Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

με την εξωσωματικη πηρα κιλακια..πρηστηκα.μια ξαδερφη μου πηγε και εκανε το τεστ τροφικης δυσανεξιας καπου στο περιστερι.εγινε αλλος ανθρωπος!εχασε κιλα και μαλιστα πιο πολυ λιπος.της επεσε η χοληστερινη και το ζαχαρο!θα παω κι εγω και θα σας πω.ειδα και το site mediforma.gr.

Δημοσίευση

καλα μην εν8ουσιαζεσαι τοσο... Ετυχε !

πριν κατι χρονια ειχανε ερ8ει στο γραφειο μου 2 διαφορετικες κυριες με το ιδιο χαρτι ! (εριξα τρελλο γελιο)

Δυσανεξια κ ολες καταληγουν να τους πουν οχι κρεας μαζι με πατατα , οχι μπανανα , οχι ντοματα ,οχι τυρια παχυντικα...(τα αυτονοητα)

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ...?

Δημοσίευση

συμφωνω με τα κοριτσια..σου λενε δε κανει να τρως ας πουμε αλευρι και περιλαμβανει οτι εχει σχεση με αλευρι..οποτε..δε το ραβεις να δεις προκοπη;;και εγω αυτο προσπαθω να κανω..να το ραψω..ολα τα αλλα....ασε που ειναι και πανακριβο..

Δημοσίευση

χμμμμ...εγω δε θα συμφωνησω με τα κοριτσια

ειχα παει στην πασχαλερη και ειχα δει αποτελεσμα και τα φαγητα που αρχικα μου αφαιρεσε δεν ηταν γενικοτητες...

εξαλου με την παροδο προσθετονται νεα ή αφαιρουνται υπαρχοντα απο τη λιστα

εμενα με βολεψε και ενιωσα οτι ξεφουσκωσα

Δημοσίευση

εγω παλι σαν πρωην διαιτιτικος νομιζω πως ουτως η αλλως αν αφαιρεις τροφες χανεις κιλα.

20 εχασα μετα την εγκυμοσυνη χωρις κατι ιδιαιτερο (σπανια γλυκα , πολυ κοτοπουλο, τονο,ψαρι,μοσχαρι)

τι να πω ... απλα πιστευω πως οι γυναικες ειμαστε πολυ ευκολη λεια σε κατι τετοια , η 12ετη πειρα μου αυτο με εχει διδαξει!

Δημοσίευση

κοριτσια για να ενημερωνεστε

καταρχαςμην γινεστε ερμαια του καθενος

δεν ειναι κακο πρωτα να ψαχνετε τι σας πασαρουν

ο ορος δυσανεξια ιατρικως υπαρχει

και οντως υπαρχουν ιατρικα προβληματα που οφειλονται σε δυσανεξια τροφων

ουσιαστικα με λιγα λογια οχι ιατρικα να μην μπορεις να πεψεις μια τροφη με αποτελεσμα να μενουν ουσιες στον οργανισμο οι οποιες γινονται σε μεγαλη συσσορευση τοξικες

πχ δυσανεξια στην λακτοζη

ιατρικως εαν δεν εισαι πααχυσαρκως δεν μπορουμε να μιλησουμε για δυσανεξια

οκ; για το λογω αυτο και εν καλυπτεται απο τα ταμια

οπως πολυ σωστα ανεφερε αρχικως η Τζουλια - το να μην τρως πολυ αμυλο εννοειτε οτι σου προκαλει ελλατωση βαρους

Για το λογω αυτο:

ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΩΜΟΥΜΠΕΣ

κι εμενα μου εχουν μεινει 6 κιλα απο την εγκυμοσυνη κι αυτο γιατι τρωω σαν βοδαρα

εαν δεν ετρωγα τωρα θα ειχα χασει ολα

Φυσικα μακαρι σε εσενα να κανει δουλεια

δεν ειναι κακο να χανουμε τις ελπιδες μας

και πολυ ανθρωποι μονο απο την σκεψη οτι κανουν κατι τα πανε περιφιμα και ας μια πατατα ολα αυτα

Δημοσίευση

Δυστηχώς θα συμφωνήσω με τα κορίτσια...συνηθως εύκολη λεία είματε εμέις οι γυναίκες.Εφηβεία,εγκυμοσύνες,εμμηνόπαυση...Σχεδον παντα ασχολούμαστε με κάτι ορμονικό.Οπότε να σου και τα κιλάκια.Είμαστε ανυπόμονες και θέλουμε εναν μαγικό τρόπο για να εξαφανιστούν τα λίπη! :P

Είμαι και γω διαιτολόγος και στο γραφείο είχα και άντρες θύματα αυτης της ιστορίας.Βλέπετε και αυτοι τωρα πια ενδιαφέρονται πολυ για την εμφανισή τους.Ειδικά πολλα νεα αγορια.Οι μεγαλυτεροι ερχονται για λόγος υγειας κυρίως.

Δυσανεξία στην ιατρική ονομάζουμε αυτη που ένας οργανισμος αντιδρα με αλλεργία σε ένα τροφιμο ή σε μια ομαδα τροφιμων.Πχ γαλα,γλουτενη κλπ Και αλλεργια εννοουμε εξανθηματα,πρηξιμο ή οταν υπαρχει δυσανεξια στην γλουτενη παθαινει κανεις κοιλιοκακη κλπ.Οχι να αντιστεκεται ο οργανισμος στην απωλεια βάρους.Στην βιβλιογραφια γελανε με ολα αυτα.Αφαιρουν 2-3 τροφιμα και παραλληλα σου δινουνε αυστηρη διαιτα με αποτελεσμα να χασεις φυσικα απο το διαιτολογιο και οχι απο την αφαιρεση του τροφιμου.

Μια πελατισσα μου μου εφερε ενα τετοιο διαιτολογιο(της ειχε παει μαλιστα ο κουκος αηδονι) και ευτυχως ητανε δεκτικη σ'αυτα που ελεγα και βαλαμε κανονικα ολα τα"απαγορευμενα".Εχανε κανονικοτατα και εκαλιγε τα λεφτακια της!Και λεω δεκτική γιατι συνηθως εμεις οι γυναικες ειμαστε λιγο ξεροκεφαλες.Σου λέει εσυ με μια μεσογειακη διατροφουλα θα με κανεις να χασω,ενω ο αλλος με τα τεστ dna τεστ σαλιου και γαλα απο γαιδουρα κοτζαμ επιστημονας με κοροιδευει?

Δυστηχως επιτρεπονται ολα αυτα....και ο κοσμος υποφερει απο χρονια εξαρτηση διαιτολογου.Πηγαινε ελα συνεχεια αποτελέσμα μηδεν και προβληματα υγειας αλλα και ψυχολογικα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πώς πάτε κορίτσια;; Πότε περιμένετε;; Ποια εχει πρώτη σειρά 🫣 Εγώ κανονικά 11/10. Αλλά δεν θα αντεξω μέχρι τότε. Λεω να παω τέλος Σεπτεμβρίου και πάλι ίσα που θα αντέξω. Νιώθω τόσο κουρασμένη με τον μικρό όλη μέρα. Η κοιλιά μου σχεδόν αγγίζει τα πόδια μου😵‍💫 νιώθω σαν να γεννάω αύριο.... Τελικά όντως η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολη... Επίσης πριν μια βδομάδα είχα αυτή την βλέννα που λένε, την τραχιλικη. Στον γιο μοθ δεν την θυμάμαι καθόλου 
    • Καλησπερα κοπελα μου! Επειδη ειμαι κι εγω με διδυμακια, δεν υπαρχει συγκεκριμενο πρωτοκολλο που να οριζει οτι πρεπει ενα μωρο να νοσηλευτει ωσπου να συμπληρωσει συγκεκριμενες βδομαδες. Απλα πανω κατω σε γενικες γραμμες γυρω στις 36 με 37 ωριμαζουν απολυτως τα οργανα και δεν χρειαζονται υποστηριξη, οπως επισης εχουν καλο βαρος και σιτιζονται πλεον μονα τους. Γι αυτο καποιοι το λενε ως θεωρητικο οριο. Και παλι ομως δεν ειναι καθολου απολυτο. Ξερω μωρακια 35βδομαδων που δεν χρειαστηκαν καμια νοσηλεια στη μενν και μωρα 38 και 39 που χρειαστηκαν. Το πρωτο μου πχ που γεννηθηκε 39η (στο Ιασω) μπηκε μενν γιατι παρουσιασε δυσκολια στην αναπνοη. Ποιος να μου το λεγε;; Εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 35κ2 στο Μητερα και δεν μπηκε κανενα μενν κι εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 38κ4, επισης στο Μητερα, και μπηκε το ενα εκ των δυο γιατι ηταν 1700γρ. Επισης εχω φιλη που γεννησε 30κ4 στο Αλεξανδρα το μωρακι της με βαρος 1900 και το πηρε στις 35 που ειχε φτασει ηδη 3200.  Οποτε θελω να πω δεν υπαρχει κανενας νομος. Πανε παντα αναλογα με το καθε νεογνο, το βαρος γεννησης (θελουν σιγουρα να εχει συμπληρωσει τα 2000-2200), το αν υπαρχουν αλλα προβληματα κλπ. Δεν παιζουν ρολο μονο οι εβδομαδες κυησης. Να μην αγχωνεσαι προκαταβολικα. Κανενας δεν μπορει να σου εγγυηθει με βεβαιοτητα τι θα γινει. 
    • Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...