Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Recommended Posts

με το καλο κοριτσαρα μου!να ζησετε παντα ευτυχισμενοι κ να κρατησετε το μωρακι σας στην αγκαλια σας σε λιγο καιρο!οτι καλυτερο ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με το καλο κοπελα μου!!!καθε ευτυχια!!!ευχομαι ναστε παντα αγαπημενοι ,γεροι και ευτυχισμενοι με το νινακι σας!!!φιλακια πολλα και κοιτα να το απολαυσεις!!!

Μικρουλιτσα η ωρα η καλη!!!να ειστε παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!

καταλαβαινω πως αισθανεσαι μιας και παντρευομαστε κι εμεις τον ιουνιο και ανυπομονω να ερθει εκεινη η μερα! :laugh: ωρες ωρες που σκεφτομαι οτι θα τον παντρευτω δακρυζω απο συγκινηση :lol: !!!

Με το καλο και το μωρακι σας!τωρα ζειτε την καλυτερη περιοδο της ζωης σας!!χαρειτε την!!!! ;):kiss::kiss::kiss:

Καλεεεεε!!!Παντρευευτε η φιλεναδα μου;;;;;Αχχχχ,τι βλημα ειμαι τωρα το ειδα!!!!!

Αντε κοπελαρα μου ,η ωρα η καλη κ με το καλο ο γιος!!!!!!!!!!

καλημεραααααααα!!! σας ευχαριστω για κομη μια φορα για τις υπεροχες ευχες σας!!! ξυπνησα με τοσο γλυκα λογια απο εσας!!! δεν θελω τιποτα αλλο να μου φτιαξει τη μερα!!

Συγχαρητήρια Κοριτσάκι μου... :woohoo: :woohoo: η ώρα η καλή ...

να στε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όπως τώρα!!!!!!!!!!!!!και με το καλο να πάρεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!!!!!!!

Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε το ίδιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας όπως είστε σήμερα! Με το καλό να υποδεχτείτε και το μωράκι σας!

Αντε αντε γινεσαι κι εσυ μια κυρια Κοκοβίκου!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

με το καλο, να περασετε τελεια και χαλαρα το ντοιν ντοιν εεε???εχουμε και μπεμπε :laugh: :laugh: :laugh:

κοριτσακι μου με το καλο η ωρα η καλη ολα να σας πανε οπως τα εχετε φανταστει....να εχετε μια ζωη ονειρεμενη και με το καλο να κρατησετε το νινακι σας αγκαλιτσα.....

μικρουλα και χρηστο...ευχομαι η ζωη σας να ειναι σαν καλο παραμυθι,χωρις δρακους και κακες μαγισσες,μονο με μαγικα χαλια για τα ταξιδια σας...!!! η ωρα η καλη,και με το καλο να ερθει και ο γιοκας σας!!! :kiss::kiss::kiss:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :P:P:kiss: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ....Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ...ΕΙΔΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ....ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΟΥΠ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.....

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ...ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ :kiss:

δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω για τις ομορφες ευχες σας..η καθεμια σας εχει να μου πει κατι εξισου ομορφο και ξεχωριστο.. σας ευχαριστω ρε κοριτσια πραγματικα...

σημερα τελειωσαμε και με τα τελευταια χαρτια,κουρατηκα λιγακι βεβαια αλλα ο ακοπος ηταν ιερος!! χαχαχαχχ πηγα πρωι πρωι πεντελη για τα χαρτια και μετα στο mall στο βαρδα για να αλλαξω τη γραβατα σε μαντηλακι!! τελικα τσαμπα πηγα δεν το ειχαν φερει ακομη!!! χααχαχααχαχ λεω εγκυο γυναικα με ταλαιπωρειτε!! χαχαχαχαχ μετα γυρισα σπιτι,ηταν και η μαμα μου αθηνα και φαγαμε ωραιο γαυρακι που ειχε φερει απο χαλκιδα!! ακομη γλυφομαι!!! χ αχχαχχααχχαχχ και κοιμηθηκα απο τις 6 το απογευμα και ξυπνησα τωρα!!!!

η ωρα η καλη!!!! βιο ανθοσπαρτο πραγματικα σας ευχομαι, με τις λιγοτερες αναποδιες και ολα δεξια να σας πηγαινουν...με το καλο να ερθει το μωρακι σας και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι....οι πιο θερμες ευχες μου να σας συντροφευουν!!!!

ει εγω τωρα το ειδα αυτο!!!! :blush::blush:

να ζησετε μικρουλιτσα μου,να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι και με το καλο να υποδεχτειτε τον μικρουλη σας!!!

πολλα πολλα φιλακια βιον ανθοσπαρτον!!!

αχ κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο την εκδρομουλα μας!!! περασαμε τελεια!!! ειμαι μια φρεσκοπαντρεμενη που γυρισε στο πιτακι της με τον αντρουλη της!!! :)

θα σας βαλω και φωτο να με δειτε να με καμαρωσετε την παλιοχοντρηηηη!!! χαχαχαχχχχαχαχαχ

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΥΚΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ Η ΝΥΦΗ ΚΛΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...