Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τη ραμονα δεν πιστευω οτι μπορουμε να την αμφισβητησουμε,την εχουμε γνωρισει αλλωστε κι απο κοντα,χωρις να σημαινει αυτο κατι για τις κοπελες που δεν εχουν παει σε συναντησεις,α,εμεις ειχαμε περιπετεια με τη ραμονα,2 φορες ιδωθηκαμε,αν και τη μια χαζευα εντελως και δεν την ειδα καν εγω,αλλα την τριτη τα καταφεραμε να μιλησουμε!

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

βρε κοριτσια εγω μενω Νισυρο.καποια θα απορει κ αν υπαρχω ετσι οπως παει η κατασταση.εδω ο κοσμος ειναι κλειστος κ δεν εμπιστευομαι κανεναν.ετσι μπηκα στο μαμμυ.το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι σε 1 μονο θεμα δεν γινονται καβγαδες κ καμαρωνω πολυ γιαυτο.συζηταμε με τις κοπελες κ τα αναλυουμε ολα.εκει μαλιστα.κ αν καποιες ειναι φεικ(που δεν ειναι 100%) δεν θελω να το ξερω.σε αλλα θεματακια γινεται ο χαμος.χαλαρωστε...ελεος πια...εδω χαλαρωνουμε...!!!

Δημοσίευση

ραμονα ραμονα απα πα τι εισαι εσυ παιδακιμου ; ανθρωπος της Νικολουλη ; πουτα βρισκει ολα ; ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

10 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ

2 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

5 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΚΑΠΟΙΑ ΠΟ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝΕΧΕΙΚΕΝΑΝ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗ ΡΑΜΟΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΑΚ ΔΝΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΑΜΟΝΑΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣ ΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ )ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΛΑ ΚΑΝΕΙς ΡΑΜΟΝΑ .σταθερα

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΡΑΜΟΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ Κ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ Π.Μ.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΚΡΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ???

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΛΙΕΣΑΙ Κ ΣΥΓΧΗΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ

ΑΤΟΜΑ Κ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΙΖΟΜΑΣΤΕ

ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Δημοσίευση

ΡΑ-ΜΟ-ΝΑ! ΡΑ-ΜΟ-ΝΑ!!!! ειμαι fan σου!!!!!! :woohoo: καλα ρε θηριο ανημερο μου ανοιξες τα ματια!!!!!!!!!ειμαι χαζη!!!!!!!!!τοσο καιρο δεν το ειχα καταλαβει!εχω σιγουρο το ενα ατομο και τα αλλα υποψιαζομαι χι χι χι!!!

καλα ε?πολυ σε παω!!! :kiss::kiss:

επειδη ειμαι λιγο ασχετη,και δεν ξερω να στελνω pm που λετε,αν εχεις face και θες βρες με (mixaela xatzidaki) να τα πουμε λιγουλακι!!!! επισης θελω να βαλω φωτο εδω και τικερακι αλλα δεν ξερω που παν τα τεσσερα :blush::blink: φιλακιαααααααααα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλα..πολυ σουξε τα μπιφτεκακια μου!!!

χιχιχιχι..

παλη εκτος θεματος ειμαι!!!!

Να βρασετε καλα..και να στραγγηξετε καλα τα λαχανικα για να μην γυνουν ουτε πολυ τραγανα ουτε πολυ νιανια..α!! Το παναρισμα βοηθαει πολυ....χτες αν και τα εκαψα εγιναι πολυ ωραια!!!!

Δημοσίευση

ισως τα κανω σημερα αν προλαβω γιατι νοιμιζω οτι θα βγουν τελια!οντως βγηκε και ενα καλο εδω μεσα τα μπιφτεκακια σου!

χαχαχχαχα

οσο για τα κοριτσια που εχουν ξελαρυγγιαστει να λενε οτι δεν ειναι σωστο να λεω κατι και να μην το τεκμιριωνω να διαβασουν λιγο πιο προσεκτικα το λογο που ανοιξα το θεμα.οσο για αυτες που πηγαν την επιθεση τους σε πιο προσωπικο επιπεδο...δειρτε με που "καθε τρεις και λιγο" λεω την αποψη μου.ετσι ειμαι εγω και δεν θα αλλαξω,αν σας ενοχλει απλα μην διαβαζετε οσα θεματα ανοιγω και οσα ποστ γραφω,δεν ειστε αναγκασμενες στο κατω κατω.κανεις δεν ειναι αναγκασμενος για τιποτα...!δεκτο?δεκτο.

βανια μου γλυκια με τον αντρα τον πανεμορφο αν ερθω στη συναντηση παλι θα με ρωτανε τι πως κ γιατι οποτε μαλλον ακυρο!χιχιχι

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

κοριτσι μου επιτελους αποφασισε τι θελεις! απο τη στιγμη που μπηκες στο τρυπακι να μας πεις ψεμματα βρες επιτελους τι θες να πεις! μην αλλαζεις συνεχεια την ιστορια σου! την μια λες μια φορα την αλλη δυο..ξερεις καλα τι εννοω! διαλλεξε επιτελους την ιστορια που θες να μας πουλησεις κ μετα γραψτην!

βαρεθηκα να βλεπω καθε μερα μια προσπαθεια να χωνοντε καποια ατομα σε ολα τα θεματα να πουν τα ψεμματα τους!

ειναι κουραστικο ολο αυτο!

αφου εχουν τη διαθεση να πουν το ψεμμα τους ας πουν τουλαχιστον το ιδιο γιατι ειναι κουραστικο ολο αυτο!!! ελεος!

συγγνωμη που σας κουραζω αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της σωστα?

και μην ξεκινησουν καποιες να λενε και καλα οτι το παιζουμε κατι που ψαχνουμε ποιος λεει ψεμματα κ τετοια γιατι πολυ απλα αν δε σας αρεσει παραβλεψτε το!

ευχαριστω

καλα στην φωτο το γαιδαρακι ΤΕΛΕΙΟ....αλλα ΟΧΙ πιο ΤΕΛΕΙΟ απο

αυτο που παντρευτηκα!!!!!!!!

αααααααααααααααααχαχχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

α τωρα ειδα την παρακληση σας...λοιπον εκει που τα φτιαχνετε σας δινουν εναν κωδικο το κανετε αντιγραφη μετα πηγαινετε στο προφιλ σας για επεξεργασια πατατε στην καρτελα φορουμ και κανετε επικοληση στην "υπογραφη" σας

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ισως τα κανω σημερα αν προλαβω γιατι νοιμιζω οτι θα βγουν τελια!οντως βγηκε και ενα καλο εδω μεσα τα μπιφτεκακια σου!

χαχαχχαχα

οσο για τα κοριτσια που εχουν ξελαρυγγιαστει να λενε οτι δεν ειναι σωστο να λεω κατι και να μην το τεκμιριωνω να διαβασουν λιγο πιο προσεκτικα το λογο που ανοιξα το θεμα.οσο για αυτες που πηγαν την επιθεση τους σε πιο προσωπικο επιπεδο...δειρτε με που "καθε τρεις και λιγο" λεω την αποψη μου.ετσι ειμαι εγω και δεν θα αλλαξω,αν σας ενοχλει απλα μην διαβαζετε οσα θεματα ανοιγω και οσα ποστ γραφω,δεν ειστε αναγκασμενες στο κατω κατω.κανεις δεν ειναι αναγκασμενος για τιποτα...!δεκτο?δεκτο.

βανια μου γλυκια με τον αντρα τον πανεμορφο αν ερθω στη συναντηση παλι θα με ρωτανε τι πως κ γιατι οποτε μαλλον ακυρο!χιχιχι

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ...ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑ????

ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ/??????????

:laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ζαχαρενια το γαιδουρι μου τα σπαει!χαχαχαχα

ασε γιατι εφτιαξα μια κορνιζα(συνθεση) που εχει 8θεσεις για φωτο και εβαλα και αυτην με το γαιδαρο και διαφορες αλλες αστειες με τον αγγελο και την εβαλα ακριβως διπλα απο την πορτα και οποτε την κοιταμε πεθαινουμε στα γελια!

Δημοσίευση

τα μπιφτεκια ειναι απλα τελεια και θα προσπαθησω να τα φτιαξω σημερα πριν τη δουλεια!

κατερινακι νικολα και τον γιο σου οπως της παναγιωτας...χμ δε με θελει το ονομα βρε ρωτα και την παναγιωτα μας!χιχιχι

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

.οσο για αυτες που πηγαν την επιθεση τους σε πιο προσωπικο επιπεδο...δειρτε με που "καθε τρεις και λιγο" λεω την αποψη μου.ετσι ειμαι εγω και δεν θα αλλαξω,αν σας ενοχλει απλα μην διαβαζετε οσα θεματα ανοιγω και οσα ποστ γραφω,δεν ειστε αναγκασμενες στο κατω κατω.κανεις δεν ειναι αναγκασμενος για τιποτα...!δεκτο?δεκτο.

δεν ειναι ετσι ομως ραμονα μου...εγω προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου αλλα με ενοχλει οταν γινεται καποιος πανικος γιατι μεταφερετε και στα αλλα θεματα και ολοι μιλανε για τους ψευτικους χρηστες.αυτο εμενα με ενοχλει γιατι κι εδω να μην ασχοληθει καποιος αναγκαστικα σε καποιο αλλο ποστ το συζητανε παλι. Σε ολα τα φορουμ, υπαρχουν οι admins...αν κάτι δεν τους αρεσει μιλανε σε π.μ με τον ιδιο και αν λυθει καλώς αλλιώς τον διαγράφουν. Admin δεν είσαι αλλά αφού θες να λες την αποψη σου, πες το στη Λενα και στις φιλες που θες να προστατεψεις με π.μ και ασε το φορουμ να λειτουργει κανονικα. Κι εγω πολλες φορες βλεπω καποια πραγματα και δεν μου αρεσουν οποτε δεν μπαινω στα θεματα που κατι συμβαινει...αρα λοιπον με τα λεγομενα σου παντα, μη μπαινεις εκει που μπαινουν οι fake.οχι τιποτα αλλο με αυτα τα ποστ τους δινουμε και αξια και αυτοι χαιρονται που γινομαστε κουλουβαχατα.....

α! και οταν κανεις τα μπιφτεκια και τα φαει και ο καλος σου πες μας εντυπωσεις!!!!!

:huh: συγνωμη για το σεντονι!!!!

Δημοσίευση

χιλια συγγνωμη που εχω και αποψη! και χιλια συγγνωμη που δεν κραταω το στομα μου κλειστο οταν με ενοχλει κατι! δεν θυμαμαι να ειπα ελατε να μαζευτουμε να βρισουμε-λιθοβολισουμε 5-6 ατομα,ειπα ειναι μια επιστολη με την παρακληση να τη ουν καποιες και τουλαχιστον να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε εδω "αμερικαν μπαρ"χαχαχαχα απλα ειχα μια αποψη και τη ειπα.συγγνωμη κιολας!

αν επιβιωσει ο καλος μου μετα τα μπιφτεκια θα μπω και θα σας πω καποια στιγμη χαχαχαχα

αντε φιλια!

Δημοσίευση

καλα βρε ψωναρα!!!!

Ασχετο τελεις οι φωτο στην υπογραφη!!!!!

να κανω τον δικηγορο του διαβολου.....

Εγω δεν θυμαμαι..πασχω απο πρωημο..και πολυ φοβαμαι καλπαζον αλτσχαιμερ.

Σοβαρα μηλαω...καποια πραγματα απλα δεν τα θυμαμαι...πειτε γιατι δεν τα εδοσα σημασια οταν εγινα..δεν ξερω πραγματικα..ΠΧ αν με ρωτησεις ποσες ακριβως ευδομαδες ο μικορς επινε γαλα σκονη οταν γεννηθηκε..δεν θυμαμαι..ηταν περιπου 2-3 μπορει και 4...ποσες μεριδες γαλα παταξα..παλη δεν θυμαμαι ακριβως...ποτε εμφανηστικε το εκζεμα με την σοβαρη μορφη..καπου τον Σεπτεμβρη- Οκτωβρη,...δεν θυμαμαι..ξερω σηγουρα τελος Οκτωβριου ηταν χαλια..και αυτο απο τις φωτο της βαφτησης..αλλιως ουτε αυτο θα θυμομου..ποτε σταματησα να αντλω... καπου πριν η μετα τα Χριστουγεννα..παλη δεν θυμαμαι...

Απλα ειναι καλο ατομα που πασχουν απο παρομοιο αλτσχαιμερ..να μην λενε ψεμματα γιατι πιανονται...και το να κοροιδευεις καποιον στα μουτρα δεν ειναι καλο

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Ανυποφορες!!!!!

Λοιπον

Λοιπον εκδοχη 1

1 πακετο αναμεικτα λαχανικα

1 πακετο κατεψηγμενο καλαμποκι

αν θες λιγο πρασυνο κρεμυδακι η πρασο

πουρες πατατας..περιπου 6 πατατες λιωμενες

λιγα κασερια οτι θες, εγω βαζω γραβιερα

βραζει και στραγγηζεις καλα τα λαχανικα και το καλαμποκι

ανακατευεις τα παντα, πλαθεις μπιφτεκακια, αμα θες παναρεις με λιγο αλευρη η φρυγανια τριμενη και φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδοκοκκινησουν

Εκδοχη 2

Αντι για πουρε πατας μισο κουτακι μπυρα και αλευρη οσο παρει να γιενι ενα μειγμα σχετικα ρευτο, εδω βαζεις και λιγολαδακι, βαζεις μπιφτεκακια με ενα κουταλι σε λαδοχαρτο και ψηνεις ιδιους βαθμουσ

Ραμονακη..εσενα θα σου πετυχουν καλυτερα!!!

χιχιχιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...