Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μιας και ο μικρουλης μεγαλωσε ειπα να ξαναρχισω την παλια μου δουλεια

κανω ιδιαιτερα μαθηματα σε παιδια δημοτικου γυμνασιου σε ολα τα μαθηματα καθως και δωρεαν βοηθεια στα αγγλικα αν χρειαζεται το παιδι

μενω στον ευοσμο θεσσαλονικης εαν καποιες κοπελες-μανουλες ενδιαφερονται η αν καποια γνωστη σας θα ηθελε παρακαλω ας μου στειλει πμ για λεπτομερειες.(Η τιμη ειναι πολυ-πολυ προσητη)

σκεφτηκα να αρχισω απο δω μιας και εδω λεμε τα παντα και εχουμε αμεση επαφη

ευχαριστω πολυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε. Ήταν να πάω για υπέρηχο Δευτέρα 7/7 αλλά από ότι φαίνεται δεν θα πάω.. λείπει η γυναικολόγος μου και επιστρέφει Δευτέρα 14/7.. 😮‍💨💩 Αναγκαστικά θα περιμένω για τον πρώτο υπέρηχο, δεν θέλω να πάω κάπου αλλού, και βασικά δεν έχουμε και κανέναν άλλο γιατρό της προκοπής για να πάω.. Αυτή ξέρει και το ιστορικό μου... οπότε... 😵
    • Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα κ εγώ κορίτσι μου.. μέχρι και τον τρίτο τα είχα όλη την ώρα.. κλάμα τηλέφωνα στον άντρα μου και τρέχαμε στον γιατρό για υπέρηχο! Το μωράκι ήταν ατάραχο εγώ υπέφερα από την αγωνία μου! Τρέξιμο κάθε δέκα λεπτά στην τουαλέτα να δω αν έχω κάτι. Συν ότι έβαζα τα υπόθετα οπότε έβγαζα συνέχεια υγρά. Ήρθε όμως η στιγμή που καθάρισα εντελώς και τώρα μετά την αυχενική ηρέμησα . Δεν είναι τίποτα να σκέφτεσαι θετικά όσο δύσκολο και να είναι και θα περάσει πίστεψε με!! Με βοήθησε η ενυδάτωση έπινα πάρα πολύ νερό από την πρώτη μέρα την εμβρυομεταφορας και χυμούς φυσικούς ρόδι και πορτοκαλακι. Είναι έξτρα αυτά αλλά θεωρώ βοηθανε. Σου εύχομαι τα καλύτερα 🥰🥰
    • Καλημέρα. Κ εμενα μου έχουν περισσέψει φεμαρα, σχεδόν γεμάτο κουτι, με ημερομηνία λήξης 11/27. Αν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να στο δώσω.
    • Καλημέρα ❤️ χαιρομαι που αναπτερώθηκε το ηθικό σας και αισθάνεστε καλύτερα έπειτα απο τα αιματολογικά σου! Σαν εσένα θα ήμουν κι εγώ και ακόμα χειρότερα, οπότε σε νιώθω πως μπορεί ολες αυτες τις μέρες και τις νύχτες σου να κύλησαν! Όλα καλά θα πάνε, να σε πάρει και ο γυναικολόγος, ή πάρε εσύ αν δεις οτι αργεί 😁θετικές σκέψεις και μόνο σου στέλνουμε όλες είμαι σίγουρη ❤️ 
    • Αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Στην αρχή έπαιρνα κι εγώ τρεις φορές την ημέρα cyclacur κ utrogestan κολπικά. Συν την prolutex.. εχθές λοιπόν πήγα για την αυχενική μας και πήγαν όλα καλά δόξα τον θεό! Και μου είπε να σταματήσω και τις ενέσεις, ακόμη ένα δεκαήμερο μόνο ένα υπόθετο το βράδυ! Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος δεν το συζητώ… όμως μέχρι τώρα αυτά υποστήριζαν το μωράκι οπότε είμαι ευγνώμων για όλα🩷 Υπομονή και όλα έρχονται σιγά σιγά 😉😊🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...