δεν εχω προβλημα να ερθω αρκει να ειναι μερα - οχι καθημερινη- που να ειναι ο αντρας μου σπιτι..αλλιως με τον ταραξια μονη μου δεν το επιχειρω...δεν θα ξεχασω την τελευταια φορα που το εκανα και πηγα ΙΚΕΑ

Δημοσίευση

κορίτσια μου και εγώ μάλλον θα μπορέσω να έρθω με την κοιλίτσα μου!!!

Βασούλα μαζί θα τις έχουμε τις κοιλιές μας!!!!χαχαχαχα

αλλά όχι Πρωτομαγιά γιατί όλο και κάτι θα κανονίσουμε να κάνουμε..πείτε πότε θα γίνει για να σας πω σίγουρα!!!

Δημοσίευση

καλε μην το δενετε κομπο για την πλατεια Ευοσμου,μπορουμε μεσοβδομαδα να βρεθουμε οσες μενουμε κοντα στην πλατεια γ καφεδακι κ μετα ξαναβρισκομαστε καπου πιο κεντρο γ να βολευτουν κ τα κοριτσια που μενουν ανατολικα,δεν θελω να ταλαιπωρηθει κανεις,να ειναι ολοι ευχαριστημενοι!!!! Ολια και Βασω οποιο απογευμα θελετε ειμαι φρι !!!!!Χρυσα κ Νατασουλα το ιδιο κ προς εσας,κ οποια αλλη μενει κοντα !!!!!κ φυσικα οποια αλλη θελει,στειλτε μου πμ γτ σημερα δυσκολα να ξαναμπω,το τηλ μου το εχετε νομιζω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...