Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

συγγνωμη να προσθεσω οτι δεν ειπα πως εσυ προσπαθεις να μου καψεις τον εγκεφαλο αλλα αλλο ατομο...πραγματικα γιατι θιχτικες δε μπορω να καταλαβω!

τελος παντων εσυ γιατι ενοχληθηκες δε μπορω να καταλαβω καθολου!

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

γλυφιτζουρακι μου συγγνωμη που στο λεω αλλα εγω αυτοσχεδια βομβα δε πεταω...εχω πυρηνικη απλα περιμενω να φυγουν τα συννεφα για να πεταξουν τα αεροπλανα!χαχαχαχα

δεν εγραψα για να πω ονοματα αλλα για να φυγουν να πανε αλλου!ξερουν αυτα τα ατομα ποια ειναι!

Tον ελυσα τον γριφο ;) με βοηθεια βεβαια!

Ο καθενας πισω απο την ανωνυμια μπορει να λεει οτι θελει.

Anyway ωραια η συνταγη,την πηρα κ εγω!!!!!!!!Θα την κανω αυριο μιαμ μιαμ

Δημοσίευση

ΜΑΜΑ-ΧΙΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΤΙΖΕΣΑΙ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΧΑΛΜΗ ΜΟΥ ΑΡΟΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΔΩ.ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΣΕΒΑΣΤΗ.ΜΗ ΜΟΥ ΤΣΑΤΙΖΕΣΑΙ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

Δημοσίευση

Δεν βγάζω άκρη... :blink::huh::ohmy::dry::unsure:

Δεν πειράζει!!! Εγώ πλέον εδώ μέσα αμφισβητώ ακόμα και τα δικά μου ποστς! :P

Γιατί έχω ανακαλύψει πολλά μέλη που πέφτουν σε αντιφάσεις (και μόνη μου και με τη βοήθεια της security S.A. που έχει ιδρυθεί εδώ μέσα ;) ) άσχετα που δεν έχω πει τίποτα και σε κανέναν. Τι? Θέλετε να κατηγορηθώ πάλι για προβληματική σχέση με τον άντρα μου από την οποία πηγάζουν τα κόμπλεξ και η ζήλεια που βγάζω για άλλα μέλη? Δε σφάξαμε!! :P

Άντε τα φιλιά μου λοιπόν!!! :kiss:

Δημοσίευση

ραμοναααα..θυμησου τα παλιααα..

που λεει και ενα τραγουδι..χαχαπως μου ηρθε?χεχε

τελως παντων λατρεμενη μου..θυμησου τις παλιες ησυχες μερες ξεγνοιασιας στο μαμμυ και παρατα τους ολους..

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ[νομιζω τουλαχιστον χαχαχα]αλλα νταξει δεν θελω να ασχοληθω..

κλαα κανεις εφοσον σε πειραζει [και ολες μας φυσικα μας πειραζει] να το κανεις θεμα..

ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΡΑΜΟΝΑ ΜΑΣ..

να φυγεται να πατε αλλου..χαχαχα

ραμονακι σου στελνω την αγαπη μας..

Δημοσίευση

ιφιγενεια σε βρισκω τσακαλι..χεχε

αφροδιτη μου κατα πασα πιθανοτητα..αυριο θα παω γιατρο και θα σας πω τα νεα μου..

ανυπομωνω να ερθει και η συναντησουλα με τα κοριτσια να τα δω και γενικα ειμαι μεσα στην τρελη χαρα..

[βγηκα λιγο εκτος θεματος?χαχα συγνωμη κοριτσαρες..συνεχιστεεεε]

Δημοσίευση

ναταλι σε ποια απο τις δυο συναντησεις θα σε δω? τεταρτη ή κυριακη?

α δε πειραζει που βγηκες εκτος θεματος...αυτες που επρεπε να το δουν το ειδαν ακομη και ως επισκεπτες! επναλαμβανω οτι respect τη νελυ που απλα αλλαξε νικ ή ηπιε το εξαφανιζολ!

Δημοσίευση

Ναταλι.....

mesthreadkilla1.gif

:P:P:P:P:P:P:P

Εϊχα καταλάβει από την αρχή για το άτομο αυτό, απλά σκεφτηκα ότι επειδή στο παρελθόν είχανε γίνει μαραθώνιες συζητήσεις και τσακωμοί, η Ραμόνα απλά δε θα επανερχότανε και φαντάστηκα ότι εννοούσε άλλη! Ε μετά κατάλαβα...

Ακόμα και για κάποιο θέμα θηλασμού που ανσφέρει η Ραμόνα, έχω κι εγώ μία υποψία μεγάλη για κάτι που είχε γραφτεί, αλλά για καραμπινάτους ευνόητους λόγους δε θα το αναφέρω καν σε κανέναν! Ασ'το να πάει άσ΄το!!! ;)

Δημοσίευση

μπηκα κι εγω γιατι ειδα οτι ειναι εδω η τουρκαλα και ψαχνει συνταγες...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

μιας και μπηκα ομως θα σχολιασω και λιγο γιατι θα σκασω... :P:P:P

βρε ραμονα μου καθε φορα ανοιγεις θεμα και για μια ψευτικη αλλα δεν λες τιποτα για το πια ειναι αλλα ο πανικος ξεκιναει....

γιατι δεν λες τις υποψιες σου στη Λενα και να τελειωνει εκει?δημιουργουμε εντασεις χωρις να υπαρχει λογος, αλλωστε ολες μας ξερουμε καποια πραγματα μεχρι που αληθευουν, δεν υπαρχει λογος καθε φορα να ξεκατινιαζομαστε ολες μαζι και να τρελενομαστε...εδω ειμαστε για ενα σκοπο......να φτιαξουμε τα μπιφτεκια... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

μου αρεσουν πολυ οι αστυνομικες ταινιες που ψαχνουν δολοφονους και τετοια

αλλα ακομα δεν καταλαβα για ποιες λετε

βεβαια δεν πολυ μπαινω τελευταια

ισως φταιει και αυτο

πειτε ρε και εμας να δω τι εγραψαν

ειμαι περιεργη

για θεματα θηλασμου διαβαζω αλλα δεν καταλαβα τιποτα

Δημοσίευση

ιφιγενεια εχεις πμ.μακαρι να λεμε την ιδια!

τινκερ δεν ειπα ελατε να ξεκατινιαστουμε απλα εγραψα μια επιστολη!οπως βλεπεις το θεμα το γυρησαμε στα μπιφτεκια! δεν χρειαζεται να πω μια ακομη φορα ονοματα ολοι ξερουμε απλα τις παρακαλαω ή να φυγουν ή να γινουν πιο πειστικες !απλα πραγματα μια επιστολη απλη λιτη κ απερριτη!

καλα τα μπιφτεκια ποιες θα τα φτιαξουμε?

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

χιχι οχι η φωτο ειναι απο τη ροδο! ειδα καποιον που μου μοιαζει και την εβαλα για να βρειτε τις διαφορες!χαχαχαχα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ,ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟΣ .

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια! Ραμονάκι δεν βρίσκω διαφορές στη φωτό..είσαι μια κούκλα, το μόνο που μπορώ να συγκρίνω είναι η υπομονή σου με εκείνει του γαϊδάρου..γαϊδουρινή υπομονή δεν λένε; εσένα μάλλον σε φτάσανε στα όριά σου απ' ότι κατάλαβα, αλλά κι εγώ όπως πολλές κοπέλες από εδώ δεν έχω ιδέα για ποιες λές. Μόνο για μια ιστορία είχα την αμφιβολία μου... από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ως μέλος του mammyland αλλά αμέσως είπα στον εαυτό μου ότι είμαι κακός άνθρωπος που σκέφτηκα άσχημα για κάποια..Μπορεί όντως και να κάνω λάθος και το εύχομαι, αλλά μου έβαλες φωτιές και υποψίες..

Τελικά θα έρθεις στις 09/4;

Δημοσίευση

ραμονα προφανως εχεις ξανανοιξει τετοιο θεμα συζητησης.τεσπα,εγω λεω πως ειναι δυσκολο να δεις αν καποιος λεει αληθεια η ψεματα αν δεν εχεις κ κανονικη επαφη μαζι του.οπως κ εσυ ειχες 1 ιστορια να διηγηθεις ειναι ασχημο να σε αμφισβητησει καποια.ας λεει καθεμια τα δικα της.το θεμα ειναι να μη παρασηρει κ κοροιδευει.κ οι υπολοιπες ας μην ειναι κ τοσο ευκολοπιστες.

Δημοσίευση

Άννα συμφωνώ μαζί σου πως δεν πρέπει να είμαστε ευκολόπιστες. Διαδικτυακή συζήτηση είναι και κάπως απρόσωπα ακόμη κι εδώ. Εγώ είμαι μέλος μόλις ένα μήνα. Κάποιες κοπέλες με γνώρισαν την Κυριακή. Αμέσως άλλαξε και η ψυχολογία μου. Μόλις μπαίνω και βλέπω ότι είναι και εκείνες γίνεται αλλιώς η συζήτηση, γιατί τις γνώρισα και νιώθω λίγο πιο οικεία...Σίγουρα όταν ξαναπάω σε συνάντηση θα νιώσω ακόμα καλύτερα! Πάντως το mammyland είναι κόλλημα. Έχω πάθει εξάρτηση. Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο κάποια στιγμή να μην θέλω να μπω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...