Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα εχω ενα κοριτσακι 28 μηνων και απο εχθες εχει πυρετο χωρις κανενα αλλο συμπτωμα!σημερα πηγα με στην γιατρο και μας ειπε οτι ειναι στρεπτοκοκκος..δυστυχως ξεκινησαμε αντιβιωση ceclor για 10 μερες!!μετα την αντιβιωση θα κανουμε το strep-test.θελω να ρωτησω αν γνωριζετε ποτε αρχιζει να σταματαει ο πυρετος?κι αν υπαρχει και αλλο συμπτωμα εκτος απο τον λαιμο και τον πυρετο?σας παρακαλω καιγομαι αν γνωριζετε κατι να με βοηθησετε!! :(

Δημοσίευση

ρενα ηρεμησε .Ο στρεπτοκοκκος ειναι η λεγομενη οστρακια .τα συπτωματα ειναι πονολαιμος, βηχας καποια εξανηθηματα στο στερνο κυριως τα οποια οταν φευγουν αρχιζουν σαν να ξεφλουδιζουν και θελει οποσδηποτε αντιβιωση .Ανηκει στις παιδικες αρρωστειες αποκλειστικα καιμονο λογω τω εξανθηματων αλλα δεν κολλαει καποιο αλλο ατομο ακριβως επειδη χορηγειτε η αντιβιωση .Μετα το πρωτο 24ωρο θα της πεσει ακι οπυρετος και δνε ειναι απαραιτητο να βγαλει εξανθηματα θα τοδεις αυτο στη πορεια σε 10 μερες θα κανετε το strep-test και αν επιβεβειαωθει καποια σιγμη θα πρπεινα πας να κανει μια εξεταση ουρων επειδη θελουν να ειναι σιγουρη οτι δε εχει επηρεασει τα νεφρα αυτο ειναι σπανιο και ειδικα εφοσον χορηγητε αντοβιωση καιμαλιστα τοσο συντομα δνε υπαρχει θεμα .μποει βεβαι να μη εκδηλωθει σε οστρακια αλλα σε στρεπτοκκοκικη αμυγδαλιτιδα

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ!!η μικρη δεν εχει βηχα ουτε εξανθημα,υπαρχει περιπτωση να κανει τωρα?οσο για την αντιβιωση της εδωσα μια φορα κατα τις 12 αλλα δυστυχως εκανε αμεσως εμετο!θα της ξαναδωσω μολις ξυπνησει.παντως στο βιβλιαριο η παιδιατρος εγραψε αμυγδαλιτις και μου τονισε οτι εκανα πολυ καλα που την πηγα γρηγορα..μου ζηταει συνεχει να πιει νερο ξυπναει γιατι διψαει.

Δημοσίευση

καλησπερα η μικρη μου τελικα εβγαλα και εξανθημα στην κοιλια,στο στερνο και στην πλατη,το οποιο εχει αρχισει και φευγει την ενοχλει λογο αλλα οχι οτι εχει τρελαθει στο ξυσιμο!εγω θελω να ρωτησω επειδη τα εχω μπερδεψει λιγο!ειναι στρεπτοκοκκικη αμυγδαλιτιδα αυτο(οπως εγραψε η παιδιατρος στο βιβλιαριο)η ειναι οστρακια??

Δημοσίευση

καλησπερα η μικρη μου τελικα εβγαλε και εξανθημα στην κοιλια,στο στερνο και στην πλατη,το οποιο εχει αρχισει και φευγει την ενοχλει λιγο αλλα οχι οτι εχει τρελαθει στο ξυσιμο!εγω θελω να ρωτησω επειδη τα εχω μπερδεψει λιγο!ειναι στρεπτοκοκκικη αμυγδαλιτιδα αυτο(οπως εγραψε η παιδιατρος στο βιβλιαριο)η ειναι οστρακια?? :ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

οστρακια περασα μικρη,στρεπτοκοκο απεκτησα μεγαλη.Στον στρεπτοκοκο ειχε κλεισει ο λαιμος μου,ειχε μεινει ενα μικρο ανοιγμα μονο,ειχε αλλοιωθει η φωνη μου (ακουγομουν σαν τον Κερμιτ),και την εβγαζα πινοντας συνεχως υγρα.Με πενικιλινη περασε. Εχασα 8 κιλα σε μια βδομαδα,πολυ χαλι.Στην οστρακια ειχα γεμισει λεπια,ξερο δερμα.Δεν θυμαμαι αγωγη αλλα ετσι κι αλλιως απο τοτε θα εχει αλλαξει σιγουρα.και ευτυχως που την πηγες στο γιατρο αμεσως,εννοειται,ο στρεπτοκοκος μπορει να καταληξει σε λοιμωδη μονοπυρηνωση.

Δημοσίευση

προφανως ετσι θα ειναι η επισημη ορολογια δνε ξερω ακριβως παντως λογικα τωρα θα ηρεμησει με την αντιβιωση .Παντως με το που σου πον να πας να κανεις εεξταση ουρων ε[πειδη επηρεαζει ατ νεφρα ευτυχως ξεκινησες αντιβιωση νωρις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...